on5551 28.11.07, 00:23 Witam, poszukuję firm i osób poszkodowanych przez w/wfirmę i jej właścicielkę. proszę o kontakt na forum. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nastyyy Re: studio mody matylda legnica 28.11.07, 18:52 Poszkodowanych? A co takiego zrobiła? Odpowiedz Link Zgłoś
bob291 Re: studio mody matylda legnica 06.12.07, 07:50 proszę o więcej szczegółów, żeby inni nie zostali poszkodowani. Odpowiedz Link Zgłoś
miriamt Re: studio mody matylda legnica 12.12.07, 10:36 Witam, on5551 napisz coś więcej, gdyż chce skorzystać z usług studia i zastanawiam sie czy mam sie czegoś obawiać,na co zwrócić uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
ate.na Re: studio mody matylda legnica 15.01.08, 01:17 kiedys skorzystalam z tego studia mody i bardzo tego załowalam ta kobieta nie potrafi szyc miala uszyc mi plaszczyk z cienkiego materialu na sylwestra a uszyla mi worek na ziemniaki musialam gdzies indziej przerabiac!!!!!!!!!!! do tego bluzki nowe ktore miala mi przerobic poszly na smietnik bo po tej przerobce do niczego sie nie nadawały chyba ze na scierki do podłogi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nastyyy Re: studio mody matylda legnica 15.01.08, 12:26 Szczerze mówiąc byłam raz na ich pokazie.. słowo mody w nazwie nie ma nic wspólnego z tą firmą. "Modelki" i ubrania są wielkim nieporozumieniem. No ale przynajmniej pasują do siebie, cellulit z niegustowną spódnicą dla starszej pani wygląda bardzo ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś