Dodaj do ulubionych

Atak w Łodzi !

19.10.10, 13:22
Co się dzieje w naszym kraju??
Obserwuj wątek
    • jedzoslaw Re: Atak w Łodzi ! 19.10.10, 13:42
      Nie wiem co, ale że ten akt pewnie jeszcze bardziej zewrze szeregi Jarka K. i stworzy mu sposobność do dalszego budowania mitu partii gnębionej i atakowanej.
      • jedzoslaw Re: Atak w Łodzi ! 19.10.10, 13:44
        O, jakbym zgadł- nie przeglądałem jeszcze serwisów info (wiem o wszystkim tylko z radia) i widzę, że się nie pomyliłem: Prezes już wie, kogo obciążać...

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8534580,_To_wynik_kampanii_nienawisci_zapoczatkowanej_przez.html
      • sibeliuss Re: Atak w Łodzi ! 19.10.10, 14:03
        Nowi męczennicy?
        • anoagata Re: Atak w Łodzi ! 19.10.10, 14:08
          Może dobrze że do nikogo nie należę nawet beretu nie mam ale to nie jest śmieszne tylko tragiczne.
          • sibeliuss Re: Atak w Łodzi ! 19.10.10, 14:24
            To nie jest śmieszne, to pokazuje jaki majonez z mózgu słabszym psychicznie ludziom robi obecna polityka.
            • skiela1 Re: Atak w Łodzi ! 19.10.10, 16:19
              Kiedy zaloba w Lodzi?
              • sibeliuss Re: Atak w Łodzi ! 19.10.10, 19:14
                I dlaczego tylko w Łodzi?
    • irena0503 Re: Atak w Łodzi ! 19.10.10, 14:20
      No cóż,kto sieje wiatr, ten zbiera burzę , to było do przewidzenia,żal tylko tych niewinnych pracowników biura. K. dzisiaj dolał jeszcze oliwy do ognia ,na tym się nie skończy,trochę się boję.
      • anoagata Re: Atak w Łodzi ! 19.10.10, 14:31
        Przecież ta kampania jest w pierwszej fazie jest jeszcze m-c do końca.
    • marcin_rz Re: Atak w Łodzi ! 19.10.10, 16:47
      jak widać szaleńcy, oszołomy i bojówki są po obydwu stronach nie brakuje ich zarówno wśród czcicieli Tuska - boga słońca, jak i wodza Kaczyńskiego.
      • czarna9610 Re: Atak w Łodzi ! 19.10.10, 17:16
        Mi to wszystko nie chce się jakoś logicznie ułożyć , nie cierpi Kaczyńskiego a jedzie do Łodzi zamiast do Warszawy i nie wiadomo czy nawet dokładnie wie kogo zaatakował. Może szaleniec, a może jakiś niezbyt sobie radzący z życiem i finansami emeryt, który postanowił zaistnieć w polityce taki współczesny Herostrates ?
        • jedzoslaw Re: Atak w Łodzi ! 19.10.10, 17:20
          Oczywiście, że to był wariat, podobnie jak swołocz pod Pałacem Prezydenckim, którą uważa się za fanów PO. Fizyczna agresja nie ma poglądów politycznych. Ale rzecz jasna, Jarkacz będzie z uporem maniaka powtarzał, że to był mord polityczny.
          • projek Re: Atak w Łodzi ! 19.10.10, 18:02
            Będzie robił z siebie niedoszłego męczennika. Najgorsze jest to że już żadnych skrupułów nie ma i każdą śmierć (począwszy od śmierci własnego brata) będzie wykorzystywał do celów politycznych. Polityczna hiena
            • oryginal23 Re: Atak w Łodzi ! 19.10.10, 21:49
              Sądzę, ze jarosław na dzisiaj swój dobry dzień, szaleniec zrobił mu prezent, znowu może bredzić o nienawiści.
              Polityczny szczur.
              23.
    • pam_pa_ram_pam Re: Atak w Łodzi ! 19.10.10, 22:21
      Kto sieje wiatr, zbiera burzę.
      Kaczyński tak długo drażnił ludzi siejąc nienawiść, że w końcu trafił na wariata, który uwierzył w to, co PiS głosi i (z jego punktu widzenia słusznie) postanowił ratować społeczeństwo.
      Generalnie dziadek ma chyba zapewnioną bezkarność, bo zamiast do więzienia, pójdzie do wariatkowa. Normaly to on na pewno nie jest...
      • prazanka44 Re: Atak w Łodzi ! 20.10.10, 18:50
        Co będzie dalej? Kazimierz Kutz zamknął biuro poselskie, bo dostawał grożne telefony, jakaś
        posłanka PIS takoż. Może politycy wyciągną nam znowu pieniądze z kieszeni na ochronę.
        • marcin_rz Re: Atak w Łodzi ! 20.10.10, 21:22
          Postulowałbym wprowadzenie specjalnego dodatku dla naszych zasłużonych posłów i wodzów narodu za pracę w uciążliwych warunkach, dodatkowo specjalna premia za każdy bezpiecznie przeżyty dzień i obowiązkowo po dwóch borowców na łeba. Prole w wyrazie wdzięczności i podziwie za zasługi chętnie się opodatkują aby tylko wesprzeć ciemiężone elity.
      • kanchi Re: Atak w Łodzi ! 20.10.10, 19:55
        CytatKto sieje wiatr, zbiera burzę. Kaczyński tak długo drażnił ludzi siejąc nienawiść, że w końcu trafił na wariata, który uwierzył w to, co PiS głosi i (z jego punktu widzenia słusznie) postanowił ratować społeczeństwo.

Politykujesz, czarujesz.
        • pam_pa_ram_pam Re: Atak w Łodzi ! 21.10.10, 19:06
          Rozwiń temat, bo Cię nie rozumiem.
          • anoagata Re: Atak w Łodzi ! 21.10.10, 22:20
            Nie musisz zrozumieć bo to czasem się nie da, piszesz co myślisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka