Dodaj do ulubionych

dni Legnicy

01.07.07, 09:25
jak się Wam podobają?
nowa scena , nowe miejsce...
tyle zmian :-)
Obserwuj wątek
    • olus_stad Re: dni Legnicy 01.07.07, 21:35
      Bylem w piatek. Sam pomysl przeniesienia sceny okazal sie calkiem udany. Bylo duzo miejsca kolo sceny i bylo gdzie usiasc. Koncertow zbytnio nie sluchalem, raczej piwo pilem i ze znajomymi rozmawialem, ale bylem na pokazie laseru, zrobil na mnie wrazenie! Awantur nie zanotowalem, ale w sumie to siedzialem tylko do 12, wiec moze pozniej jakies zadymy byly. A tak to spokojnie i sielankowo:) Mi sie podobalo. A Wam?
      • kaja819 Re: dni Legnicy 02.07.07, 23:30
        Powiem Wam że mimo urazu do Imprez w naszym parku (kilka lat temu byłam z
        koleżanką, zastrzaszyli ja i kazali poprostu zdjąć z siebie złoto i grzecznie
        oddać a drugi raz kolegę który sie zgubil ze znajomymi pobili i okradli) w tym
        roku poszłam ze znajomymi. Była nas grupa kilku osób. Jednak na samą impreze
        nie dotarliśmy: przechodząc główna aleją natknęliśmy sie na naszego kolegę z
        którym mieliśmy się spotkać na miejscu - właśnie jacys ludzie podnosili go z
        ziemi!!! Na głównej alei, wczesnym wieczorem (było jeszcze jasno) i wśród masy
        ludzi jakiś debil (bo inaczej nie powiem) kopnął go w plecy, takze ten poleciał
        na twarz. nie spodziewał się niczego takiego wiec nawet nie zdązył zareagować,
        wystawić rąk!!! I to za nic!! Nikogo nie ruszał - chyba tylko dlatego że ma
        długie włosy. Nie obylo się bez wizyty w szpitalu-na szczęście skończyło
        sie "tylko" na opuchniętej połowie twarzy i sinym oku i ukruszonych zębach.
        O wiele bardziej podobała mi sie organizacja koncertów na dziedzińcu PWSZ
        podczas Juwenaliów - tam byłam świadkiem "zadymy" ale reakcja "obsługi" była
        natychmiastowa. Moja recepta na wyjścia do parku na dzień dzisiejszy jest taka:
        iść kilkuosobową grupą i nie oddalać się samemu nawet na chwile!!! A po moich
        doświadczeniach myślę że sama prędko się nie wybiorę na kolejne dni Legnicy
        pomimo coraz lepszej organizacji i coraz liczniejszych atrakcji.
        Pozdrawiam
        • goska35 Re: dni Legnicy 03.07.07, 11:16
          Byłam. W większości impreza na plus. Nowa lokalizacja wg mnie o niebo lepsza od
          muszli koncertowej - dużo miejsca i w końcu widać było, że przyszło trochę
          ludzi, bo przy muszli to jakoś tak się wszyscy musieli rozpełznąć po trawnikach,
          że nas widać nie było :) Fajne wrażenie robiło (szczególnie wieczorem) wesołe
          miasteczko, lasery były świetne, a i sztuczne ognie niczego sobie.

Ale jest "ale".... za mało "rozlewni" piwa. Kolejki były takie jak za czasów
          PRL-u w święto 22 lipca. A do hitu ostatnich lat czyli pajdy chleba jeszcze
          dłuższe (może jak na 1 Maja?) :)
    • dantedb Re: dni Legnicy 06.07.07, 11:34
      Wszystko fajnie ale... W sobote powinno byc o wiele wiecej ludzi :) Najlepsze
      koncerty a ludzie przyszli w niedziele... sie zawiodłem na legniczninach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka