Dodaj do ulubionych

sprzedam mieszkanie

12.02.09, 19:16
sprzedam mieszkanie spółdzieczo-własnosciowe,3 pokojowe z balkonem-
71,4m2+kantor na tym
samym piętrze,oraz z piwnicą.
Piekary-C,3 piętro w wieżowcu.Po kapitalnym remoncie.kafle na
wszystkich podłogach,
na ścianach gładzie tynkowe,okna PCV,drzwi antywłamaniowe,wc i
łazienka osobno.W kuchni,
łazience i WC kafle do sufitu oraz powymieniana instalacja wodno-
miedziana.
W łazience kabina prysznicowa.Dwa przedpokoje.Mieszkanie jest ciche
i ciepłe.Sprzedam lub
zamienię na mniejsze z dopłatą.cena 260 000 zł-do negocjacji
tel-669-016-736 dzwonić po 15.00.

Obserwuj wątek
    • violbug Re: sprzedam mieszkanie 13.02.09, 23:30
      Z tą ceną to przesadziłaś.Poczytaj oferty i "zejdź na ziemię".
      • ewa.27 Re: sprzedam mieszkanie 14.02.09, 15:41
        po pierwsze -to ty zorientuj sie w cenach mieszkań.
        jest różnica pomiędzy mieszkaniem do remontu, a mieszkaniem po
        remoncie--zorientuj się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • nastyyy Re: sprzedam mieszkanie 15.02.09, 12:22
          To może jakieś zdjęcia? Bo już widziałam luksusowe mieszkania, w których stały
          meble rodem z prlu na tle pomalowanych ścian..
          • nastyyy Re: sprzedam mieszkanie 15.02.09, 12:26
            www.otodom.pl/mieszkanie-legnica-os-piekary-c-61m2-3-pokoje-198000-pln-id2019513.html
            Dla porównania.. plus dodaj sobie z 20 tys za metraż. Mamy kryzys, nikt nie da
            lekką ręką kredytu, ceny idą w dół. Najgorszy moment na sprzedaż mieszkania..
            • ewa.27 Re: sprzedam mieszkanie 15.02.09, 17:04
              "Najgorszy moment na sprzedaż mieszkania.."
              mylisz się---to jest bardzo dobry-a dla czego-nie będe tłumaczyć jak
              małemu dziecku!!
              to mieszkanie z linka:
              - nie dość że mniejsz!
              - bez windy!
              - mieszkanie w wiele gorszym stanie!
              - na podłogach gumoleum!

LITOŚCI

zastanów sie najpierw a później pisz.
              • olus_stad Re: sprzedam mieszkanie 16.02.09, 11:26
                Bez obrazy, ale to prawie cena z Wroclawia, rynku wtornego, wielka plyta,
                centrum (np. Krzyki), kryzys na rynku nieruchomosci, klopot z dostaniem kredytu.

Nic to, jest tak, ze mieszkanie jest tyle warte, ile ktos za nie zaplacil, czy
                nie?;) Powodzenia ze sprzedaza! Zycze Ci zebys znalazla kupca.
            • ewa.27 Re: sprzedam mieszkanie 15.02.09, 17:07
              i jeszcze jedno czego tego nie pokazałaś--pierwsze z brzegu:

:
              www.otodom.pl/mieszkanie-legnica-rynek-55m2-3-pokoje-280000-pln-id2269592.html

• adrasteaa Re: sprzedam mieszkanie 15.02.09, 18:46
                Mnie to mieszkanie co pokazała nastyyy sie nie podoba, musiałabym buldożerem wjechac, żeby tej boazeri się pozbyć, a ta mozajka parkietowa koszmar, meble tez beznadziejne, po co miałabym za to płacic jak i tak by to na smietniku wylądowało. No cóz ale o gustach sie nie dyskutuje
                • nastyyy Re: sprzedam mieszkanie 16.02.09, 13:52
                  Mi też się nie podoba. Chodzi o porównanie metrażu, okolicy oraz budynku.. Nie
                  ma sensu porównywać bloku na piekarach do kamienicy w centrum, prawda?
                  Mieszkanie owszem, urządzone jak dla mnie bez gustu, ale zdjęć tego mieszkania
                  nie widzimy. Chciałam tylko zasygnalizować, że jak na Legnicę, piekary i
                  mieszkanko w wieżowcu jest to spora suma. Poczekajmy na zdjęcia tego mieszkania,
                  będzie łatwiej ocenić.
                  • ewa.27 Re: sprzedam mieszkanie 16.02.09, 16:25
                    to nie chodzi czy podoba czy nie!!
                    wazne co jest w mieszkaniu--
                    tam to ponad 10 m2 mniejsze!!!
                    bez windy--a to też ważne.
                    u nas nie ma ścian szczytowych--więc jest bardzo ciepłe
                    nie do remontu .
                    nie ma gumoleum-pod którym niewiadomo co może być...
                    mamy wymienioną instalację.
                    itp......................

ty chyba nic nie przeczytałaś

nie mam ochoty dale wchodzić z tobą w dyskusję-bo i tak nic nie
                    rozumiesz.

a zdjęcia poszukaj w necie----zapewniam cię że są.-tylko czy ty
                    umiesz odszukać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • bach28 Re: sprzedam mieszkanie 16.02.09, 18:30
                      hehe nastyyy jak olłejs ma kiepski dzień i musi komuś dokopac
                      zenła
                      • neptunka Re: sprzedam mieszkanie 16.02.09, 21:06
                        ewa - po Twoich uprzejmych wypowiedziedziach bałabym się nawet
                        przyjść to mieszkanie obejrzeć, a co dopiero kupić ;)
                        • ewa.27 Re: sprzedam mieszkanie 17.02.09, 08:46
                          jeszcze bym cię zjadła
                          :)
                          • marta_polski Re: sprzedam mieszkanie 23.02.09, 01:36
                            legnica.olx.pl/sprzedam-3-pokojowe-71-m2-iid-19367839
                            Za 260zł. to ja chętnie kupię!!! Kiedy można przyjść obejrzeć??? Ale szybko
                            spadłaś z ceny i jak ostro!!!
                            • nastyyy Re: sprzedam mieszkanie 23.02.09, 11:15
                              I to jest to mieszkanie urządzone w dobrym guście świeżo po remoncie? Do tego
                              okna pcv.. szczyt tandety i kiczu. Ciemna łazienka, pospolite, tandetne meble w
                              kuchni. Z obecnymi trendami nie ma to nic wspólnego. No ale może jakiś dziany
                              emeryt się naciągnie.

Piszę to tylko dlatego, że krytykowałaś tamto mieszkanie. A jak dla mnie
                              urządzone było tak samo żenująco..
                              • ewa.27 Re: sprzedam mieszkanie 24.02.09, 07:59
                                nastyyy

o co ci chodzi-jadem kipisz na wszystkie strony.-nie znamy się,to po
                                co się mnie czepiasz-czy jesteś az tak głupia czy tylko smarkata??

tutaj też komentowałaś moje ogłoszenie:
                                www.ojej.pl/589037/Legnica-71m2-sprzedam.html

ja juz nic nie rozumiem-po co chodzic za człowiekiem i pisac głupoty-
                                jaki masz z tego zysk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                no powiedz jaki!
                            • ewa.27 Re: sprzedam mieszkanie 24.02.09, 08:01
                              nie rozumiem-czy na pewno dobrze przeczytałaś!
                              a może jesteś kolejnym kolnem nasty!
                              • ewa.27 Re: sprzedam mieszkanie 24.02.09, 08:04
                                aha i jeszcze jedno do nasty-
                                jakbyś umiała czytac to wiedziała byś ze mieszkanie sprzedawane jest
                                bez mebli!!!
                                a co do ciemnej łazienki----zawsze można wybić okno-np.do sąsiada!
                                • nastyyy Re: sprzedam mieszkanie 24.02.09, 10:19
                                  Co za głupie forum.. napisałam Ci obszerny post na powyższy temat, ale
                                  oczywiście się nie dodał. Więc teraz w telegraficznym skrócie:

Po pierwsze, proszę nie spekulować, kto dodał anonimowe posty przy ogłoszeniu.
                                  Nie mam 5 lat, wszędzie, gdzie podpisuję się widnieje mój pseudonim, dlatego nie
                                  życzę sobie wymyślania głupich teorii na mój temat. Prawdę mówiąc, nie rozumiem
                                  nawet tych komentarzy, czy one na pewno są po Polsku?

Dlaczego wypowiadam się w tym temacie? Sama byłam na etapie poszukiwania
                                  mieszkania, jednak obecna sytuacja wymusiła na mnie odłożenia tej decyzji.
                                  Chciałam zasugerować, że jest to dość niepoważne, wobec kryzysu sprzedawać za
                                  taką cenę mieszkanie, dlaczego?:

1. Szacowane jest, że jeszcze w tym roku ceny nieruchomości spadną o 20% - kto
                                  więc kupi mieszkanie w cenie rynkowej z okresu przed kryzysem?
                                  2. Coraz trudniej dostać kredyt - a podejrzewam, że jeżeli ktoś ma gotówkę,
                                  będzie wolał coś bardziej gustownego, niż to mieszkanko w wieżowcu..
                                  3. Ceny kredytów idą w górę - a więc tak naprawdę kupując teraz mieszkanie nie
                                  wiesz, ile będzie kosztować Cię jego spłata.

Chciałam tylko, abyś zorientowała się w cenach.. nie ma co liczyć na cuda, może
                                  chcesz sprzedać mieszkanie, zanim straci na wartości, jednak.. myślę, że mało
                                  kto tak pochopnie decyduje się na zakup mieszkania. Zresztą, nie tylko ja
                                  zwróciłam na to uwagę.. ale ty doszukiwałaś się w tym jakieś złośliwości? Po
                                  prostu jak widzisz, niektórzy oglądają wiadomości.. Była to tylko uwaga, na
                                  temat, przynajmniej jak dla mnie nieracjonalnej kwoty. Ty zamiast zastanowić się
                                  nad tym faktem i przemilczeć próbowałaś w mało taktowny sposób udowodnić, że
                                  masz rację. Niestety, oglądając zdjęcia tylko przekonałam się, że mam rację i
                                  200 tys na mieszkanie, w którym trzeba wymienić wszystko zaczynając od okien,
                                  podłóg, kafelek - czyli do generalnego remontu to sporo. Niepotrzebnie broniłaś
                                  swojej racji. Bez tych komentarzy nie byłoby dyskusji.
                                  • nastyyy Re: sprzedam mieszkanie 24.02.09, 10:21
                                    pfu.. 260 tys. Po prostu utwórz się troszkę na krytykę, a nie atakuj rozmówcę!
                                    • ewa.27 [...] 24.02.09, 10:55
                                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                      • ewa.27 [...] 24.02.09, 11:06
                                        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                        • nastyyy Re: sprzedam mieszkanie 24.02.09, 11:22
                                          Twoje posty, jak już nadają się do usunięcia. Pokazałaś klasę.. Nawet na
                                          konstruktywną krytykę nie jesteś otwarta. Przykro mi, że rozumowanie niektórych
                                          osób jest tak ograniczone.
                                        • mirciek Re: sprzedam mieszkanie 24.02.09, 18:53
                                          Żenada !!Obie jestescie żenujące
                                          • biuro-krata Re: sprzedam mieszkanie 25.02.09, 16:11
                                            Z tego co mi wiadomo ,to ten ustala cene mieszkania kto je sprzedaje,a nie osoba
                                            piszaca na forum-w tym przypadku nesty czy jakas tam.

nie ma co sie klucic - cena sie nie podoba -to trzeba szukac innego-tanszego-np.
                                            do remontu lub poza miastem.

proste:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka