Dodaj do ulubionych

ciupażka!!!!!!!!!!!!!

28.12.05, 19:09
jesteś właścicielką wsi zakopane?!

]
Obserwuj wątek
    • ciupazka Re: ciupażka!!!!!!!!!!!!! 28.12.05, 19:13
      Syćko moje, syćko!!! Hehe...
      • hirro Re: ciupażka!!!!!!!!!!!!! 28.12.05, 19:16
        ciupazka napisała:

> Syćko moje, syćko!!! Hehe...
        forum yes wieś no!
        • ciupazka Re: ciupażka!!!!!!!!!!!!! 28.12.05, 19:19
          Yes, yes, yes!!! O`key?!
          • hirro Re: ciupażka!!!!!!!!!!!!! 28.12.05, 19:34
            ciupazka napisała:

> Yes, yes, yes!!! O`key?
            Do you know,what you have written?
            are you really a clerk?
            how long are you a clerk?
            • ciupazka Re: ciupażka!!!!!!!!!!!!! 28.12.05, 19:38
              I`m not a clerk You a clerk, ceprze niepiloku. Hehe...
              • hirro Re: ciupażka!!!!!!!!!!!!! 28.12.05, 19:44
                ciupazka napisała:

> I`m not a clerk You a clerk, ceprze niepiloku. Hehe...
                skoro tak to pozdrów ten swój nibynieurząd i fak się!
              • Gość: c_n Re: ciupażka!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 23:42
                ciupazka napisała:
                > I`m not a clerk You a clerk, ceprze niepiloku. Hehe...>>

Hehe!! leczcie się oboje! hirro z głupoty, a Ty droga Ciupazko z manii
                prześladowczej na mim punkcie;))

ps. Zamiast pie...ć bez sensu z tym czubem hirro, lepiej byś TV1 obejrzala bo
                byl super ciekawy film dokumentalny o zbrodniach UB. Jutro druga czesc.
                Dobranoc!
                • Gość: Ciupazka Re: ciupażka!!!!!!!!!!!!! IP: *.it-net.pl 29.12.05, 09:24
                  Kozdy z Wos tutok to ceper niepilok, telo! A szkolenie sie w zakresie
                  ubeckik metod to nie moja specjalność. A kie czubów sami nasyłocie , no
                  to mocie! Z czubym tyz wypodo i trza ś umieć pogodać, to cłek, a ze
                  chory...moze niedowartościowany...niescęśnik jaki, ftoz wie.
                  • Gość: poraj Re: ciupażka!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:06
                    Haha, no tak - Twoja specjalność to odwracanie kota ogonem;))
                    A poza tym to chyba coś nie tak ze wzrokiem, bo pisałem wyraźnie o ZBRODNIACH,
                    a nie szkoleniach;))
                    • Gość: poraj Re: ciupażka!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:38
                      A tu masz wypociny i bąki (a fuj) swojego pupilka, hehe...;)

szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=hirro&ile=15&sort=data_desc&spojnik=and&forum=58&poz=0&A_szukaj=auto
                      r&zywe=2&x=16&y=6

PS. A swoją droga to chyba naraziłas\się komuś z Wielkopolski, że Ci takiego
                      fuja na Sylwestra podesłał?;))))
                      • Gość: Ciupazka Re: ciupażka!!!!!!!!!!!!! IP: *.it-net.pl 30.12.05, 00:34
                        Przecie to Twój koleś , a nie mój... hasło: kryć mnie, hehe...Hale do q...
                        nędzy, nie mnie! I nie po mnie!Nogorsy z tym ambaras, coby dwoje fciało na
                        roz. Ni ma i nie bedzie tutok miyjsca dlo hirro.
                        • Gość: poraj Re: ciupażka!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 10:26
                          Biedny kot - juz nie wie z której strony ma ogon, a z której łeb, tak nim
                          wywijasz;)))

ps. Nie miewam "kolesi";)))
                          • ciupazka Re: ciupażka!!!!!!!!!!!!! 30.12.05, 10:28
                            To psyyyyyga! Telo Ci powiym, hehe.
                            • Gość: poraj Re: ciupażka!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 10:30
                              No to se psygaj!!;)))
                              • ciupazka Re: ciupażka!!!!!!!!!!!!! 30.12.05, 11:45
                                Psyyyyyyyga z psygajami, hehe!
                                • Gość: poraj Re:*****I**love**You**Ciupazka*** *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 11:49
                                  Hehe;))))
                                  • ciupazka Re:*****I**love**You**Ciupazka*** *** 30.12.05, 12:07
                                    Racyj mos do mnie słabość, hehe... psyyyyga!
                                    • Gość: poraj Re:*****I**love**You**Ciupazka*** *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:14
                                      A Ty do mnie to niby nie?!:)))
                                      • ciupazka Re:*****I**love**You**Ciupazka*** *** 30.12.05, 12:33
                                        Zarozumialyc, samiyc, do tego z pysna sie nosis, to i nie dziwota ze i
                                        baba zesłabnie, hehe...
                                        • Gość: poraj Re:*****I**love**You**Ciupazka*** *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:39
                                          No i teraz mam problem, bo nie wiem czy się cieszyć czy wręcz odwrotnie?;))

Ale to niech już będzie na bilans tego roku co się właśnie kończy, że my tę
                                          słabość(pomimo wszystko) obustronną mamy!;)))
                                          • ciupazka Re:*****I**love**You**Ciupazka*** *** 30.12.05, 12:46
                                            Juz Cie popuści od Nowego Roku, bo jo sama sobie powiym psyyyga! A Wom
                                            dziękuje. Docie se rade beze mnie, jest wos tu juz dość! Jesce mnie dobierom
                                            sie do rzyci za te profanacje jak nie Ewangelii, to cego inksego i bede
                                            pokute telom miała, ze nie wyrobie, haj. Trza se dać pokój i wiedzieć kie i
                                            Wom pedzieć dziękuje. Telo.
                                            Hej!
                                            • Gość: poraj Re:*****I**love**You**Ciupazka*** *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:58
                                              E tam, ja mam nadzieję, ze to tylko takie Twoje zwykłe
                                              obiecanki-cacanki-przekomarzanki, a nie żadne postanowienia noworoczne!;))
                                              My tu w większości ( a może i w całości) jedynie Twoi goście.
    • Gość: . A gdzie podziała sie Ciupazka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 16:51
      A gdzie podziała sie Ciupazka? Wszyscy w zimie do Zakopanego jadą a Ciupazka
      wyjeżdża z Zapkopanego? A może chora abo kac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka