Dodaj do ulubionych

czy macie czasem tak, ze napisalibyscie

14.05.04, 12:30
cos milego komus, czy po prostu przyznali mu racje, bo czujecie do tego
kogos miete (no, powiedzmy), czy tez zwyczajnie zgadzacie sie z tym co
napisal, ale rezygnujecie z tego pomyslu, zeby nie zostac posadzonym o
wazeliniarstwo? Zdarza wam sie cos takiego? Mnie sie zdarza.
Obserwuj wątek
    • altu Re: czy macie czasem tak, ze napisalibyscie 14.05.04, 12:59
      pisze w wątku:
      1/ bo temat mi odpowiada
      2/ bo mam cos do powiedzenia
      3/ cos mi sie skojarzylo i chce to przedstawic
      4/ czuje, ze watek bedzie ciekawy
      5/ czasami z samej sympatii, zeby podniesc watek, bo temat mi sie spodobal...

różne są przyczynki tego, ze akurat sie dopisuje lub nie...
    • sasha_m Re: czy macie czasem tak, ze napisalibyscie 14.05.04, 13:07
      Owszem, ale dotyczy to raczej osób niekoniecznie do których JA czuję mietę, ale
      takich, do których miętę czuje większość i napisanie naprawdę niewinnej rzeczy
      pachnie wazeliniarstwem smile Natomiast przyznanie racji, jeśli wymaga tego
      dyskusja, moim zdaniem nie z tym nic wspólnego.
    • diablica_28 Re: czy macie czasem tak, ze napisalibyscie 14.05.04, 13:07
      Jeżeli ktoś ma rację to dlaczego mu jej neiprzyznać. To nie jest
      wazeliniarstwo, poprostu ktoś kto wypowiada sie w danej kwestii wie że ma rację
      głasząc taki pogląd, dlatego jezeli przyznasz mu rację (rzeczywiście sie z nim
      zgadzajac) mozesz zyskać w jego oczach. Jednak jeżeli nie bedziesz przekonana o
      jego racji a zrobisz to dlatego aby się przypodobac uzana zostaniesz za
      pochlebczynię, a na zdaniach takich osób raczej nikomu nie zalezy - bo wiadomo
      powszechnie, ze sa nieszczere.
    • majenka3 Re: czy macie czasem tak, ze napisalibyscie 14.05.04, 13:12
      reniatoja napisała:

> cos milego komus, czy po prostu przyznali mu racje, ......... ale
      rezygnujecie z tego pomyslu, zeby nie zostac posadzonym o
      > wazeliniarstwo? Zdarza wam sie cos takiego? Mnie sie zdarza.

Mnie bardzo często i powstrzymuję się od klikania i dlatego, że to
      najzwyklejsze "cos" może zostac uznane za beznadziejne bla bla bla smile smile,
      beznadziejne i niepotrzebne smile smile piany bicie???
      • to.ya Majenka 14.05.04, 13:15
        majenka3 napisała:

> Mnie bardzo często i powstrzymuję się od klikania i dlatego, że to
        > najzwyklejsze "cos" może zostac uznane za beznadziejne bla bla bla smile smile,
        > beznadziejne i niepotrzebne smile smile piany bicie???

Ty i bicie piany????? Ależ w "Życiu Romana"!!!!!!!!!!!!!
        • majenka3 Re:Oj To.Ya. ! 14.05.04, 13:23
          to.ya napisała:
          >
          > Ty i bicie piany????? Ależ w "Życiu Romana"!!!!!!!!!!!!!
          >
          Dzięki To.Ya - nie wiesz co robisz niewiasto zachęcając mnie do produkcji tego
          białego puszystego!! - bo wplątanie "Życia Romana" w temat za zachęte uznaje
          bezapelacyjnie! Juz zaczynaj opracowywac chytre plany dezintegracji pianowego
          przybytku!!!!!!! smile)))))))))))
    • asci Re: czy macie czasem tak, ze napisalibyscie 14.05.04, 13:14
      Ja to akurat czasem robię odwrotnie. Zaobserwowałam pewną prawidłowość (pewnie
      nie tylko ja) - jak mężczyźnie powiesz coś miłego, jaki to on jest obeznany,
      fachowy, jaki mądry to tak się czuje dowartościowany, że łatwiej uzyskasz to co
      byś chciała. Sprawdzałam - skutkuje!!! Nie ma to jak mile połechtać męskie ego.
      Cóż - to prawda że światem rządzą mężczyźni, a mężczyznami kobiety. smile
      • diablica_28 Re: czy macie czasem tak, ze napisalibyscie 14.05.04, 13:26
        asci napisała:

> Ja to akurat czasem robię odwrotnie. Zaobserwowałam pewną prawidłowość
        (pewnie
        > nie tylko ja) - jak mężczyźnie powiesz coś miłego, jaki to on jest obeznany,
        > fachowy, jaki mądry to tak się czuje dowartościowany, że łatwiej uzyskasz to
        co
        >
        > byś chciała. Sprawdzałam - skutkuje!!! Nie ma to jak mile połechtać męskie
        ego.

Cóż sądziłam ze socjotechniki i umiejetnośc manipulowania fecetem posiada każda
        kobieta!!!! Także nowości nie odkryłaś. Powiem Ci za to, że mozna
        podopniepostępować z kobietami, oczywiście bardziej umiejetnie delikatnie,
        jednak też mozna na nie wpływać.
        • asci Re: czy macie czasem tak, ze napisalibyscie 14.05.04, 14:46
          Wcale nie miałam zamiaru nic odkrywać. Pewnie masz rację, że każda potrafi
          manipulować facetem, chociaż moim skromnym zdaniem jest to umiejętność, z
          której nie każda kobieta umie korzystać. Jest sporo takich, które usiłują coś
          wymóc krzykiem, obrazą i całą masą różnych wrogich zachowań. Może są po prostu
          za mało sprytne.
          • diablica_28 Re: czy macie czasem tak, ze napisalibyscie 14.05.04, 14:51
            asci napisała:

> Wcale nie miałam zamiaru nic odkrywać. Pewnie masz rację, że każda potrafi
            > manipulować facetem, chociaż moim skromnym zdaniem jest to umiejętność, z
            > której nie każda kobieta umie korzystać. Jest sporo takich, które usiłują coś
            > wymóc krzykiem, obrazą i całą masą różnych wrogich zachowań. Może są po
            prostu za mało sprytne.

Zapominają co mówi stare porzekadło: " że na miód wiecej się złapie much niż
            na ocet" - hahahahahahaha
    • smia Re: czy macie czasem tak, ze napisalibyscie 14.05.04, 13:16
      jezeli sie zgadzam z przedmowca, przyznaje mu racje, nic tu nie ma z
      wazeliniarstwa.
      natomiast komplementy prawie bardzo rzadko, i mysle ze powinnam to zmienic,
      takze w realu. bo jesli cos, co powiem (szczerze!) ma umilic komus dzien, to
      czemu nie? a i mi bedzie przyjemnie.
    • lady.oracle Re: czy macie czasem tak, ze napisalibyscie 14.05.04, 14:51
      Nie umiem rozśmieszać, nie umiem zaciekawiać, więc chciałabym od czasu do czasu
      sprawić komuś przyjemność w taki sposób jak umiem, czyli powiedziec mu coś
      miłego lub zaoferować pomoc...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka