tidia 29.05.08, 19:23 Witam czy możecie polecić mi gdzie moge niedrogo wypożyczyć lub kupic suknie ślubna w Legnicy. Z góry dziękuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
femme-marie Re: suknia ślubna 29.05.08, 19:34 moja znajoma ma przepiękną, używana całe 60 minut , rozmiar 36 Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia_ma Re: suknia ślubna 29.05.08, 21:03 Ja też mam do sprzedania. Rozmiar 36, biała. Gorset + spódnica. Jeśli jest pani zainteresowana to proszę pisać na maila olivia.ma@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anuulaa Re: suknia ślubna 29.05.08, 23:25 Tanio to znaczy w jakim przedziale cenowym? Wypożyczalnie sa chyba 2 w Legnicy, ale nie wiem czy tanie, sama jestem ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
zikiyazi Re: suknia ślubna 30.05.08, 11:18 Mam do sprzedania raz uzyta sukienke kupiona w salonie Madonna - model Pronovias Darsena. Skromna i elegancka, cala z hiszpanskiej koronki, jednoczesciowa, kolor delikatny ecru (doskonaly dla blondynek:-), rozmiar 34, na wzrost ok. 164cm + obcas 5cm - mozna skrocic oczywiscie. Zainteresowanych zapraszam na maila - moge przeslac fotki - madziakaz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna77 Re: suknia ślubna 31.05.08, 09:07 salon "Ewelina" na ul.Gwiezdnej-wypożyczenie kosztuje 850 zł,biorę tam swoją suknię. Odpowiedz Link Zgłoś
anuulaa Re: suknia ślubna 31.05.08, 13:17 A na tej Gwiezdnej jest duży wybór sukien? Ja szukam pewnego modelu Demetrios, ale chyba w żadnej wypożyczalni nie znajdę tej firmy:( Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna77 Re: suknia ślubna 02.06.08, 07:22 Z tego co się orientję,salon na Gwiezdnej tylko szyje suknie na podstawie innych modeli,orginałów tam raczej nie ma... ale suknie są ładne,w różnych stylach.Demetriosa chyba prędzej w Mademoiselle znajdziesz,ale nie gwarantuję. Odpowiedz Link Zgłoś
anuulaa Re: suknia ślubna 02.06.08, 14:45 Dla mnie suknia nie musi być oryginalna, żeby tylko była taka jak sobie wymarzyłam:) W Mademoiselle była niemiła obsługa, jak powiedziałam, że szukam suknię z tiulowym dołem, to babka od razu mnie zbyła i powiedziała, że takich sukien nie szyją, bo tiulowa suknia jest jednorazowa. Co ją obchodzi jaką ja chcę:/ Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna77 Re: suknia ślubna 02.06.08, 16:08 Anuulaa,musisz chyba tak jak ja zrobić pielgrzymkę po salonach-na Gwiezdnej są dwa,podobnie dwa są na Heweliusza chyba-koło Maciuszka i banku PKO w blaszaku.Poza tym suknie szyją też na Chojnowskiej (tak mnie więcej idąc od centrum do Ferio,nie pamiętam dokładnie punktu),oraz na Szaniawskiego koło ronda-w tym długim bloku. Odpowiedz Link Zgłoś
anuulaa Re: suknia ślubna 02.06.08, 17:23 Dzięki, na pewno się przejdę, żeby się zorientować, chociaż jeszcze mam czas, bo ślub w przyszłym roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
dagmaraa98 Re: suknia ślubna 16.03.09, 21:13 Witam. Najwiekszy wybór i najladniejsze w suknie w przystepnych cenach mozesz znalesc w salonie "ewelina" ul. gwiezdna na 1 piętrze. Ja wybralam tam swoja i jestem najszczesliwa, ze mam piekna suknie i dokonalam juz tego trudnego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś