Dodaj do ulubionych

SM Inwestor

27.05.06, 21:34
Kupywał ktoś mieszkaniem od SM Inwestor z ul. leszczynowej?? a może wie ktoś coś o "Osiedlu Cedrowa" co budują teraz niedaleko Grabowej??
Obserwuj wątek
    • akia_k Re: SM Inwestor 28.05.06, 19:27
      My mamy mieszkanie w Inwestorze ale lokatorskie. Poślizg przy oddawaniu
      mieszkania mieli prawie roczny.
      Co do tych bloków na Cedrowej to chętnych zapraszali już na początku roku więc
      nie wiem czy są wolne mieszkania. Najlepiej będzie jak pójdziesz do spółdzielni
      i się dowiesz. Można też zadzwonić. Ja w sprawie mieszkań zarówno chodziłam jak
      i dzwoniłam.
      Nie wszystkie doświadczenia z nimi mamy dobre. Pamiętam, ze rozkład mieszkania
      które mieliśmy mieć i na które wpłacaliśmy był zupełnie inny niż ten co mamy. O
      zmianie rozkładu dowiedzieliśmy się miesiąc przed odebraniem kluczy i to
      zupełnie przypadkiem :((
      • if_ona Re: SM Inwestor 28.05.06, 19:38

Masz mieszkanie koło petli na Ustroniu? - to chyba Jana PawłaII..

Czy zły rozkład mieszkania i poślizg w oddaniu to jedyne problemy z Inwestorem?
    • if_ona Re: SM Inwestor 28.05.06, 19:28
      Chodzi o mieszkanie własnościowe?
      Ja mam podpisaną umowę z Inwestorem - ale to będzie mieszkanie lokatorskie na
      Asnyka.
      • akia_k Re: SM Inwestor 28.05.06, 19:59
        Tak mam mieszkania na J.P.II tylko wśród tych bloków są zarówno własnosciowe jak
        i lokatorskie. 2 bloki są lokatorskie a 3 własnosciowe. W sumie do tej pory nie
        miałam problemów ze spółdzielnią. Mam mieszkanie lokatorskie, wpłacaliśmy 30%
        wartości. Gdy potrzebowaliśmy pomocy to spółdzielnia nam pomagała.

Wiem o których mieszkaniach mówisz, w bardzo fajnym miejscu są. Nawet
        interesowałam się nimi bo myślałam o zamianie na większe ale powiedziano mi że
        te 3 pokojowe na Asnyka są niewiele większe od tego 2 pokojowego co ja mam, poza
        tym chyba i tak juz wszystkie zajete były. W sumie chciałabym conajmniej 60mkw,
        teraz mam ok. 48mkw.
        Może w przyszłym roku pomyslimy o zamianie mieszkania na wieksze, trzeba troszkę
        kasy odłożyć.;)
    • sol2lo Re: SM Inwestor 04.06.06, 22:52
      Znajomi kupuja mieszkanie na Cedrowej, wszystko przebiega do tej pory ok.
      Zostaly miejsca na ostatni, piaty blok, ceny maja byc wzysze od obecnych, to
      zrozumiale. Umowy podpisywane sa tez przez notariusza, te przedwstepne.
      • ishar26 Re: SM Inwestor 05.06.06, 13:13
        A jakie sa ceny tych mieszkan na cedrowej. [?]
        • akia_k Re: SM Inwestor 05.06.06, 23:08
          jak dla mnie zabójcze ;)))
          • aga1274 Re: SM Inwestor 06.06.06, 11:55
            pytałam o cenę mieszkania 3 pokojowego przy ul.Cedrowej, 148 tys. i bez
            niczego, do wykończenia.....dla mnie to lekka, przynajmniej 30 tys. trzeba
            dołożyć......jak dla mnie b. drogo
            • akia_k Re: SM Inwestor 08.06.06, 13:48
              dla mnie też bardzo drogo, w życiu takiej kasy nie widziałam i coś czuję że nie
              zobaczę :))
              a tak w ogóle to strasznie mało buduje się w Lubinie i pewnie to też ma wpływ na
              zabójcze ceny :((
            • szkodnik Re: SM Inwestor 08.06.06, 21:48
              Uhuhu....to już lepiej własny dom wybudować :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka