deyzy 18.11.08, 17:47 Witam, chciałabym wspomóc jakiś moze dom dziecka lub inną instytucję przed Świetami a może ośrodek bezdomncyh... może ktos z Was mógłby wskazac mi takie miejsca potrzbujące wsparcia. Będe wdzięczna Deyzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dap-dap Re: Pomoc charytatywna 18.11.08, 22:28 Znam parę indywidualnych, wielodzietnych rodzin którym również staram się pomagać, jak również instytucje. Napisz mi na maila (slawski(małpa)akademia-przygody.pl)czym możesz wspomóc a podpowiem Ci kogo. Wówczas trafisz bezpośrednio do potrzebujących. Odpowiedz Link Zgłoś
deyzy Re: Pomoc charytatywna 01.12.08, 00:59 Witam, próbowałam wysłac maila ale wraca do mnie. Podaję swojego kipiel.dorota@wp.pl Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyjanek Re: Pomoc charytatywna 07.12.08, 19:01 deyzy napisała: > Witam, chciałabym wspomóc jakiś moze dom dziecka lub inną instytucję > przed Świetami a może ośrodek bezdomncyh... może ktos z Was mógłby > wskazac mi takie miejsca potrzbujące wsparcia. Będe wdzięczna > Deyzy może legnicki MOPS? jeśli przekażez srodki do legnickiego mopsu to oni w sposób fachowy i uczciwy rozdzielą twoje dary wśród najbardziej potrzebujących Odpowiedz Link Zgłoś