sibeliuss 13.10.10, 21:03 Ciekawe jaki procent piszących na portalu gazeta.pl miałby odwagę powiedzieć w realu to co pisze w sieci. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: Forumowa odwaga 13.10.10, 21:37 sibeliuss napisał: > Ciekawe jaki procent piszących na portalu gazeta.pl miałby odwagę powiedzieć w > realu to co pisze w sieci. alez ja mowie to samo Odpowiedz Link
skiela1 Re: Forumowa odwaga 13.10.10, 22:06 ewa9717 napisała: > Ja chyba też Nie wierze np.nie wierze,ze poprawiasz bledy ortograficzne czy stylistyczne ot tak przypadkowym osobom,tak jak to robisz na forum Ale...moze sie myle. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Forumowa odwaga 14.10.10, 08:12 skiela1 napisała: > > Nie wierze > np.nie wierze,ze poprawiasz bledy ortograficzne czy stylistyczne ot tak przypad > kowym osobom,tak jak to robisz na forum > Ale...moze sie myle. A jednak > Odpowiedz Link
rudavve Re: Forumowa odwaga 14.10.10, 17:54 ewa9717 napisała: > skiela1 napisała: > > > > Nie wierze > > np.nie wierze,ze poprawiasz bledy ortograficzne czy stylistyczne ot tak p > rzypad > > kowym osobom,tak jak to robisz na forum > > Ale...moze sie myle. > A jednak > > Jak mówia, to nie widać Odpowiedz Link
pyskata.1 Re: Forumowa odwaga 13.10.10, 22:11 Ja nie. Bo czasem piszę "pierdoły", których w realu bym nie powiedziała, gdyż byłoby mi wstyd .... albo inaczej, w realu omijałabym bym niektóre osoby Dobranoc Odpowiedz Link
adhamah Re: Forumowa odwaga 13.10.10, 22:14 ja jestem taki sam, tak przynajmniej mi sie wydaje zarówno jesli chodzi o głupoty jak i sprawy poważne Odpowiedz Link
gaarsch myślę, że jakieś 36,7 % :D 13.10.10, 23:26 a tak poważnie, to po co? Nie będę się w sieci zachowywał tak jak w realu, bo dużo idiotów poczułoby się dowartościowanymi. Odpowiedz Link
matt.j Re: myślę, że jakieś 36,7 % :D 14.10.10, 12:03 Na pewno trochę inaczej tak jak inaczej traktuje ludzi, których znam osobiście i z którymi mam nawiązane relacje o większym znaczeniu dla mnie niż relacje z anonimowymi nickami formowymi. Podobnie inaczej rozmawia się nawet na forum z osobami, które miało się przyjemność poznać a z osobami, które są całkowicie anonimowe. Wg mnie nie jest możliwy identyczny przekaz jeśli porównujemy pisanie postów i bezpośrednią dyskusję. Na ekran przelewamy tylko słowa, a rozmawiając słyszymy ton głosu oraz widzimy całą mimikę i zachowanie człowieka, które dopełnia jego słowny przekaz. Odpowiedz Link
dede43 Re: Forumowa odwaga 14.10.10, 15:53 jhbsk napisała: > Na piśmie nie klnę. W realu czasem. To tak jak ja. Odpowiedz Link
cieplanata Re: Forumowa odwaga 14.10.10, 18:24 Ciekawe jaki procent piszących na portalu gazeta.pl miałby odwagę powiedzieć w > realu to co pisze w sieci. Nie wiem jaki procent piszących, ja jak spotykam sie w realu zawsze mówię dokładnie to samo i w taki sam sposób jak piszę na forum Odpowiedz Link
oryginal23 Re: Forumowa odwaga 14.10.10, 20:20 W Realu tylko czasami robię zakupy. 23. Odpowiedz Link
iuo Re: Forumowa odwaga 14.10.10, 20:42 ja w tesco.czasm chodze tam nawet jakn nic nie kupuje. jakos lubie ten klimat.kocham tesco. Odpowiedz Link
wawa.1 Re: Forumowa odwaga 15.10.10, 18:42 Na forum wszystkie bohatery w realu buzia na klodke. Odpowiedz Link