qwerty1231 13.12.06, 09:10 Co Wy drodzy forumowicze na to? Jakie Wami targają uczucia? Radość, że w końcu koniec tuby propagandowej, żal po ludziach, którzy stracili pracę, nadzieja, że powstanie coś nowego, lepszego, niezależnego ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ggigus konkrety przestaja wychodzic?? 13.12.06, 16:43 orany, bylam kiedys ich tzw. stala wspolpracowniczka, to bylo cale lata modelowe czasopismo lokalne i chwala legnicy Odpowiedz Link Zgłoś
hejah Re: Konkrety bye, bye 14.12.06, 22:05 no co wy konkrety padły?? niemożliwe <szok> pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyjanek Re: Konkrety bye, bye 15.12.06, 10:02 a po co nam w legnicy konkrety ??mamy legnicki ekspres, prawdziwie niezależne pismo. i ono powinno nam wystarczyć, a nie jakiś relatywizm czy inne liberalne wymysły. w jednym z numerów ekspresu legnickiego na 16 zamieszczonych zdjęć, na 14 widniał legnicki shrek. Odpowiedz Link Zgłoś
medusse Re: Konkrety bye, bye 15.12.06, 13:37 ja protestuję!!! konkrety nie mogą upasc, nie mają prawa!!!!!! nie zgadzam się, czym teraz będę palic w piecu??? A tak serio...powaga? upadly? ciekawe jaka przyczyna... No wlasnie, w ostatnim numerze nie bylo kuponu na haslo krzyzowkowe :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus czy ten ekspres ma jakas strone int.? 19.12.06, 18:35 jesli tak, prosze o podanie Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek133 Re: Konkrety bye, bye 17.12.06, 18:09 jeśli tygodnik "pada" to chyba znaczy, że nie kupowaliśmy konkretów. Jeśli nie chcieliśmy go czytać to uczucia nami nie targają :) Wolna ręka rynku plus doświadczenie dziennikarzy, którzy tracą pracę daje szansę na powstanie nowego, może ciekawszego tytułu. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Konkrety bye, bye 18.12.06, 15:20 krzysiek133 napisał: > jeśli tygodnik "pada" to chyba znaczy, że nie kupowaliśmy konkretów. Jeśli nie > chcieliśmy go czytać to uczucia nami nie targają :) A tak wogóle to kto czytał regularnie "Konkrety"? Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Konkrety bye, bye 18.12.06, 17:55 Mniej wiecej dwa razy w miesiacu przegladalem, za darmo, bo u rodziny, ktora regularnie kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
maczupikczu81 Re: Konkrety bye, bye 18.12.06, 19:34 jak byłem małym chłopcem najbardziej lubiłem ostatnią stronę Konkretów z fotkami kobiet :) a na powaznie szkoda tygodnika zawsze z checia czytałem choc zdarzalo sie ze reklam było naprawde wiecej niz tresci i na samo przeczytanie od deski do deski wystarczyło kilka minut. Odpowiedz Link Zgłoś
medusse Re: Konkrety bye, bye 19.12.06, 16:02 u mnie w domu "konkrety" od z lat byly i poki co są cotygodniowym gosciem Odpowiedz Link Zgłoś