Dodaj do ulubionych

Wspaniałego lata

18.07.10, 06:06

https://katimoor.za.pl/gg/buzki/gitara1.gifwszystkim Uczestnikom S@lonu. Sibi, nic tu nie napiszę. Czas już na mnie. https://katimoor.za.pl/gg/xpozostale/auto-cadilac.gif
Obserwuj wątek
    • skiela1 Re: Wspaniałego lata 18.07.10, 16:27
      Jakim celem jest wypozyczanie nickow?
      • gazeta_mi_placi Re: Wspaniałego lata 19.07.10, 09:22
        Jak ktoś na przykład po swoim stałym nickiem (piszę na podstawie jednorazowych nicków na moim forum) boi się z kimś otwarcie wejść w konflikt.
        Wielokrotnie pisałam jednorazowym nickom,że ich blokuję,ale żeby weszły pod swoimi stałymi nickami,żaden nie skorzystał z tej szansy wink
        • sibeliuss Re: Wspaniałego lata 19.07.10, 09:38
          To żałosne.
          • gazeta_mi_placi Re: Wspaniałego lata 19.07.10, 09:42
            Sam się wszak udzielasz ostatnio w Wypożyczalni Nicków wink
            • sibeliuss Re: Wspaniałego lata 19.07.10, 10:46
              Głównie oczami.
              • rebekapolatanska Re: Wspaniałego lata 19.07.10, 11:41
                Masz Gazeto nieaktualne wiadomości, ponieważ nie ma forum " Wypozyczalnia nicków ". Owszem, było, ale sie skończyło. Sibi został poproszony o sąsiedzką opiekę na czas naszych urlopów. Jest doświadczonym Założycielem i dobrze wie kto zanieczyszcza fora. My takich wiadomości jeszcze nie mamy. Według nas, tylko Sibi jest godny zaufania.
                • gazeta_mi_placi Re: Wspaniałego lata 19.07.10, 12:57
                  Po prostu forum zmieniło nazwę i tyle smile
                  • rebekapolatanska Re: Wspaniałego lata 19.07.10, 13:27
                    Cóz Ty mozesz powiedzieć o naszym forum. Aby Ciebie oswiecic dodam, ze zmieniło nie tylko nazwę , ale takze styl. Wypożyczalnia nie istnieje. Zawiodłas się ? Może także korzystałas z dobrodziejstwa Wypozyczalni ?
                    • sibeliuss Re: Wspaniałego lata 19.07.10, 13:41
                      Witaj w S@lonie. Kawy, herbaty czy coś zimnego?
                • sibeliuss Re: Wspaniałego lata 19.07.10, 13:39
                  Zostawili klucze to podlewam kwiatki smile
                  • rebekapolatanska Re: Wspaniałego lata 19.07.10, 13:54
                    Sibiiii....Zapraszasz ? Mnieee??? Dżejsssusss, poczekaj niech się uspokoję wink Myślałam, że mnie opiórkujesz, ze weszłam do Ciebie bez zaproszenia, a Ty mi proponujesz kawę ? A moze to nie do mnie, tylko do Gazety. O boszszszzz, ale się chyba wygłupiłam crying
                    • sibeliuss Re: Wspaniałego lata 19.07.10, 14:25
                      No proponuję Ci kawę.
                      ps. Gazetka oferuje flaki ze szkapy w oleju.
                      • gazeta_mi_placi Re: Wspaniałego lata 19.07.10, 18:02
                        tongue_out
                • skiela1 Re: Wspaniałego lata 19.07.10, 16:11
                  "Sibi został poproszony o sąsiedzką opiekę na czas naszych urlopów."

Według nas, tylko Sibi j
                  > est godny zaufania. "

Przeciez magnat brzydzi sie gejami.To jakas straszna hipokryzja.
                  • sibeliuss Re: Wspaniałego lata 19.07.10, 17:15
                    skiela1 napisała:

> Przeciez magnat brzydzi sie gejami.To jakas straszna hipokryzja.

Tym chętniej się "zaopiekowałem", to takie freudowskie przeoczenie.
                    • rebekapolatanska Re: Wspaniałego lata 19.07.10, 18:19
                      Może to przykrywka Magnata smile Przecież jest Hermafrodytą wink

Dziękuję Sibi za gościnę. Jesteś bardzo miły. Fajne Twoje forum i nawet Gazety forum ma czasami wpisy całkiem całkiem. Czasami . smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka