joza1 20.01.06, 17:47 Czy ktoś może robił wesele w Qubusie albo był tam jako gość weselny. Jak Wam się podobało. Będe wdzięczna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laburek Re: wesele w Qubus 20.01.06, 21:09 robilismy przyjecie na 40 osób w restauracji z tancami. wszystkim sie podobalo, ale uwazam ze moglo by byc wiecej przekąsek, typu ogórki i takie tam, jedzenie dobre ale spodziewalismy sie ze w qubusie powinno byc bardziej wykwintne i róznorodne, wydawalo sie ze wybralismy rózne rodzaje dan z podanego menu , a w rzeczywistosci byl maly wybór. ostatecznie gosciom sie bardzo podbalo, nam tez , ale proponowalabym we wlasnym zakresie , zrobic jeszcze jakąs salatkę albo cos do przegryzania, reszta ok, Odpowiedz Link Zgłoś
joza1 Re: dziekuje Ci i Tobie dziekuje za informacje, 21.01.06, 15:07 Chodziło mi o to że ma być dużą literą a nie o to że powinno być Tobie zamiast Ci. Chyba nie wyraziłam się jasno tak więc dzięki, tylko chyba trochę gubimy wątek :-)))). Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus hihi, WIELKA litera 21.01.06, 15:35 wybacz pprawianie, ale tak sie mowi prawidlowo pozdrawiam PS i lepszy taki watek, niz watki o lekarzach. Zawze wiedzialam, ze klimat legnicki nie jest najzdrowszy, ale zeby az tak...! Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Re: wesele 23.01.06, 08:44 Byłam na weselu w Qubusie pisałam o tym kiedyś w innym wątku jak dla mnie dno kompletne bardzo mało jedzenia porcje mikroskopowe obsługa fatalna o zmiane talerzyka doprosic się nie można nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
miyroband Re: wesele w Qubus 07.02.06, 16:27 Polecam swoje usługi MIYRO BAND tylko kwestia terminu ponieważ już wiele jest zajętych.Mirosław Dymitrak Legnica tel 076-7222-722 Zespół ze stażem krajowym i zagranicznym , demo na mila lub osobiście- wysoki poziom , do końca ubiegłego roku graliśmy w hotelu Bomabol w Lubinie obecnie Lubinpex - rest.Oberża lecz nie tylko.Pzdr. julekw@wp.pl lub miyroband@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś