andzia50 02.08.07, 20:26 Witam!!! Szukam dobrego dentysty (leczenie zęba) .Najlepiej takiego który przyjmie prywatnie od razu bez czekania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ypsy Re: Dentysta 07.08.07, 19:28 polecam doktor Feret przyjmuje na przeciwko eko na Koperniku. Jestem jej pacjentka od ponad 20 lat ( a mam 28:)) i nic do tej pory mi nie zbabrala:) takze z czystym sumieniem moge polecic:) powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
londonka_uk Re: Dentysta 08.08.07, 15:43 Ja rowniez polecam pania Marlene Feret, lecze u niej zeby od dziecka (kiedys jeszcze przyjmowala w wiezowcu na orbitalnej) obecnie w murowanym budyneczku na UL.Gwiazdzistej kolo przystanku autobusowego 50, POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_271 Re: Dentysta 17.08.07, 07:03 a jaj jej nie polecam za zwykłą bląbe zapłaciłam kupe kasy i z jednym zębem chodziłam przez dwa mc i nie mogła go wyleczyc bo ciągle bolało osobieście polecam dr KKucęba to małżeństwo przyjmują na piastowie koło tbs, lekarz młody delikatny i świetnie leczy zeby i nie drogi , chodzę do niego 2 lata i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś