mawyr 02.04.04, 07:55 ...proszę podać kawę a Scholcia niech no skoczy po poranną prasę, Alfradzie samochód ma się błyszczeć i bak pełny )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sasha_m Re: Leokadio.. 02.04.04, 07:59 I kawy niech będzie cały dzbanek od razu, bo po trzech godzinach snu bardzo mi jej potrzeba A gdzież to będziemy jechać? Odpowiedz Link
reniatoja Re: Leokadio.. 02.04.04, 08:07 Do kawy ciasteczka mam bardzo chrupiace, wlasnej domowej roboty, znakomite z jagodowa konfitura, czestujcie sie (nie ubedzie mi hihihi). Ja zaraz jade do portu, jachty ogladac, kupuje jacht Odpowiedz Link
sloggi Re: Leokadio.. 02.04.04, 08:16 A kto pomoże kamerydenrowi glansować sztućce na niedzielny obiad? Odpowiedz Link
mawyr Re: Leokadio.. 02.04.04, 11:02 Rozalia niech Feli wytłumaczy którą stroną się używa sztućców i pomoże kamerdynowi ) i niech Fela wytrze kurze ) Odpowiedz Link
mawyr Re: Leokadio.. 02.04.04, 11:04 Jak taka ciekawa to niech wie, jedziemy do wód (gatunkowych) ) Odpowiedz Link
candycandy Re: Leokadio.. 02.04.04, 20:35 Jaką pogodę zapowiadają na jutrzejsze popołudnie? Jeśli odpowiednio słoneczną, to ja jadę. Niech tylko jedna z drugą wyprasują mi jeszcze dziś wieczorem sukienkę, a jutro proszę koniecznie przywieść do mnie mistrza nożyczek - zamierzam pokazać wiosnie nową koafiurę Odpowiedz Link
makary0 Re: Leokadio.. 04.04.04, 02:33 No co ?? Dajemy na furę i gazu bo wodka stygnie ))))))) Odpowiedz Link
candycandy Re: Leokadio.. 04.04.04, 21:51 Trochę za rajdowo: albo opuść szyberdach albo zwolnij - muszę uważać na nową fryzurę Odpowiedz Link
zenta1 Re: Leokadio.. 04.04.04, 22:04 kto pozwolił Loni prowadzić ? Ona dopiero przymierza się do prawa jazdy. Dlaczego Alfred wyjmuje te stare trumny ze stodółki obok oficyny ? Odpowiedz Link
zenta1 Re: Leokadio.. 04.04.04, 22:08 mawyr napisał: > ...proszę podać kawę a Scholcia niech no skoczy po poranną prasę Schola znowu pomyliła z gazetami ! Ja zamawiałem Tygodnik Powszechny a dostałem Najwyższy Czas. Powiedzcie w końcu, kto jakie gazety zamawia a najlepiej zapiszcie na tablicy ogłoszeń obok spiżarni !!!! Odpowiedz Link
candycandy Re: Leokadio.. 04.04.04, 22:11 Mojego Financial Times'a zabrała Rozalia - zapewne zaniosła go do wychodka gdyż nie zna angielskiego Odpowiedz Link