jedynataka 19.06.06, 15:31 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3426353.html mam nadzieję, że ktoś z tym zrobi porządek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
femme-marie Re: schronisko again 20.06.06, 01:07 zanim zaczniesz osądzać zobacz to www.brightlion.com/InHope/InHope_pl.aspx, nigdy nie wiadomo co lepsze egzystencja w fatalnych warunkach czy nieistnienie Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: schronisko again 20.06.06, 23:17 po pierwsze - strona się nie otwiera Po drugie - jedynataka nie osądza tylko wyraża życzenie (jak dla mnie) Po trzecie - zerknij w ten wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=112&w=42660885&v=2&s=0 *** Faceci rozwijają sie do trzeciego roku życia, potem już tylko rosną:)) Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: schronisko again 20.06.06, 23:19 Wiem, wiem .... nie otwiera się :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=112&w=42660885&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
femme-marie Re: schronisko again 21.06.06, 13:35 www.brightlion.com/InHope/InHope_pl.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
femme-marie Re: schronisko again 21.06.06, 13:38 no teraz się chyba otwiera:-))), nie chce bronić ludzi , którzy najprawdopodobniej na smierci zwierzaków zrobili duzo kasy, ale podpisuje się za autorami prezentacji, bo wszyscy jesteśmy współwinni Odpowiedz Link Zgłoś
mmarusia Re: niestety again... 23.06.06, 22:23 Tu jest watek naszego schroniska na Dogomanii: www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26146 Jest tam rowniez odpowiedz od z-cy prezydenta na moj list. Kpiny po prostu !! Wydali nasza kase na ogrodzenie,plytki chodnikowe itd,ale ANI ZLOTOWKA !!! nie poszla na sterylizacje suk czy kastracje psow !! Z-ca prezydenta podaje strony ,gdzie jest napisane o adopcji... GDZIE?? Tam nic nie pisze oprocz tego ,co trzeba miec,aby adoptowac psa oraz w jakich godzinach jest czynne schronisko... Nie ma ZADNYCH stron o adopcji !!! Nasza wladza ma w d..ie psy!!! ----------- "idealna kobieta to taka,ktora ma idealnego meza" :) Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: niestety again... 23.06.06, 23:52 Wiesz co, a może zamiast atakować tylko Urząd - może jeszcze do LPGK napisać. Przecież to im podlega schronisko bezpośrednio i to oni przede wszystkim powinni zadbać o zwierzęta - przeznaczając na ten cel środki ze swojego budżetu. Tu mi się przypomina wątek o tablicach informacyjnych na wiadukcie - na to poszły kolosalne pieniądze, które można było przesunąc na schronisko !! Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: niestety again... 24.06.06, 00:00 I jeszcze słowko Kiedy byłam na etapie poszukiwania psa, postanowiliśmy, że weźmiemy psa ze schroniska. Niestety, okazało się to niewykonalne dla nas, pracujących niestety w tych samych godzinach co oni. I jak tu mówić o jakiejkolwiek adopcji, kiedy wielu chętnych ludzi nie ma nawet możliwości wejścia na teren schroniska !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmarusia Re: niestety again... 24.06.06, 14:26 goska35 napisała: > I jeszcze słowko > > Kiedy byłam na etapie poszukiwania psa, postanowiliśmy, że weźmiemy psa ze > schroniska. Niestety, okazało się to niewykonalne dla nas, pracujących niestety > > w tych samych godzinach co oni. > > I jak tu mówić o jakiejkolwiek adopcji, kiedy wielu chętnych ludzi nie ma nawet > > możliwości wejścia na teren schroniska !!!! > Dokladnie Gosiu !! Ja na ten temat tez rozmawialam z kierownikiem schroniska.Odpowiedzial,ze jak ktos chce to zawsze znajdzie czas,aby przyjechac po psa(czyt.zwolni sie z pracy),a ponadto kazdy chce miec wolne.Oni maja adopcje gdzies ! Kiedys byli bardzo zdziwieni,jak przyjechalam do nich w sobote (przyjezdzalam tez caly tydzien) i powiedzialam ,ze dzis pracuje.Ano,teraz sie pracuje swiatek,piatek i niedziele-odparlam. Pomoglam w adopcji cudownego boksera.Chetni byli z Zar i pracowali do 18- tej.Najszybciej mogli przyjechac ok.20-tej do Legnicy.Zabralam wiec psa(w ogole nie bylam na to przygotowana) i wloczylam sie z nim i kolezanka po Legnicy do czasu ich przyjazdu.Ze swej strony moge tyle pomoc,jesli ktos bedzie chcial stamtad psa.Polecam tez Dogomanie i tamtejsze forum "psy w potrzebie".Zawsze sa jakies biedactwa czekajace ,az czlowiek je pokocha...No i sa ludzie z wielkim sercem,ktorzy pomoga w transporcie itd. Odpowiedz Link Zgłoś