Dodaj do ulubionych

Forum: Reaktywacja

14.10.03, 16:07
W watku 'w Lubinie sie obudzili he he' zaczelismy sie, Ivek i ja, zastanawiac dlaczego jest nas tak malo. Ostatnimi czasy udziela sie glownie czworka (Goska,Ivek,Swek i ja). Chcialbym bardzo wiedziec (mysle, ze nie tylko ja) co sie stalo z Wami, dlaczego tak sie stalo i jak mozna temu zaradzic:)

Pozdrawiam, Olek
Obserwuj wątek
    • swek1 Re: Forum: Reaktywacja 14.10.03, 19:33
      Pewnie chodzi Ci o tych, co kiedyś byli na tym forum. Myślę, że już tutaj nie
      zerkają, bo dali by znać, przyłączając się, chociaż do tak szczytnej akcji,
      jaką jest „PAJACYK”. A może się mylę? Jeżeli tak to niech dadzą znać, że
      jeszcze odwiedzają tę stronę. A może otworzyć nowy temat np. księga wpisów
      byłych i obecnych forumowiczów. Pozdrawia obecnych i nieobecnych. Sylwek
      • jedynataka Re: Forum: Reaktywacja 14.10.03, 19:46
        ja jestem zawsze...powiedzialabym od zawsze hihi :-)

tylko szkola mnie troche meczy i malo czasu mam, ale bedziemy andganiac
        Walbrzych juz wspolnie!

prosze o mnie nie zapominac :)
        • olus_stad Re: Forum: Reaktywacja 14.10.03, 20:16
          Jedynataka musze Ci przyznac, ze jak sie wzielas do nadganiania to na calego! W mysl zasady 10 psotow w 10 minut? Naprawde imponujace:)
          Pozdrawiam, Olek

PS Ciesze sie, ze mnie tak studia mocno nie uciskaja:)
          • jedynataka Re: Forum: Reaktywacja 15.10.03, 23:41
            jak nadganiac, to juz zeby nic nie zostalo, siadam i hurtowo odpowiadam

a poniewaz jutro robie sobie wolne od szkoly, to bede tu od rana :-)

mnie studia srednio uciskaja, tylko poza nimi usiluje miec jeszcze jakies
            zycie, co zapelnia mi w 98% wolny czas, ale forum zawsze predzej czy pozniej
            zostanie przez mnie uzupelnione moimi "zlotymi" myslami

pozdrawiam bardzo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka