Gość: servus IP: 217.30.129.* 31.10.03, 18:13 10 listopada w sali OSIR przy ul.Lotniczej o godz. 19 wystapi PEJA z zespołem SLums Attack oraz 3.wymiarem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eurofabrika_com Re: Koncert hip-hop 02.11.03, 01:01 A moze jakis gadzet , np: smycz- tasme do kluczy , logoband? www.eurofabrika.com Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Koncert hip-hop 02.11.03, 10:19 Widzę,że komuś coś się pokiełbasiło. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: servus Re: Koncert hip-hop IP: 217.30.129.* 02.11.03, 16:55 swek1 napisał: > Widzę,że komuś coś się pokiełbasiło. Pozdrawiam A to do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Koncert hip-hop 02.11.03, 17:31 Chyba raczej chodzi o asortyment hip-hopowy niz o Ciebie:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Koncert hip-hop 02.11.03, 17:53 Gość portalu: servus napisał(a): > swek1 napisał: > > > Widzę,że komuś coś się pokiełbasiło. Pozdrawiam > > A to do mnie? > Nie Oluś , nie o Ciebie chodzi tylko o "eurofabrika_com".Nic z tego nie rozumiem. Może ktoś mi wyjaśni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: servus Re: Koncert hip-hop IP: 217.30.129.* 02.11.03, 18:03 swek1 napisał: > Gość portalu: servus napisał(a): > > > swek1 napisał: > > > > > Widzę,że komuś coś się pokiełbasiło. Pozdrawiam > > > > A to do mnie? > > Nie Oluś , nie o Ciebie chodzi tylko o "eurofabrika_com".Nic z tego nie > rozumiem. Może ktoś mi wyjaśni? NO to teraz dopiero zamieszałeś.Poprostu nie zrozumiałem, dlaczego te ogłoszenie nie pasuje do informacji o koncercie, przecież smycze to hip- hopowcy hyba noszą? pozdrawiam i przepraszam za zamieszanie servus Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Koncert hip-hop 02.11.03, 18:16 Gość portalu: servus napisał(a): > swek1 napisał: > > > Gość portalu: servus napisał(a): > > > > > swek1 napisał: > > > > > > > Widzę,że komuś coś się pokiełbasiło. Pozdrawiam > > > > > > A to do mnie? > > > Nie Oluś , nie o Ciebie chodzi tylko o "eurofabrika_com".Nic z tego n > ie > > rozumiem. Może ktoś mi wyjaśni? > > NO to teraz dopiero zamieszałeś.Poprostu nie zrozumiałem, dlaczego te > ogłoszenie nie pasuje do informacji o koncercie, przecież smycze to hip- > hopowcy hyba noszą? > > pozdrawiam i przepraszam za zamieszanie > servus Przeprzszam, czy to może ja namieszałem? HMm, nic z tego nie rozumiem. Mam dzisiaj ciężki dzień poproszę o wyjaśnienie. Dzięki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Koncert hip-hop 02.11.03, 18:21 Ja tylko przez chwile rozumialem, a pozniej szybko sie zgubilem. Przeczytalem Wasze posty juz piec razy i nadal nic:( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Koncert hip-hop 02.11.03, 18:23 olus_stad napisał: > Ja tylko przez chwile rozumialem, a pozniej szybko sie zgubilem. Przeczytalem W > asze posty juz piec razy i nadal nic:( > > Pozdrawiam >> Jest mi bardzo miło, że nie jestem sam.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Koncert hip-hop 02.11.03, 18:32 Taka jest moja wersja wydarzen: 1. Servus wspomnial w poscie o koncercie hip-hopowym . 2. Eurofabrika_com zareklamowala swoje uslugi zwiazane z asortymentem hip-hopowym . 3. Swek stwierdzil, ze cos sie pokielbasilo, czyli Eurofabrika_com wyskoczyl/a ze swoja niespodziewana propozycja . 4. Servus myslal, ze Swek myslal, ze to jemu sie pokielbasilo i zaprotesotwal 5. Swek zaprotestowal, ze Servus zaprotestowal, ze myslal, ze Swek myslal o nim ...i juz:) Stad ta cala awantura;) Mam racje? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
trinity.7 Re: Koncert hip-hop 02.11.03, 18:35 Zgadzam sie z Tobą Oluś - trafnie to ująłeś! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: servus Re: Koncert hip-hop IP: 217.30.129.* 02.11.03, 18:37 >olus_stad napisał: > ɱ. Swek zaprotestowal, ze Servus zaprotestowal, ze myslal, ze Swek myslal o nim > ...i juz:) Stad ta cala awantura;) Mam racje? Nic dodać nic ująć. pozdrawiam servus Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Koncert hip-hop 03.11.03, 13:44 Teraz to i ja zrozumiałam... a cięzko było :) Małgośka Odpowiedz Link Zgłoś
trinity.7 Re: Koncert hip-hop 02.11.03, 18:33 Przecież wszystko jest zrozumiałe! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Koncert hip-hop 03.11.03, 15:33 Mialem dzis fajne pewnego rodzaju déja vu! Z ranca przeczytalem w DF o britnejkach www2.gazeta.pl/edukacja/1,32076,1752102.html , po poludniu juz mialem super przyklad. Szedlem sobie kolo Hobby, gdzie grupa mlodych britnejek (najwyzej gimnazjum na moje oko) 'zachwycala' sie wlasnie w/w koncertem. Slowa jakimi to opisywaly nie powstydzilby sie zaden klient budki z piwem. No coz... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś