hedonista1 12.02.04, 11:21 jest najprawdziwszym salonem! Nie dość, że pisuje tu zgrupowanie erudytów, to jeszcze tyle pięknych i dobrze wychowanych pań wokół. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sasha_m Re: Salon Sloggiego 12.02.04, 11:31 Masz wyjątkwo trafnie wybrany nick )) Ale, ale... skąd wiesz, że te panie są piękne? )) Odpowiedz Link
vika411 Re: Salon Sloggiego 12.02.04, 13:01 Taaaaaaak, moi Panowie. My tu napawde jestesmy sliczne, (piekne to za malo powiedziane- niestety(!), znakomicie wychowane i wyksztalcone, wszystkie nie mamy wad, ubieramy sie z wyszukanym gustem a przedewszystkim jestesmy niebywale skromne. Napisalam WSZYSTKIE , poniewaz z innymi kolezankami nie moglabym sie zadawac bo nie jestem wcale zarozumiala takjak i one Aaaaa...zapomnialam dodac, ze nigdy nie poslugujemysie (bez wyraznej potrzeby) wulgarnym slownioctwem. Tak to juz z nami jest...psia krew!))))) Odpowiedz Link
olga55 Re: Salon Sloggiego 12.02.04, 17:08 Cy łón cós kce, cy taki psiakość łobyty łokrótnie??? Popatrze se w lusterko, no moze to i prawdo... Odpowiedz Link
sloggi Re: Salon Sloggiego 13.02.04, 00:37 A może są panie na Salonie, które nasz Hedonista, nieHedonista zna osobiście? Odpowiedz Link
gacus2 Re: Salon Sloggiego 13.02.04, 03:12 Nigdy nie watpiłem , ze panie są tu piękne a panowi przystojni. Ale coś mi u hedonisty nie pasuje- może wrodzona podejrzliwośc szuka ironii? Odpowiedz Link