hirro 28.12.05, 19:09 jesteś właścicielką wsi zakopane?! ] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hirro Re: ciupażka!!!!!!!!!!!!! 28.12.05, 19:16 ciupazka napisała: > Syćko moje, syćko!!! Hehe... forum yes wieś no! Odpowiedz Link Zgłoś
hirro Re: ciupażka!!!!!!!!!!!!! 28.12.05, 19:34 ciupazka napisała: > Yes, yes, yes!!! O`key? Do you know,what you have written? are you really a clerk? how long are you a clerk? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ciupażka!!!!!!!!!!!!! 28.12.05, 19:38 I`m not a clerk You a clerk, ceprze niepiloku. Hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
hirro Re: ciupażka!!!!!!!!!!!!! 28.12.05, 19:44 ciupazka napisała: > I`m not a clerk You a clerk, ceprze niepiloku. Hehe... skoro tak to pozdrów ten swój nibynieurząd i fak się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c_n Re: ciupażka!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 23:42 ciupazka napisała: > I`m not a clerk You a clerk, ceprze niepiloku. Hehe...>> Hehe!! leczcie się oboje! hirro z głupoty, a Ty droga Ciupazko z manii prześladowczej na mim punkcie;)) ps. Zamiast pie...ć bez sensu z tym czubem hirro, lepiej byś TV1 obejrzala bo byl super ciekawy film dokumentalny o zbrodniach UB. Jutro druga czesc. Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: ciupażka!!!!!!!!!!!!! IP: *.it-net.pl 29.12.05, 09:24 Kozdy z Wos tutok to ceper niepilok, telo! A szkolenie sie w zakresie ubeckik metod to nie moja specjalność. A kie czubów sami nasyłocie , no to mocie! Z czubym tyz wypodo i trza ś umieć pogodać, to cłek, a ze chory...moze niedowartościowany...niescęśnik jaki, ftoz wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: ciupażka!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:06 Haha, no tak - Twoja specjalność to odwracanie kota ogonem;)) A poza tym to chyba coś nie tak ze wzrokiem, bo pisałem wyraźnie o ZBRODNIACH, a nie szkoleniach;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: ciupażka!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:38 A tu masz wypociny i bąki (a fuj) swojego pupilka, hehe...;) szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=hirro&ile=15&sort=data_desc&spojnik=and&forum=58&poz=0&A_szukaj=auto r&zywe=2&x=16&y=6 PS. A swoją droga to chyba naraziłas\się komuś z Wielkopolski, że Ci takiego fuja na Sylwestra podesłał?;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: ciupażka!!!!!!!!!!!!! IP: *.it-net.pl 30.12.05, 00:34 Przecie to Twój koleś , a nie mój... hasło: kryć mnie, hehe...Hale do q... nędzy, nie mnie! I nie po mnie!Nogorsy z tym ambaras, coby dwoje fciało na roz. Ni ma i nie bedzie tutok miyjsca dlo hirro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: ciupażka!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 10:26 Biedny kot - juz nie wie z której strony ma ogon, a z której łeb, tak nim wywijasz;))) ps. Nie miewam "kolesi";))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ciupażka!!!!!!!!!!!!! 30.12.05, 10:28 To psyyyyyga! Telo Ci powiym, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: ciupażka!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 10:30 No to se psygaj!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ciupażka!!!!!!!!!!!!! 30.12.05, 11:45 Psyyyyyyyga z psygajami, hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re:*****I**love**You**Ciupazka*** *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 11:49 Hehe;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re:*****I**love**You**Ciupazka*** *** 30.12.05, 12:07 Racyj mos do mnie słabość, hehe... psyyyyga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re:*****I**love**You**Ciupazka*** *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:14 A Ty do mnie to niby nie?!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re:*****I**love**You**Ciupazka*** *** 30.12.05, 12:33 Zarozumialyc, samiyc, do tego z pysna sie nosis, to i nie dziwota ze i baba zesłabnie, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re:*****I**love**You**Ciupazka*** *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:39 No i teraz mam problem, bo nie wiem czy się cieszyć czy wręcz odwrotnie?;)) Ale to niech już będzie na bilans tego roku co się właśnie kończy, że my tę słabość(pomimo wszystko) obustronną mamy!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re:*****I**love**You**Ciupazka*** *** 30.12.05, 12:46 Juz Cie popuści od Nowego Roku, bo jo sama sobie powiym psyyyga! A Wom dziękuje. Docie se rade beze mnie, jest wos tu juz dość! Jesce mnie dobierom sie do rzyci za te profanacje jak nie Ewangelii, to cego inksego i bede pokute telom miała, ze nie wyrobie, haj. Trza se dać pokój i wiedzieć kie i Wom pedzieć dziękuje. Telo. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re:*****I**love**You**Ciupazka*** *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:58 E tam, ja mam nadzieję, ze to tylko takie Twoje zwykłe obiecanki-cacanki-przekomarzanki, a nie żadne postanowienia noworoczne!;)) My tu w większości ( a może i w całości) jedynie Twoi goście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . A gdzie podziała sie Ciupazka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 16:51 A gdzie podziała sie Ciupazka? Wszyscy w zimie do Zakopanego jadą a Ciupazka wyjeżdża z Zapkopanego? A może chora abo kac? Odpowiedz Link Zgłoś