anoagata 19.10.10, 13:22 Co się dzieje w naszym kraju?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedzoslaw Re: Atak w Łodzi ! 19.10.10, 13:42 Nie wiem co, ale że ten akt pewnie jeszcze bardziej zewrze szeregi Jarka K. i stworzy mu sposobność do dalszego budowania mitu partii gnębionej i atakowanej. Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Atak w Łodzi ! 19.10.10, 13:44 O, jakbym zgadł- nie przeglądałem jeszcze serwisów info (wiem o wszystkim tylko z radia) i widzę, że się nie pomyliłem: Prezes już wie, kogo obciążać... wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8534580,_To_wynik_kampanii_nienawisci_zapoczatkowanej_przez.html Odpowiedz Link
anoagata Re: Atak w Łodzi ! 19.10.10, 14:08 Może dobrze że do nikogo nie należę nawet beretu nie mam ale to nie jest śmieszne tylko tragiczne. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Atak w Łodzi ! 19.10.10, 14:24 To nie jest śmieszne, to pokazuje jaki majonez z mózgu słabszym psychicznie ludziom robi obecna polityka. Odpowiedz Link
irena0503 Re: Atak w Łodzi ! 19.10.10, 14:20 No cóż,kto sieje wiatr, ten zbiera burzę , to było do przewidzenia,żal tylko tych niewinnych pracowników biura. K. dzisiaj dolał jeszcze oliwy do ognia ,na tym się nie skończy,trochę się boję. Odpowiedz Link
anoagata Re: Atak w Łodzi ! 19.10.10, 14:31 Przecież ta kampania jest w pierwszej fazie jest jeszcze m-c do końca. Odpowiedz Link
marcin_rz Re: Atak w Łodzi ! 19.10.10, 16:47 jak widać szaleńcy, oszołomy i bojówki są po obydwu stronach nie brakuje ich zarówno wśród czcicieli Tuska - boga słońca, jak i wodza Kaczyńskiego. Odpowiedz Link
czarna9610 Re: Atak w Łodzi ! 19.10.10, 17:16 Mi to wszystko nie chce się jakoś logicznie ułożyć , nie cierpi Kaczyńskiego a jedzie do Łodzi zamiast do Warszawy i nie wiadomo czy nawet dokładnie wie kogo zaatakował. Może szaleniec, a może jakiś niezbyt sobie radzący z życiem i finansami emeryt, który postanowił zaistnieć w polityce taki współczesny Herostrates ? Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Atak w Łodzi ! 19.10.10, 17:20 Oczywiście, że to był wariat, podobnie jak swołocz pod Pałacem Prezydenckim, którą uważa się za fanów PO. Fizyczna agresja nie ma poglądów politycznych. Ale rzecz jasna, Jarkacz będzie z uporem maniaka powtarzał, że to był mord polityczny. Odpowiedz Link
projek Re: Atak w Łodzi ! 19.10.10, 18:02 Będzie robił z siebie niedoszłego męczennika. Najgorsze jest to że już żadnych skrupułów nie ma i każdą śmierć (począwszy od śmierci własnego brata) będzie wykorzystywał do celów politycznych. Polityczna hiena Odpowiedz Link
oryginal23 Re: Atak w Łodzi ! 19.10.10, 21:49 Sądzę, ze jarosław na dzisiaj swój dobry dzień, szaleniec zrobił mu prezent, znowu może bredzić o nienawiści. Polityczny szczur. 23. Odpowiedz Link
pam_pa_ram_pam Re: Atak w Łodzi ! 19.10.10, 22:21 Kto sieje wiatr, zbiera burzę. Kaczyński tak długo drażnił ludzi siejąc nienawiść, że w końcu trafił na wariata, który uwierzył w to, co PiS głosi i (z jego punktu widzenia słusznie) postanowił ratować społeczeństwo. Generalnie dziadek ma chyba zapewnioną bezkarność, bo zamiast do więzienia, pójdzie do wariatkowa. Normaly to on na pewno nie jest... Odpowiedz Link
prazanka44 Re: Atak w Łodzi ! 20.10.10, 18:50 Co będzie dalej? Kazimierz Kutz zamknął biuro poselskie, bo dostawał grożne telefony, jakaś posłanka PIS takoż. Może politycy wyciągną nam znowu pieniądze z kieszeni na ochronę. Odpowiedz Link
marcin_rz Re: Atak w Łodzi ! 20.10.10, 21:22 Postulowałbym wprowadzenie specjalnego dodatku dla naszych zasłużonych posłów i wodzów narodu za pracę w uciążliwych warunkach, dodatkowo specjalna premia za każdy bezpiecznie przeżyty dzień i obowiązkowo po dwóch borowców na łeba. Prole w wyrazie wdzięczności i podziwie za zasługi chętnie się opodatkują aby tylko wesprzeć ciemiężone elity. Odpowiedz Link
kanchi Re: Atak w Łodzi ! 20.10.10, 19:55 CytatKto sieje wiatr, zbiera burzę. Kaczyński tak długo drażnił ludzi siejąc nienawiść, że w końcu trafił na wariata, który uwierzył w to, co PiS głosi i (z jego punktu widzenia słusznie) postanowił ratować społeczeństwo. Politykujesz, czarujesz. Odpowiedz Link
anoagata Re: Atak w Łodzi ! 21.10.10, 22:20 Nie musisz zrozumieć bo to czasem się nie da, piszesz co myślisz. Odpowiedz Link