dethy 11.08.04, 08:22 Kochani,i ja w koncu jade odpoczac.Wybralismy morze-Wladyslawowo(Cetniewo),bo tam nigdy nie bylismy.Zyczcie mi prosze pieknej pogody,zebysmy mogli posiedziec na plazy i zapac troche opalenizny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swek1 Re: wyjezdzam 11.08.04, 11:01 dethy napisała: > Kochani,i ja w koncu jade odpoczac.Wybralismy morze-Wladyslawowo(Cetniewo),bo > tam nigdy nie bylismy.Zyczcie mi prosze pieknej pogody,zebysmy mogli > posiedziec na plazy i zapac troche opalenizny. > Mówisz i Masz. Wracaj do nas czarna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: wyjezdzam 11.08.04, 12:06 swek1 napisał: > Mówisz i Masz. Wracaj do nas czarna. (nie)dziekuje.Chcialabym chociaz wrocic koloru czekolady mlecznej :) Jedziemy nad ranem w sobote. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: wyjezdzam 12.08.04, 08:59 A ja myślałem, że jeszcze tego samego dnia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: wyjezdzam 13.08.04, 08:02 Ja właśnie wróciłam - pogodę miałam. A wiem, że dla Ciebie dethy też słoneczko poświeci !!! Miłego wypoczynku :) Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: wyjezdzam 13.08.04, 08:39 Myslisz Gosia,ze zdazy zaswiecic? Ja jade tylko na tydzien,a spojrz co za oknem sie dzieje.Az mi sie wczasow odechcialo ....:(( Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: wyjezdzam 13.08.04, 10:29 No co Ty.... przecież to tylko jednodniowe załamanie pogody. Poza tym teraz już nawet słońce zaśwituje !!! A powiem Ci, że ja też przecież byłam tydzień i te temperatury mnie lekko osłabiły - zamiast wypoczęta wróciłam zmęczona. Co za dużo to niezdrowo. Najmilsze chwile przeżyliśmy schodząc 20 metrów pod ziemię i zwiedzając bunkry.... rany półtorej godziny w temperaturze 10 stopni było boskie....:) Załowaliśmy, że nie wzięliśmy trasy 3-godzinnej :))) A i podczas podrózy niższa temperatura jest bardziej wskazana - bądź dobrej myśli i nie zniechęcaj się !!! Odpowiedz Link Zgłoś