sloggi 12.04.04, 14:32 Na forum Warszawa wygrzebano stare fotki ze spotkania forumowiczów: www2.gazeta.pl/img/forum/forum1.jpg www2.gazeta.pl/img/forum/forum2.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: Ktory to pan sloggi??? 12.04.04, 15:07 Fajna ferajna, ale kto jest kto??? Odpowiedz Link
sloggi Re: Ktory to pan sloggi??? 12.04.04, 15:13 Sloggi to ten w garniturze z pacynką. Tam na dworze koło mnie jest Kuleczka. Na zdjęciu wewnątrz całuje się Kuleczka z Irzykiem. Na dworze również z pacynka jest Zdzicha. Wenątrz na samej górze jest pan w arafatce - to nasz Chaladi. Reszta niech się opisze Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Ktory to pan sloggi??? 12.04.04, 15:15 Tyle miłych osób w jednym miejscu Rzadko spotykany widok. Odpowiedz Link
zo_h Re: Ktory to pan sloggi??? 12.04.04, 17:30 Mnie na obu zdjęciach nie widać, bo trzymam aparat ... hehehehehe ... Odpowiedz Link
wieslawa-siemiankowska Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 12.04.04, 19:34 Ta pani blondynka z kreconymi włosami to Zdzicha, a ta nieco poniżej w szalu to Niech ( mówię o zdjęciu wewnątrz). No i Eela, ta w srodku w bluzce w niebieskie maziaje. Odpowiedz Link
adhamah Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 12.04.04, 19:52 Fajnie! Dawno temu odbyło się to spotkanie? Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 12.04.04, 20:46 Miło mi było was zobaczyc. Hmmmmmmmm przyznam że wyobrażałam sobie niektórych z was inaczej. Np Ciebie Marcin, zaskoczyłes mnie. Odpowiedz Link
sloggi Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 12.04.04, 20:50 diablica_28 napisała: > Ciebie Marcin, zaskoczyłes mnie. To dobrze, czy źle? Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 12.04.04, 21:03 Powiem tak lubię niespodzianki. A swoja droga ciekawa jestem jak mnie sobie co niektórzy forumowicze wyobrażają hahahaha. Musimy zrobić zlot. Wobaczę wasze miny hahahah (to propozycja nei do odrzucenia) Odpowiedz Link
adhamah Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 12.04.04, 21:24 diablica_28 napisała: > Powiem tak lubię niespodzianki. > A swoja droga ciekawa jestem jak mnie sobie co niektórzy forumowicze > wyobrażają hahahaha. > Musimy zrobić zlot. Wobaczę wasze miny hahahah (to propozycja nei do odrzucenia > ) Tak, spotkanie forumowiczów to bardzo dobry pomysł. Tylko nie planujcie proszę z dnia na dzień, bo nie mam netu w warszawskim domku. Też niektórych sobie inaczej wyobrażałem, a osoby pasujące do mojej wizji Sloggiego są na zdjęciu dwie Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 12.04.04, 21:37 Słonko to narazie faze projektu! Fakt ze u mnie od projektu do wykonania czasami 24 godziny trwa hahahhaahha. Odpowiedz Link
adhamah Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 12.04.04, 21:40 diablica_28 napisała: > Słonko to narazie faze projektu! > Fakt ze u mnie od projektu do wykonania czasami 24 godziny trwa hahahhaahha. Ależ doskonale zdaję sobie z tego sprawę, że to tylko propozycja. Nie pytam przecież gdzie i kiedy. Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 12.04.04, 21:54 Uwzględnimy Twoje warunki. A teraz mi wybaczcie ja rano do pracy wstaję. Kolorowych snów. Odpowiedz Link
adhamah Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 12.04.04, 21:56 diablica_28 napisała: > Uwzględnimy Twoje warunki. > A teraz mi wybaczcie ja rano do pracy wstaję. Kolorowych snów. Słodkich snów Diablico! Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 13.04.04, 08:40 Dziękuje były słodkie i kolorowe!!!! Odpowiedz Link
chaladia Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 12.04.04, 21:42 diablica_28 napisała: > Musimy zrobić zlot. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=11916019 Odpowiedz Link
reniatoja Bardzo prosze o odpowiedz 12.04.04, 22:37 Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów wieslawa-siemiankowska 12.04.2004 19:34 odpowiedz na list odpowiedz cytując Ta pani blondynka z kreconymi włosami to Zdzicha, a ta nieco poniżej w szalu to Niech ( mówię o zdjęciu wewnątrz). No i Eela, ta w srodku w bluzce w niebieskie maziaje. a)Czy to znaczy, ze Niech jest kobieta??? b) czy jest na tym zdjecieu Tebe lub Maas? A jesli tak, to ktorzy? Odpowiedz Link
jackussi Re: Bardzo prosze o odpowiedz 12.04.04, 22:42 tebe chyba jest zaraz popatrzę i odpowiem Odpowiedz Link
jackussi Re: Bardzo prosze o odpowiedz 12.04.04, 22:44 Tebe to ten w koszulce z czerwonym znakiem zapytania po prawej stronie Jak się mylę niech ktoś poprawi ) Odpowiedz Link
reniatoja Re: Bardzo prosze o odpowiedz 12.04.04, 22:49 Dzieki, to mile dowiedziec sie jak wyglada Tebe. A co z tym Niechem? Czy Niech to naprawde kobieta? Incredible!! Odpowiedz Link
sloggi Re: Bardzo prosze o odpowiedz 12.04.04, 23:01 Niech jest facetem. Poznałem Go i wiele innych osób podczas "spotkań pod mostem" w roku 2001 - chyba najwyższa pora zorganizowac takie spotkanie. Odpowiedz Link
bzdziagva Re: Bardzo prosze o odpowiedz 20.07.04, 01:37 Szkoda! Zawsze Niecha wyobrazam sobie jako kobiete...i ta dziewczyna na fotce w szalu jest calkiem sympatyczna...zaluje ze to nie Niech! Pozdrawiam Wszystkich cieplutko :o) Odpowiedz Link
zdzicha Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 13.04.04, 18:00 Szkoda, że mnie tam nie będzie. Ale zrobimy sobie konkurencyjny zlot. Pod Białym Domem Odpowiedz Link
zaciszanin Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 13.04.04, 18:12 Czy Niech jest pełnoletni? P.S. Chyba się wybiorę Odpowiedz Link
aankaa Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 13.04.04, 18:42 zaciszanin napisał: > Czy Niech jest pełnoletni? jak najbardziej Odpowiedz Link
very_famous Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 13.04.04, 19:16 Zajebiste fotki!!! 3 znajome gęby rozpoznałam )))) Ale OZ byłeś wtedy piękny ....)))))) Odpowiedz Link
aankaa Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 13.04.04, 19:26 very_famous napisała: > Ale OZ byłeś wtedy piękny ....)))))) no, nie przesadzaj trochę tej urody Mu jeszcze zostało Odpowiedz Link
very_famous Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 13.04.04, 19:29 Ale te zdjęcia mnie rozbroiły ))) Cudooooo! A co urody OZ-a - to nie wiem - 3 tygodnie Go nie widziałam, to nie wiem PPPP Odpowiedz Link
zaciszanin Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 13.04.04, 19:39 Ja poznałem tylko starego, dobrego sąsiada - Sloggiego, bo i tylko Jego znam z grona forumowo-gazetowego )) Odpowiedz Link
aankaa może nowe fotki ze spotkania forumowiczów ?? 13.04.04, 19:41 tym razem z prywatnego aparatu ? wiosna wokół, aż się chce zrobić coś szalonego D Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 13.04.04, 19:42 Sądzisz ze przez 3 tygodnie tak zbrzydł? hmmm nio moze jeżeli ma cos z kameleona!! Odpowiedz Link
contia_tenuis Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 13.04.04, 20:10 Ja tam nie wiem P Odpowiedz Link
geograf Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 13.04.04, 20:56 fakt, OZ trochę przytył od wtedy... ale nie przesadzajmy z tym upadkiem na urodzie...siwizna dodaje uroku i seksapilu Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 13.04.04, 21:15 geograf napisał: ale nie przesadzajmy z tym upadkiem na urodzie...siwizna dodaje uroku i seksapi > lu ZGADZAM SIĘ !!!! Odpowiedz Link
szampon4jajeczny Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 14.04.04, 16:31 sloggi jak ten koles z ta laleczka to jestes ty to ja wracam do polski - krzysiek jak cie zobaczy to mnie zrozumie i wybaczy ja hromole , zachwycilem sie a kim jest ten babsztyl za toba w tych brylach ? jakas baba jaga . Odpowiedz Link
sloggi Re: eela 20.07.04, 01:03 aankaa napisała: > czy jak to się pisze Dziś pokazałem Adhamahowi wdzięki wymienionej w tytule kobiety. Chyba z wrażenia chłopak nie zmruży oka. Odpowiedz Link
zz_beatka Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 14.04.04, 18:18 inaczej sobie wyobrażałam tych których nie znam, ale fajnie że się znacie i spotykacie nie tylko na forum. przyznam szczerze, że zawsze gdy mam doła to zaglądam do salonu i odzyskuję wiarę w ludzi i człowieczeństwo bo ... miło tu i sympatycznie i tematyka różnorodna. widuję też na innych forach osoby z salonu. pozdrawiam wiosennie Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 14.04.04, 19:10 zz_beatka napisała: > inaczej sobie wyobrażałam tych których nie znam, ale fajnie że się znacie i > spotykacie nie tylko na forum. > przyznam szczerze, że zawsze gdy mam doła to zaglądam do salonu i odzyskuję > wiarę w ludzi i człowieczeństwo bo ... miło tu i sympatycznie i tematyka > różnorodna. widuję też na innych forach osoby z salonu. > Pozwolę sobie w imieniu reszty jak i gospodarza powitac Cię nie tyle chlebem i solą co kawą i kawałkiem szarlotki. Prosze Odpowiedz Link
zz_beatka Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 14.04.04, 19:22 bardzo dziękuję za szarlotke , wprost ją uwielbiam Odpowiedz Link
ceper_pepper Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 14.04.04, 19:21 Hmmm. Zdjęcie nr 1, 3cia osoba u dołu od prawej - Marcin??? Trochę przypomina mojego kumpla. Ale to Warszawa a nie Lublin... Odpowiedz Link
ceper_pepper Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 14.04.04, 19:24 Poprawka, chodziło mi o zdjęcie nr 2. Na zdjęciu 1 wygląda nieco inaczej Więc to nie Marcin Odpowiedz Link
bzdziagva Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 20.07.04, 01:44 Czy jest tu Baranek ? Pozdrawiam Gaza :o) Odpowiedz Link
urtiko Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 20.07.04, 02:26 sloggi napisał: > Na forum Warszawa wygrzebano stare fotki ze spotkania forumowiczów: > <a href="http://www2.gazeta.pl/img/forum/forum1.jpg"target="_blank">www2.gazeta.pl/img/forum/forum1.jpg</a> > <a href="http://www2.gazeta.pl/img/forum/forum2.jpg"target="_blank">www2.gazeta.pl/img/forum/forum2.jpg</a> A ja nikogo nie znam. Ale kiedys poznam! Odpowiedz Link
agniecha_k Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 20.07.04, 09:48 kim jest ten sympatyczny czlowieczek stojący na pierwyszym zdjęciu w pierwszym rzedzie od dolu, w okularkach i sztruksach? Odpowiedz Link
hm` Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 20.07.04, 10:16 I tam bylem. ;]]] pozdr. hm` Odpowiedz Link
hm` Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 20.07.04, 11:13 Heh, a co chcesz spojrzec w oczy diablu. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link
zo_h Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 20.07.04, 11:22 Nie taki straszny ten diabeł . Odpowiedz Link
hm` Re: Stare fotki ze spotkania forumowiczów 20.07.04, 11:33 Heh, w sumie fajne to bylo spotkanie, tylko juz dosc dawno temu. pozdr. hm` Odpowiedz Link