very_famous 13.02.04, 19:43 Jakiś jełopowaty sąsiad alkoholik wyszedł z domu a w tym czasie rąbnęła u niego rura! Zalewa równo wszystkich na dole, w piwnicy można pływać a w kranach BRAK WODY!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Brak wody!!! 14.02.04, 02:59 Masz już tą wodę? W takie święto jak Walę Tynki nie można być brudnym. Odpowiedz Link
very_famous Re: Brak wody!!! 14.02.04, 10:27 Nie - kurcze - nie mam ( Zanosi się że awarię dopiero będą usuwać w poniedziałek. A mnie szlag trafia! Odpowiedz Link
sloggi Re: Brak wody!!! 14.02.04, 11:18 Czysta kobieta jesteś, zima jest i muchy śpią, zawsze możesz z ręcznikiem póść za radą przedmówcy do piwnicy. Widzisz ile masz powodów do radości? Odpowiedz Link
very_famous Re: Brak wody!!! 14.02.04, 13:29 NIE DENERWUJ MNIE!!! Mam pływać ze szczurami, pchłami i innymi żyjątkami??? FUJ! Odpowiedz Link
sloggi Re: Brak wody!!! 15.02.04, 03:41 very_famous napisała: > NIE DENERWUJ MNIE!!! > Mam pływać ze szczurami, pchłami i innymi żyjątkami??? > FUJ! Byc może wypłyna również z jakiejś piwnicy weki, stare ziemniaki i inne ustrojstwa trzymane przez ludzi w piwnicach, choć już dawno powinny być na śmietniku. Odpowiedz Link
jackussi Re: Brak wody!!! 15.02.04, 07:40 NA wszystkie "złe" przypadki trzeba spojrzeć od strony ich przydatności i nauczki.Więc very jakie wnioski i co Ci się z tej sytuacji przyda.? Ja powiem,że jest okazja do totalnego sprzątania w piwnicach Odpowiedz Link
very_famous Re: Brak wody!!! 15.02.04, 12:56 Dzięki za dobrą radę skarbie, ale porządki w mojej piwnicy robią za mnie złodzieje. Wystarczy wstawić do piwnicy COKOLWIEK - po godzinie już tego nie ma. Odpowiedz Link
geograf Re: Brak wody!!! 14.02.04, 22:20 nie naprawili jeszcze? a powiedz: zakręcili chociaż ten zawór,czy woda nadal cieknie? Współczuję... a gwoli ciekawostki powiem Ci,że w Łodzi w lecie też wyłączają wodę..na szczescie tylko ciepłą,ale zawsze. Tego w Warszawie nie znacie Wyłączają w ustalonych terminach, w ustalonych miejscach (osiedlach,bądź ich części)z powodu remontu sieci ciepłowniczej..i tak co rok. Ja mam to szczescie,że moje osiedle leży "na styku" sieci ciągnących się z dwóch łódzkich elektrociepłowni... Tak mi się skojarzyło - "Najprościej jest wyjechać i powiedzieć,mam ten kraj gdzieś.Nic mi on nie daje,więc i ja mu nic nie dam.Ale na Boga-ile jeszcze stracimy inteligencji?Mało jej zginęło w czasie wojen i stalinizmu?Mało wyjechało za granicę w okresie stanu wojennego?" Odpowiedz Link
very_famous Re: Brak wody!!! 14.02.04, 22:38 Niestety obawiam się że za znalezienie źródła awarii wezmą się dopiero w poniedziałek Odpowiedz Link
very_famous Schiza jakaś 15.02.04, 13:07 Ta awaria i brak wody nawet mi się śniła dziś // Odpowiedz Link
adhamah Re: Schiza jakaś 15.02.04, 13:08 very_famous napisała: > Ta awaria i brak wody nawet mi się śniła dziś // Miły to był sen czy koszmar? Odpowiedz Link
adhamah Re: Schiza jakaś 15.02.04, 13:19 very_famous napisała: > KOSZMAR!!! Co w nim było takiego strasznego? Było już lato w 2005 i wciąż nie było wody? Odpowiedz Link
adhamah Nie miało być 15.02.04, 13:27 very_famous napisała: > złośliwe !! ((((((((((( W takim razie przepraszam nie mialo być (( Jutro wszystko naprawią i będziesz się pluskać w cieplutkiej wodzie Odpowiedz Link
very_famous JEST!! Allah jest wielki!!! 16.02.04, 20:25 1. Rano telefon do administracji aby zorientować się w sytuacji. 2. Wieczorem przyszedł hydraulik i podjął męską decyzję - ODRĘCAMY WODĘ I PATRZYMY U KOGO SIĘ LEJE! 3. Odkręcił, przeszedł po mieszkaniach i znalazł. Pękła plastikowa rura u dwóch bab na 3 piętrze 4. Teraz wszyscy mają wodę - one - nie PP 5. Wniosek - dzisiaj leżę w wannie i delektuję się tym faktem - a od jutra pranie, pranie i jeszcze raz pranie. 6. Bardzo się cieszę Odpowiedz Link
eulalija Re: JEST!! Allah jest wielki!!! 16.02.04, 20:30 Cieszę się z Tobą. Kąp się, kąp, nie ma nic lepszego. Jak ostatnia debilka dwa lata temu wywaliłam wannę i wstawiłam kabinę prysznicową (. Odpowiedz Link
very_famous Re: JEST!! Allah jest wielki!!! 16.02.04, 20:34 Oj - te cztery dni suszy muszę sobie teraz "odchlupać" ) Odpowiedz Link
eulalija Re: JEST!! Allah jest wielki!!! 16.02.04, 20:36 Zabierz ze sobą kieliszek białego wytrawnego wina i kilka kawałków czekolady, to przecież Święto Wody Odzyskanej. Odpowiedz Link
very_famous Re: JEST!! Allah jest wielki!!! 16.02.04, 20:41 I muzyczkę sobie puszczę radosną )) Odpowiedz Link