very_famous 31.03.04, 15:26 portal Gazety jest teraz niedostępny. Co chwila mi to wyskakuje. Jełopy znowu grzebią w kodzie w godzinach szczytu netowego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Z przyczyn technicznych... 02.04.04, 10:46 Po dwóch godzinach nieustannych prób udało mi się otworzyć forum. Al Quaida nie jest w sieci potrzebna, wystarczy kilku informatyków z Agory. Odpowiedz Link
anahella Re: Z przyczyn technicznych... 03.04.04, 13:57 sloggi napisał: > Al Quaida nie jest w sieci potrzebna, wystarczy kilku informatyków z Agory. Nauczyli sie robic blokady portalu od Samoobrony? Al Quaida nie jest potrzebna w Polsce zeby rozwalic to panstwo - mamy Al Leppera Odpowiedz Link
sasha_m Re: Z przyczyn technicznych... 02.04.04, 10:56 A ja mam tak kilka razy dziennie, ale jeszcze nigdy nie trwało to tak długo. Dodatkowo portal mi się czołga i co chwilę mnie wylogowywuje. Teraz też loguję się już drugi raz. Jestem zła i coraz bardziej się zniechęcam (( Ja rozumiem, problemy mogą się zdarzać, ale tak jest od kilku tygodni. A na posty na FoF i FoP (którego juz nie ma) żaden z adminów nie raczy odpowiedzieć Do kitu (( Odpowiedz Link
very_famous Re: Z przyczyn technicznych... 02.04.04, 21:08 Od 23.30 do 9 rano będą technicy dłubać w GW. Trzeba sobie zawczasu powiedzieć dobrej nocy. Odpowiedz Link
zenta1 Re: Z przyczyn technicznych... 02.04.04, 21:11 very_famous napisała: > Od 23.30 do 9 rano będą technicy dłubać w GW. Trzeba sobie zawczasu powiedzieć > dobrej nocy. technicy czy jełopy ? Odpowiedz Link
very_famous Re: Z przyczyn technicznych... 02.04.04, 21:13 Teraz mam nadzieję że technicy a nie jełopy Odpowiedz Link
spyheart Re: Z przyczyn technicznych... 02.04.04, 21:17 very_famous napisała: > Teraz mam nadzieję że technicy a nie jełopy No i nie pozbawia nocnego zycia zeby sobie tylko pogrzebac a nie naprawic Odpowiedz Link
spyheart Re: Z przyczyn technicznych... 03.04.04, 12:20 agablues napisała: > NARESZCIE !!!! Ktos tu tesknil ;P Odpowiedz Link
ejno Re: Z przyczyn technicznych... 03.04.04, 12:30 A u mnie dalej niezła lipa, zanim coś napiszę to odświeżam i odświeżam.... Odpowiedz Link
very_famous Re: Z przyczyn technicznych... 03.04.04, 12:43 Zgłoś providerowi. Niech coś z tym zrobi. Odpowiedz Link
wgfc Re: Z przyczyn technicznych... 08.05.04, 09:45 Jełopy przestały grzebać Da się w końcu logować. Wczoraj przepadły mi posty, które zacząłem pisać, gdzy się dało logować, a skończyłem gdy była "przerwa teczniczna" Odpowiedz Link
adhamah Re: Z przyczyn technicznych... 08.05.04, 09:47 Od dwóch dni nie miałem netu. Wczoraj ledwo zauważyłem, że już działa to GW przestała normalnie funkcjonować. Szczęście w nieszczęściu! Odpowiedz Link