szkodnik 27.12.04, 12:04 ....muszę powiedzieć, że nie wierzyłem w jego szybkie ukończenie.....tymczasem planowane otwarcie zapowiadane jest na 6-go stycznia....brawo !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
if_ona Re: Lodowisko... 27.12.04, 12:23 A nie mówiłam ??? :PP Słuchaj się mnie a daleko zajdziesz ;))) Gwiazdor mógł przynieść też łyżwy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marccel1 Re: Lodowisko... 28.12.04, 12:08 a wiadomo, że ten 6 stycznia to pewniak?? z doświadczenia wiem, że terminy lubią się zmianiać [najczęściej z powodu inwestorów]. Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Lodowisko... 28.12.04, 12:13 marccel1 napisał: > a wiadomo, że ten 6 stycznia to pewniak?? z doświadczenia wiem, że terminy lubi > ą się zmianiać [najczęściej z powodu inwestorów]. Prezydent naszego pięknego miasta tak twierdził i zapraszał ;)) Jak się nie uda, to złożymy reklamacje do UM ;))) Reklamacje na pewno uwzględnią i w ramach zadośćuczynienia zafundują nam łyżwy - ale wymyśliłam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Lodowisko... 28.12.04, 12:19 > i w ramach zadośćuczynienia zafundują nam łyżwy .....chyba cukrowe...:) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Lodowisko... 29.12.04, 20:10 v2002 napisał: > Z tymi feriami to jakaś paranoja. A dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
v2002 Re: Lodowisko... 30.12.04, 16:49 Chyba źle wytłumaczyłem. Same ferie to ferie, ale żeby nie otwierać lodowiska bo jakoby dzieci wyjechały na ferie. Ile dzieci wyjeżdża na ferie??? Właśnie w okresie ferii lodowsisko jest szczególnie potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Lodowisko... 31.12.04, 00:16 v2002 napisał: > Chyba źle wytłumaczyłem. Same ferie to ferie, ale żeby nie otwierać lodowiska b > o > jakoby dzieci wyjechały na ferie. Ile dzieci wyjeżdża na ferie??? Właśnie w > okresie ferii lodowsisko jest szczególnie potrzebne. Tak myślałam, że o tym myślałeś :)) Oczywiście, że w większości dzieciaki w czasie ferii świątecznych, czy zimowych zostają w mieście.. A taki a nie inny termin otwarcia lodowiska na pewno z feriami nie ma nic wspólnego Odpowiedz Link Zgłoś
v2002 Re: Lodowisko... 31.12.04, 16:01 No właśnie. Prezydent powiedział, że lodowisko jest gotowe, ale nie otwiera bo są ferie i dzieci wyjechały dlatego otwarcie nastąpi po nowym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Lodowisko... 28.12.04, 12:20 Prezydent nawet w radio mówił o tym. Otwarcie miało być już teraz, jednak z powodu ferii świątecznych, wyjazdu dzieci na święta, termin otwarcia został przesunięty na 6-go grudnia. A czy będzie to termin ostateczny....pożyjemy, zobaczymy. :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona I już jest... 06.01.05, 21:28 www.lubin.pl/?exid=1459 Przyjemnego łyżwowania ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
boowoman Re: Lodowisko... 12.01.05, 11:04 Poprosze o cennik, jesli ktos moze! Pls Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Lodowisko... 12.01.05, 15:06 cennika na na stronie na razie nie ma www.osirlubin.pl/obiekty/lodowisko/lodowisko.php z tego co zapamietałam z TV dorosli płacą 7 zł za tercję.. W czasie "rozruchu" lodowiska wejście było za darmo, ale czy tak jest nadal - nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Lodowisko... 15.01.05, 15:16 if_ona napisała: > W czasie "rozruchu" > lodowiska wejście było za darmo, ale czy tak jest nadal - nie wiem... Było za darmo i z tego co słyszałam niezła wolnoamerykanka była.. Przepełnione lodowisko w czasie tercji, bałagan w czasie zmian tercji i przy wypożyczalni. Ktoś potwierdzi? Odpowiedz Link Zgłoś
baudelaire Re: Lodowisko... 17.01.05, 09:58 Potwierdzam. Bałagan to dosyć delikatne określenie tego, co tam się działo, nie byłem uparty i poczekam aż będzie trzeba płacić. A co do cen, to 7 i 5 zł - cena wejścia, 5 zł - wypożyczenie łyżew. Odpowiedz Link Zgłoś
pedros123 Re: Lodowisko... 17.01.05, 19:00 Kto rano wstaje... byłem w niedziele na 10 było przyzwoicie, "panienka z okienka" powiedziała mi że wstęp gratis obowiązuje do piątku tj. 21 stycznia.Przy wypożyczeniu łyżew obowiązuje bezwzględnie zastawienie dokumentu tożsamości,(pani nie dała się namówić na zastawienie w zamian aparatu cyfrowego, gdybym nie spotkał znajomego, który "podżyrował" mi łyżwy to mój syn nie wybaczyłbym mi tego że musiał się zrywać z łóżka o 9 rano w niedziele. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Lodowisko... 20.01.05, 06:32 Ze strony technicznej... Żeby dojść z przebieralni do płyty lodowiska trzeba zrobić kawałek drogi po gumowych chodnikach na łyżwach. Bardziej zastanawia mnie aspekt starej płyty lodowiska. Dlaczego nie można było wyremontować starej ?? Z całą pewnością byłby to mniejszy nakłąd finansowy. Nowa płyta wydaje mi się jakby przenośną, nie wybudowaną na stałe. W końcu - co się stanie ze starym lodowiskiem ?? Cały obiekt swym wyglądem nie zachęca do korzystania, przynajmniej ja to tak odbieram. I jeszcze jedna sprawa. W jaki sposób zbierany jest z płyty zjeżdżony lód ?? Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Lodowisko... 20.01.05, 22:34 szkodnik napisał: > Nowa płyta wydaje mi się jakby przenośną, nie wybudowaną na stałe. www.lubin.pl/?n=76&opt=v&id=1459 ***Obiekt będzie czynny cały rok. Latem w miejscu tafli pojawi się sztuczna trawa. Będzie można na niej grać w piłkę lub tenisa ziemnego. Z kolei na torze do jazdy szybkiej będzie można jeździć na rolkach.*** A ceny od jutra promocyjne: 3zł i 5zł niezaleznie od pory dnia.. Odpowiedz Link Zgłoś