swek1 11.08.04, 08:20 legnica.naszemiasto.pl/wydarzenia/391172.html Ciekawe co wybrać, galaktyczny real czy galaktyczne meteory? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dethy Re: deszcz meteorów 11.08.04, 12:09 Ja mieszkam za miastem ,wiec wyjde na balkon popatrze w lewo i moze jakies meteory zobacze. Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: deszcz meteorów 11.08.04, 23:38 I co ,widzieliscie jakis deszcz?Konkretnie meteorow ? :) Ja nic nie widze/widzialam...Ino ciemnosc...:) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: deszcz meteorów 12.08.04, 09:03 Wracałem po meczu wieczorem do domu i nic nie widziałem. Pewnie było już po spektaklu i idąc miedzy blokami nie za wiele można było zobaczyć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: deszcz meteorów 13.08.04, 08:00 Nie widzieliście??????? Hmmm... j też :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Re: deszcz meteorów 13.08.04, 12:31 Zeby deszcz meterotytow zobaczyc, trzeba by bylo co najmiej pol godziny pobyc w ciemnosciach, zeby sie oczy przyzwyczaily. Czyli wyjechac poza miasto, ale odp. wczesniej. Ale mozan caloe lato jewchac za misato i poogladac niebo, widac cala nasza Droge Mleczna, tylko latem! Ja w tym roku nie widzialam, ale przed paroma laty pod Legnica widzialam i to jest, hm, fantastyczne. pozdrawia ggigus (astronomka - amatorka) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: deszcz meteorów 14.08.04, 21:06 Będąc na wiosce często patrzę na niebo gwieździste i muszę przyznać, że to jest naprawdę fascynujące. Co do meteorów to do następnego razu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś