sibeliuss 11.03.11, 16:42 Jak często czując pustkę w realu włączamy kompa w poszukiwaniu ludzi? Czy to pomaga? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anoagata Re: Samotność w sieci 11.03.11, 21:41 Nic mi nie pomaga,bo nie może pomóc a może niema takiej potrzeby.Ludzi nie szukam,wystarczy mi ze oni mnie odnajdują.W realu nie mam tylu i takich ludzi jak w moim kompie. Odpowiedz Link
drugi.super222 Re: Samotność w sieci 12.03.11, 08:08 >W realu nie mam tylu i takich ludzi jak w moim kompie< Pod warunkiem jednak,że odnajdują Cię nie trolle. Prawda? Odpowiedz Link
anoagata Re: Samotność w sieci 12.03.11, 09:44 drugi.super222 napisała: > >W realu nie mam tylu i takich ludzi jak w moim kompie< > > Pod warunkiem jednak,że odnajdują Cię nie trolle. Prawda? Do tej pory miałam to szczęście że prawdziwego trolla nie spotkałam na forumowej drodze,zdarzyła się jedna baba trochę nawiedzona ale jak to baba w tłoku jakoś to uszło i dało sie przeżyć,można wejść na inną ścieżkę a sąsiadów tak szybko nie wymienię. Odpowiedz Link
drugitiktak Re: Samotność w sieci 12.03.11, 09:15 nie odczuwam samotności w sieci , przecież jest tyle forów na których można popisać sobie z innymi szukającymi kontaktów wirtualnych ludżmi. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Samotność w sieci 14.03.11, 14:40 No tak, ale zawsze jest jakies ulubione. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Samotność w sieci 14.03.11, 17:09 sibeliuss napisał: > Jak często czując pustkę w realu włączamy kompa w poszukiwaniu ludzi? Czy to po > maga? a czy nie jest odwrotnie? Wlaczamy kompa kiedy tych ludzi wokol mamy juz 'po dziurki' i potrzebujemy jakiejs odskoczni.. a do tego potrzebne jest nam towarzystwo Odpowiedz Link
chlodne_dlonie Re: Samotność w sieci 14.03.11, 17:51 skiela1 napisała: > a czy nie jest odwrotnie? > Wlaczamy kompa kiedy tych ludzi wokol mamy juz 'po dziurki' i potrzebujemy jaki > ejs odskoczni.. > a do tego potrzebne jest nam towarzystwo No cóż..jest parę takich osób, w towarzystwie których potrafi mnie i tydzień 'do kompa' nie zadrzeć są daleko niestety, stąd komunikacja via net - z a m i a s t Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Samotność w sieci 14.03.11, 20:15 numu napisał: > czujesz sie samotny? A Ty? Odpowiedz Link
numu Re: Samotność w sieci 14.03.11, 20:21 czesto tak. czemu muissz odpowiadac pytaniem na pytanie zamiast zwyczajnie: tak /nie/ nie twoja sprawa? to jest maniera forumowa. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Samotność w sieci 14.03.11, 20:25 Bywam samotny, ale wtedy staram się czymś zająć. Odpowiedz Link
numu Re: Samotność w sieci 14.03.11, 20:33 niewiem czemu tak jest ale mam wrazenie ze internet wzmaga samotnosc. naprawde. nawet jesli sei wchodzi szukac czegos ludzkiego jakis slow czegokolwiek to sie bardziej czuje to. jak nie wchodzisz do neta to tego uczucia niema. sprubuj przez dluszy czas nie wlazic ,ale tak totalnie nigdzie na zadne fora ani nic. moze to samo poczujesz.a moze tylko ja tak mam i mi sei wydaje. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Samotność w sieci 14.03.11, 20:47 W jakiś sposób masz rację, ale czy internetowy niebyt to poprawia? Wątpię. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Samotność w sieci 14.03.11, 21:22 Czujesz się takim punkcikiem przy kompie gdzieś tam w świecie. Odpowiedz Link
numu Re: Samotność w sieci 14.03.11, 21:45 dla mnie to chyba jest tak ze jakbym zostawial caly czas ogon za drzwiami zamkne je w koncu a ogon zostaje. kurwa nieumiem wytlumaczyc inaczej i peniw znowu niewiadomo o co mi chodzi. no poprostu swiry nie powinny siedziec w necie. udowodnione dawno i nie przeze mnie. Odpowiedz Link
fastsinom Re: Samotność w sieci 14.03.11, 23:36 chyba za często. czasami to dobrze, że jest taka możliwość - nie bycia samemu nawet jak to tylko wirtualna znajomość - gorzej jak ma się tylko takie możliwości kontaktu a ekran monitora zmienia się w centrum wszechświata i całego życia. Rozumiem, że niektórzy ludzie są samotnikami, introwertykami ale to nie jest dobre - człowiek to zwierze stadne i na żywo ludzi też mieć powinien. Odpowiedz Link
voxave Re: Samotność w sieci 15.03.11, 06:34 wirtualnie zdarzenia występuja nawet w realu bo wszystko sie dzieje w naszej głowie,rozmawiamy z człowiekiem w realu i rejestrujemy inne doznania,zapachu,ruchu,smaku i to nas rozprasza w necie skupiamy sie na wypowiedzi Odpowiedz Link