dethy 24.09.03, 19:48 Ejze,Glogow co tu taka ciszaaaa??? Czy bywaja tu absolwenci TO z roku 1990 ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dethy Re: czesc Impostor ! n/t 26.09.03, 13:44 ----- "Jutro mozna zaczac wszystko od nowa. Jutro jest wolne od bledow" Dethy Odpowiedz Link Zgłoś
impostor witam :) 26.09.03, 14:45 wydaje mi sie, ze tego nicka juz gdzies widzialem... Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: witam :) 26.09.03, 19:23 impostor napisał: > wydaje mi sie, ze tego nicka juz gdzies widzialem... dobrze Ci sie wydaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: zabij, ale nie kojarze... n/t 27.09.03, 14:24 wroc... juz kojarze:) sredniaczek, 17? :PPPP pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: zabij, ale nie kojarze... 27.09.03, 14:27 impostor napisał: > wroc... juz kojarze:) sredniaczek, 17? :PPPP > pozdrawiam. albo ja nie jarze,albo ty zle kojarzysz... Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: zabij, ale nie kojarze... 28.09.03, 22:42 Twoja wypowiedz na fenie... poszukaj, poszukaj...:P Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: zabij, ale nie kojarze... 28.09.03, 23:01 impostor napisał: > Twoja wypowiedz na fenie... poszukaj, poszukaj...:P no popatrz,ale mam zagadke do poduszki.... Starosc nie radosc-pamiec mi szwankuje:( hmmm,jakby co ,to na priv :) Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Impostor,tylko Ty masz net w Glogowie? 28.09.03, 22:00 buehehe, zebym to ja w glogowie ten net mial... :D Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: aaaa,to w Glogowie nikt nie ma netu? 28.09.03, 23:04 impostor napisał: > buehehe, zebym to ja w glogowie ten net mial... :D To my im,glogowianom,podbijemy troche ilosc maili,bo cieniutko tutaj...A mialam nadzieje,ze spotkam tu kogos ze swojej bylej klasy... Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: aaaa,to w Glogowie nikt nie ma netu? 29.09.03, 08:23 .....no i proszę......legniczanka i głogowianin z FEN-u.....czyżbym miał do was dołączyć.....??????? ....proszę mnie przywitać....:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: aaaa,to w Glogowie nikt nie ma netu? 29.09.03, 12:38 szkodnik1 napisał: > .....no i proszę......legniczanka i głogowianin z FEN-u.....czyżbym miał do was > > dołączyć.....??????? > ....proszę mnie przywitać....:)))))))) No widzisz Impostor,wszedzie nas nakryja ! Cmok ! witamy serdecznie i zapraszamy do podtrzymania dyskusji na upadajacym forum "Glogow". Nawiasem mowiac,to ja nie wiem skad jest Impostor?? Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: aaaa,to w Glogowie nikt nie ma netu? 29.09.03, 12:39 .....podobno z głogowa......:)))))))) ....a nawiasem mówiąc to właśnie jest 200 post na tym forum.....:)))) qrde, dopiero co założyłem 500 w moim mieście...... Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: aaaa,to w Glogowie nikt nie ma netu? 29.09.03, 19:46 kurde! jeszcze szkodnika tu brakowalo... :))) witaj lobuzie tylko jak cie znam to sie tak zakrecisz, ze za tydzien (miesiac?) bedziesz juz tutaj adminem i nas powycinasz :PP oswiadczam, ze w takim wypadku osobiscie cie udusze :)) pozdrawiam. ps. wstyd mi za to forum, wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: aaaa,to w Glogowie nikt nie ma netu? 30.09.03, 21:02 impostor napisał: > tutaj adminem i nas powycinasz :PP hihihi :)) > ps. wstyd mi za to forum, wstyd... spoko,przynajmniej Ty tkwisz na stanowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: aaaa,to w Glogowie nikt nie ma netu? 30.09.03, 21:19 z nudow, ma droga, z nudow... Odpowiedz Link Zgłoś
impostor z piekiel bram... 29.09.03, 19:48 czyli po naszemu: glogow --> kopernik. chodzilo mi tylko ze siedze poza tym przybytkiem i tu sie wreszcie moge cieszyc necikiem:) co ci nie pasowalo w ziomce, hem? bede plakac... Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: aaaa,to w Glogowie nikt nie ma netu? 29.09.03, 19:49 dethy napisała: > i zapraszamy do podtrzymania dyskusji na upadajacym > forum "Glogow". upadajacym? deAthy mila, upadac to trzeba miec skad... Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re:i to jest patriotyzm lokalny?? n/t 30.09.03, 21:05 impostor napisał: > upadajacym? deAthy mila, upadac to trzeba miec skad... Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re:i to jest patriotyzm lokalny?? n/t 30.09.03, 21:20 a co mam sie zaprzec zadnimi lapami i mowic, ze tu kiedys bylo piekne miasto czernobyl? Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re:i to jest patriotyzm lokalny?? n/t 01.10.03, 07:46 ...sorry impostorku ale głogów bardziej mi sie od legnicy podoba......legnica jest brrrrr....... mam na koperniku wielu znajomych, nawet przyjaciół.....:))))....głównie to kibole chrobrego.....:)))))).....i są ok, chyba bardziej ok niż niektórzy kibole zagłębia........a jak chleją spirytus.....:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re:i to jest patriotyzm lokalny?? n/t 01.10.03, 14:43 szkodnik1 napisał: > ...sorry impostorku ale głogów bardziej mi sie od legnicy podoba......legnica > jest brrrrr....... Moze i tak,ale teraz tutaj mieszkam i jest mi tu dobrze.Jednak moje serce zostalo gdzie indziej.... > mam na koperniku wielu znajomych, nawet przyjaciół.....:))))....głównie to > kibole chrobrego ja tez mam duzy sentyment do Glogowa i os.Kopernik.W koncu spedzilam tam najpiekniejsze lata swego zycia :) Jednak Glogow mnie sie nie podoba.Od zawsze tam bylo mnostwo zbokow i narkomanow.Nie wiem jak ze zbokami jest teraz,ale narkomania tam jest wieksza ,niz w Legnicy.Moje osiedle to oaza spokoju przy Glogowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re:i to jest patriotyzm lokalny?? n/t 01.10.03, 15:03 co do tego, ze legnica jest brzydka, to nie sposob sie nie zgodzic. no ale glogow piekny nie jest, nie przesadzajmy. na koperniku mieszkalem caly zywot az do studiow i - sorki - rzygam tymi blokami i bydlem, ktorego tam niemalo. a co do kiboli mzks-u, szkodnisiu forumusiu, to fakt, tez mam wsrod nich troche znajomych i potrafia to byc w porzadku ludzie. ale to wyjatki... co zas sie tyczy kibicow zaglebia (miedzi itp), to powstrzymam sie od zlosliwych komentarzy :PPP (zamilcz, serce moje!) Odpowiedz Link Zgłoś