tylko.udaje.magnata 18.07.10, 06:06 wszystkim Uczestnikom S@lonu. Sibi, nic tu nie napiszę. Czas już na mnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_mi_placi Re: Wspaniałego lata 19.07.10, 09:22 Jak ktoś na przykład po swoim stałym nickiem (piszę na podstawie jednorazowych nicków na moim forum) boi się z kimś otwarcie wejść w konflikt. Wielokrotnie pisałam jednorazowym nickom,że ich blokuję,ale żeby weszły pod swoimi stałymi nickami,żaden nie skorzystał z tej szansy Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Wspaniałego lata 19.07.10, 09:42 Sam się wszak udzielasz ostatnio w Wypożyczalni Nicków Odpowiedz Link
rebekapolatanska Re: Wspaniałego lata 19.07.10, 11:41 Masz Gazeto nieaktualne wiadomości, ponieważ nie ma forum " Wypozyczalnia nicków ". Owszem, było, ale sie skończyło. Sibi został poproszony o sąsiedzką opiekę na czas naszych urlopów. Jest doświadczonym Założycielem i dobrze wie kto zanieczyszcza fora. My takich wiadomości jeszcze nie mamy. Według nas, tylko Sibi jest godny zaufania. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Wspaniałego lata 19.07.10, 12:57 Po prostu forum zmieniło nazwę i tyle Odpowiedz Link
rebekapolatanska Re: Wspaniałego lata 19.07.10, 13:27 Cóz Ty mozesz powiedzieć o naszym forum. Aby Ciebie oswiecic dodam, ze zmieniło nie tylko nazwę , ale takze styl. Wypożyczalnia nie istnieje. Zawiodłas się ? Może także korzystałas z dobrodziejstwa Wypozyczalni ? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Wspaniałego lata 19.07.10, 13:41 Witaj w S@lonie. Kawy, herbaty czy coś zimnego? Odpowiedz Link
rebekapolatanska Re: Wspaniałego lata 19.07.10, 13:54 Sibiiii....Zapraszasz ? Mnieee??? Dżejsssusss, poczekaj niech się uspokoję Myślałam, że mnie opiórkujesz, ze weszłam do Ciebie bez zaproszenia, a Ty mi proponujesz kawę ? A moze to nie do mnie, tylko do Gazety. O boszszszzz, ale się chyba wygłupiłam Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Wspaniałego lata 19.07.10, 14:25 No proponuję Ci kawę. ps. Gazetka oferuje flaki ze szkapy w oleju. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Wspaniałego lata 19.07.10, 16:11 "Sibi został poproszony o sąsiedzką opiekę na czas naszych urlopów." Według nas, tylko Sibi j > est godny zaufania. " Przeciez magnat brzydzi sie gejami.To jakas straszna hipokryzja. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Wspaniałego lata 19.07.10, 17:15 skiela1 napisała: > Przeciez magnat brzydzi sie gejami.To jakas straszna hipokryzja. Tym chętniej się "zaopiekowałem", to takie freudowskie przeoczenie. Odpowiedz Link
rebekapolatanska Re: Wspaniałego lata 19.07.10, 18:19 Może to przykrywka Magnata Przecież jest Hermafrodytą Dziękuję Sibi za gościnę. Jesteś bardzo miły. Fajne Twoje forum i nawet Gazety forum ma czasami wpisy całkiem całkiem. Czasami . Odpowiedz Link