aga1274 28.10.06, 09:41 Które laboratorium w Lubinie polecacie?Jest to dla mnie b. ważne, ponieważ muszę dziecku zrobić badanie na pasożyty i wynik zdecyduje jakie leczenie zostanie podjęte. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamisiunia Re: laboratorium w Lubinie 28.10.06, 21:49 Ja bym zrobiła w każdym badania i jeśli będą takie same, to znaczy, że można im ufać. Ale chyba za to się płaci [nie pamietam], więc zależy to od stanu Twojej kieszeni oczywiście. Może Ty wiesz - jeśli cie chcę badań od ręki, to w których godzinach mam przynieść matriał? Odpowiedz Link Zgłoś
aga1274 Re: laboratorium w Lubinie 29.10.06, 11:01 nie wiem w jakich godz., bo robię te badania po raz pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
aga1274 Re: laboratorium w Lubinie 29.10.06, 11:03 a czy na kombinacie jest jakieś laboratorium w którym robi się badania na pasożyty Odpowiedz Link Zgłoś
jaaga2 Re: laboratorium w Lubinie 15.11.06, 11:22 ja nie polecam laboratorium na Bema,jest fajnie bo mozna w każdej chwili zanieśc materiał do badania, odpłatnie lub ze skierowaniem ( ale nie przyjmują skierowań z każdej przychodni), ostatnio robiłam badanie na pasozyty mojemu dziecku i zaniosłam materiał dwa razy na Bema i dwa razy do swojej przychodni (Medicus ul.A.Krajowej) i na Bema dwa razy nie odnaleziono żadnych pasozytów a w Medicusie dwa razy odnaleziono to samo....i teraz moge w końcu podjąc właściwe leczenie mojego dziecka wyniki moczu (także zbadałam w tych dwóch laboratoriach) tak samo znacznie różniły sie od siebie Odpowiedz Link Zgłoś