magda_s4 17.10.03, 16:24 Bez merytorycznej zawartości wprawdzie, ale okołotysięczny ;-) No i jest się czym szczycić. Szkodniku, wyprzedziłam Cię! ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szkodnik1 Re: A oto wątek nr 700! 20.10.03, 08:06 .....na 1000 będę pierwszy.....:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Yo Magda! 14.11.03, 08:47 Hej Magda, zamiast pisac do Sonny_07 nie lepiej, zebys tutaj jednak wiecej pisala? ;-) pozodrawiam serdecznie Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: Ty Ivek! 17.11.03, 08:26 magda_s4 napisała: > A Ty co mię tu inwigilujesz? ;-) No o jeny, dalem tylko dowod, ze w rozne miejsca forum GW zagladam i spostrzegawczy chociaz troche jestem. Juz nie bede w kazdym razie inwigilowal ;D pozdrawiam, Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: Ty Ivek! 17.11.03, 17:02 ivek napisał: > > No o jeny No jak fajnie, że jeszcze ktoś na tym świecie mówi "O, jeny!" :-D Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: Ty Ivek! 18.11.03, 14:35 > No jak fajnie, że jeszcze ktoś na tym świecie mówi "O, jeny!" :-D powiem mojej najlepszej z zon. Ucieszy sie bo sama tak mowi kilka razy w tygodniu co najmniej. tak poza tym to Magdo jestescie sympatyczni ze Szkodnikiem bardzo, dlatego Was pozdrawiam serdecznie, Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
ivek to jest nie tylko jego tylko hebrajskie wogole 19.11.03, 08:02 ale tak czytalem i bardzo go lubie. Zwlaszcza jedno opowiadanie o ilosci jedzenia na "telaviwskich" przyjeciach. Ale ten tekst uzywa/al jeszcze Leszek K. Talko z GW (dodatek Gazeta Telewizyjna). pozdrawiam serdecznie, Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Aha, 19.11.03, 11:12 a Talko używa go właśnie po Kishonie, do czego przyznał się w jednym z wywiadów :-) Odpowiedz Link Zgłoś