Dodaj do ulubionych

Ot i caly Biedroń.

10.11.11, 16:41
wiadomosci.onet.pl/kraj/niesiolowski-smiech-tylko-nakrecal-biedronia-on-ro,1,4903979,wiadomosc.html
Miałem z nim osobiście do czynienia, mieszkał niedaleko mnie i urządzał tego typu cyrk na podwórku koło piaskownicy. Obili mu mordę i przestał przychodzić.
Dzisiaj robi to samo, tyle, że w sejmie. Tu mu mordy nie obiją, ale już stracił szansę na "bycie" kimś poważnym. Już do końca kadencji będzie postrzegany jako pajac. To właśnie dzięki takim "reprezentantom" środowiska gejowskie niczego nie mogą załatwić.
Obserwuj wątek
    • irena0503 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 17:08
      A co on takiego zrobił? .Kilka razy słuchalam jego wystąpienie i niczego się nie dopatrzyłam.
      To śmiejący posłowie zachowali się jak dzieci z piaskownicy, a Pitera w "Kropce nad i..."zionęła nienawiścią i agresją. Biedroń do moich ulubieńców nie należy ,ale przed chamskimi,niesłusznymi atakami będę go broniła.
      • dunajec1 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 17:20
        Bo widzisz ireno, wszystko co to zionie nienawiscia i agresja to bylo wychowane w wartosciach chrzescijanskich.
        • piotr_57 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 18:27
          dunajec1 napisał:

> Bo widzisz ireno, wszystko co to zionie nienawiscia i agresja to bylo wychowane
          > w wartosciach chrzescijanskich.

Krzanisz ociec big_grinbig_grin
          Bin Laden tys ?

• piotr_57 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 18:26
        irena0503 napisała:

> A co on takiego zrobił? .Kilka razy słuchalam jego wystąpienie i niczego się ni
        > e dopatrzyłam.

Nie rozumiesz "bycia" w przestrzeni publicznej.
        Jest zupełnie bez znaczenia czy ukradł czy został okradziony. Brał udział w kradzieży i tylko to pozostanie w pamięci posłów.

> To śmiejący posłowie zachowali się jak dzieci z piaskownicy,

Jeśli wchodzisz miedzy wrony musisz umieć krakać jak i ony!! Nikt nikomu nie obiecywał, że sejm to zbiór dobrze wychowanych, kulturalnych i mądrych ludzi.

a Pitera w "Kropce
        > nad i..."zionęła nienawiścią i agresją.

I co z tego?? Gdzie teraz Biedroń myśli szukać sojuszników do dokopania Piterze ? Mam nieodparte wrażenie, że pozostało mu już tylko popłakanie w rękaw Palikota big_grin

Biedroń do moich ulubieńców nie należ
        > y ,

Do moich też nie, zdecydowanie nie!!

ale przed chamskimi,niesłusznymi atakami

Silni wypierają słabych, to jest słuszne prawo polityki.

będę go broniła.

No, no, ciekaw jestem jak ? ? ?

• irena0503 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 18:35
          chociażby na forum...słownie.
          Piotrze ,uświadom mnie ,co takiego powiedział Biedroń?
          • piotr_57 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 18:49
            irena0503 napisała:

> chociażby na forum...słownie.

A... to oczywiście możesz smile Tyle, ze niewiele mu to pomoże smile

> Piotrze ,uświadom mnie ,co takiego powiedział Biedroń?

To nie ma znaczenia co powiedział smile
            Wystarczy, że pozwolił na to by go wyśmiano. To samo było z Gadzinowskim. Nikt nie brał go poważnie, chociaż często miał rację. Po prostu "miano go" za pajaca.
            • marcin_rz Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 22:50
              Gadzinowski? to ten od Hong Kongu?
              do dziś się z tego śmieję big_grin
        • sibeliuss Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 18:38
          Ty nadawałbyś się do sejmu bez dwóch zdań, buzia niewyparzona, wprawne łokcie i jak trzeba to nie przebierasz w środkach - kandyduj to zagłosuję na Ciebie smile
          • ewa9717 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 18:47
            Banda zareagowała durnym rechotem, ale to tylko o nich źle świadczy, że wszystko im się tylko i li z dupą kojarzy. Największego ciała dała jednak Pitera, ponoć polonistka, której to wyrażenie od licho wie kiedy funkcjonujące w polszczyźnie nie powinno być obce.
            O Niesiołowskim nawet pisać szkoda, amnezji nie mam, z czasów wojującego ZChN-u pamiętam. Poprzednie zasługi też.
            • piotr_57 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 19:05
              ewa9717 napisała:

> Banda zareagowała durnym rechotem,

big_grinbig_grinbig_grin

ale to tylko o nich źle świadczy,

Eee, tam. O mówcy też!

że wszystk
              > o im się tylko i li z dupą kojarzy.

A z czym ma im się Biedroń kojarzyć ???? Cóż on innego zrobił, czego dokonał, jakie środowiska reprezentuje? "Wjechał" do sejmu na doopie, to i tak go traktują!

Największego ciała dała jednak Pitera, pono
              > ć polonistka, której to wyrażenie od licho wie kiedy funkcjonujące w polszczyźn
              > ie nie powinno być obce.

???? nie mogę "zapalić"sad

> O Niesiołowskim nawet pisać szkoda, amnezji nie mam, z czasów wojującego ZChN-u
              > pamiętam. Poprzednie zasługi też.

Niesioł jest debesciak big_grinbig_grin
            • jedzoslaw Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 19:05
              Przesłuchałem to pamiętne wystąpienie Biedronia i... nie wiem, z czego tu robić problem. Śmiechy takie same, jak wtedy, gdy kilka lat temu Józef Zych się przejęzyczył i powiedział, że mu "staje nie po raz pierwszy". O co ta afera? A Biedroń, zamiast inteligentnie zbyć ich reakcję dalej się pogrążał. Złapał wiatr w żagle gejowskiej automartyrologii i dalej temat pasa ciągnął. Wykreował się na męczennika i tak właśnie zachowuje się także tym razem. To dosłownie wspomniana przez Piotra piaskownica: ojej, mamo, dzieci się śmieją z moich różowych skarpetek! Zabierz mnie stąd! Biedroń strzelił sobie w stopę- zamiast odważnie łamać stereotypy on zachowuje się jak... ciota. I to klasyczna.
              • piotr_57 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 19:39
                jedzoslaw napisał:

> Przesłuchałem to pamiętne wystąpienie Biedronia i... nie wiem, z czego tu robić
                > problem. Śmiechy takie same, jak wtedy, gdy kilka lat temu Józef Zych się prze
                > języczył i powiedział, że mu "staje nie po raz pierwszy". O co ta afera?

Dokładnie.

A Bied
                > roń, zamiast inteligentnie zbyć ich reakcję dalej się pogrążał.

Nic dodać nic ująć.

Złapał wiatr w
                > żagle gejowskiej automartyrologii i dalej temat pasa ciągnął. Wykreował się na
                > męczennika i tak właśnie zachowuje się także tym razem. To dosłownie wspomniana
                > przez Piotra piaskownica: ojej, mamo, dzieci się śmieją z moich różowych skarp
                > etek! Zabierz mnie stąd! Biedroń strzelił sobie w stopę- zamiast odważnie łama
                > ć stereotypy on zachowuje się jak... ciota. I to klasyczna.

Stawiam chętnie jakąś wódeczność big_grin
                >
                • jedzoslaw Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 19:59
                  > Stawiam chętnie jakąś wódeczność big_grin
                  > >

Z przyjemnością smile
                  • piotr_57 Re: Ot i caly Biedroń. 11.11.11, 21:15
                    jedzoslaw napisał:

> > Stawiam chętnie jakąś wódeczność big_grin
                    > > >
                    >
                    > Z przyjemnością smile
                    >

A jesteś z Wawki ?
                    • jedzoslaw Re: Ot i caly Biedroń. 12.11.11, 11:32
                      > A jesteś z Wawki ?

Niestety nie, ale może być wódeczność wirtualna smile
              • matt.j Re: Ot i caly Biedroń. 11.11.11, 23:25
                jedzoslaw napisał:
                > on zachowuje się jak... ciota. I to klasyczna.

Ale w czym problem? Jedni faceci zachowują się bardziej twardo inni mniej. Ten tak ma jak ma i co z tego? Wydaje mi się Jedzosławie, że nie masz zapędów na bycie partnerem Biedronia także raczej nie powinno być dla ciebie tak istotne czy jest bardziej czy mniej męski wink
          • piotr_57 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 18:58
            sibeliuss napisał:

> Ty nadawałbyś się do sejmu bez dwóch zdań,

Swego czasu spędziłem w Sejmie więcej czasu niż niejeden poseł.

buzia niewyparzona, wprawne łokcie i
            > jak trzeba to nie przebierasz w środkach

Dokładnie tak.

- kandyduj to zagłosuję na Ciebie smile

Dzisiejszy sejm to nie jest towarzystwo dla mnie.
            Mój oręż to gęba i łokcie, to dzisiaj za mało. W dzisiejszym sejmie trzeba umieć "obracać" orczykiem lub kłonicą.

• czarek_777 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 19:23
              dunajec1 10.11.11, 17:20 Odpowiedz
              Bo widzisz ireno, wszystko co to zionie nienawiscia i agresja to bylo wychowane w wartosciach chrzescijanskich.

Ja jestem wychowany na wartościach chrześcijańskich i nie mam nienawiści ani do gejów ani do gejów ani do transwestytów, przeciwnie, szanuję Ich jako moich bliźnich bo tak nakazuje mi religia którą wyznaje. Ale jeśli ktoś sam robi z siebie pośmiewisko, bo np nie ma podstawowej wiedzy na tematy parlamentarne, gada głupoty z trybuny to czemu się nie śmiać ? Jedzosław powiedział że śmiech w Sejmie to coś normalnego że ten śmiech jest 'ponad podziałami' smile

Biedroń i z całym szacunkiem ale do Sejmu nadaje się jak wół do karety big_grin big_grin teraz każde Jego wystąpienie ,choćby i mądrze gadał, będzie traktowane jako część rozrywkowo kabaretowa posiedzenia Sejmu smile chłopak powinien dać sobie spokój z polityką bo odpukać i oby nie ale jeszcze skończy jak Lepper.
              • skiela1 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 19:42
                "Ale jeśli ktoś sam robi z siebie pośmiewisko"

Obejrzalam na 'jutubie'/moze nie calosc bo tylko wybrany fragment/
                Ja nie zauwazylam zeby zrobil z siebie posmiewisko, a jak zrobil no to cosmile
                To Niesiolowski zrobil z siebie idiote.A usmiech Biedronia.....jest taki zawadiacki,jak mozna czlowieka usmiech krytykowac...smutni szarzy ludzie..
                • piotr_57 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 19:48
                  skiela1 napisała:

> Ja nie zauwazylam zeby zrobil z siebie posmiewisko,

To z czego ludziska rżeli ?

a jak zrobil no to cosmile

No nic!! Teraz będą się śmiali już za każdym razem gdy tylko zbliży się do mównicy big_grinbig_grinbig_grin
                  Tłum jest bezlitosny!! Zobaczymy ja będzie to znosił.

> To Niesiolowski zrobil z siebie idiote.

Niesioł to jest 45 lat historii tego narodu!! nie zapominaj o tym.

A usmiech Biedronia.....jest taki zawadi
                  > acki,

Ja bym powiedział: "gówniarski".

jak mozna czlowieka usmiech krytykowac...

A dlaczego nie ?????

• matt.j Re: Ot i caly Biedroń. 11.11.11, 23:29
                  skiela1 napisała:
                  > To Niesiolowski zrobil z siebie idiote.A usmiech Biedronia.....jest taki zawadi
                  > acki,jak mozna czlowieka usmiech krytykowac...smutni szarzy ludzie..

Dla pana Niesiołowskiego to uśmiech seksualny...
                  Hmm... swoją drogą to ciekawe, że pan Niesiołowski tak odbiera uśmiech innego mężczyzny wink
                • tresa5 Re: Ot i caly Biedroń. 14.11.11, 18:59
                  skiela1 napisała:

> Obejrzalam na 'jutubie'/moze nie calosc bo tylko wybrany fragment/
                  > Ja nie zauwazylam zeby zrobil z siebie posmiewisko, a jak zrobil no to cosmile
                  > To Niesiolowski zrobil z siebie idiote.A usmiech Biedronia.....jest taki zawadi
                  > acki,jak mozna czlowieka usmiech krytykowac...smutni szarzy ludzie..

Wyśmiewanie wyrazu twarzy w celu poniżenia innej osoby jest po prostu paskudne.
                  A gdzie Marszałek Sejmu?
                  • piotr_57 Re: Ot i caly Biedroń. 14.11.11, 19:50
                    tresa5 napisała:

> A gdzie Marszałek Sejmu?

Na miejscu. Nie jest rolą marszałka dbanie o prestiż poszczególnych posłów.
                    • czarek_777 Re: Ot i caly Biedroń. 14.11.11, 20:15
                      Pamiętam jakim pośmiewiskiem był Lepper i Inni z Samoobrony - i to było cool, rechot z Nich był cool. Czy Biedroń zasługuje na coś więcej niż tamci ? jeśli tak to dlaczego. Bo ma zawadiacki uśmiech smile może zniewalający big_grin big_grin nie mnie smile
                      • piotr_57 Re: Ot i caly Biedroń. 14.11.11, 21:03
                        czarek_777 napisał:

> Pamiętam jakim pośmiewiskiem był Lepper i Inni z Samoobrony - i to było cool, r
                        > echot z Nich był cool. Czy Biedroń zasługuje na coś więcej niż tamci ? jeśli ta
                        > k to dlaczego. Bo ma zawadiacki uśmiech smile może zniewalający big_grin big_grin nie mnie :
                        > -)
                        No mnie też nie!!
                        Nie cierpię go. Dla mnie to taka Jola Rutowicz w pedalskim wydaniu.
                        >
                  • skiela1 Re: Ot i caly Biedroń. 14.11.11, 20:22
                    tresa5 napisała:

> A gdzie Marszałek Sejmu?

Widac tez ma braki i musi sie podszkolic,ze do jej obowiazkow nalezy utrzymanie porzadku i reakcja na tego typu zachowania.
                    A moze sama rechotala?
                    • piotr_57 Re: Ot i caly Biedroń. 14.11.11, 21:01
                      skiela1 napisała:

>
                      > Widac tez ma braki i musi sie podszkolic,ze do jej obowiazkow nalezy utrzymanie
                      > porzadku i reakcja na tego typu zachowania.

Taaak?? No popatrz, już kilkanaście lat zajmuję się prawem konstytucyjnym ( jakimś tam zakresie) i nigdzie nie natknąłem się na takie zobowiązanie marszałka.
                      Nie widziałem żeby porządek obrad był zagrożony. A naśmiewanie się, drwienie czy kpienie z pojedynczego posła jak najbardziej mieści się w obyczajach parlamentarnych.

> A moze sama rechotala?
                      >
                      Nie znam jej i nie wiem jaki ma gust do kawałów, ale wcale bym się nie zdziwił big_grin

• piotr_57 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 19:44
                czarek_777 napisał:
                .... te
                > raz każde Jego wystąpienie ,choćby i mądrze gadał, będzie traktowane jako część
                > rozrywkowo kabaretowa posiedzenia Sejmu smile

Dokładnie tak.

>
                • czarek_777 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 19:58
                  Dlatego w tej kadencji, w przeciwieństwie do poprzedniej będą oglądał posiedzenia Sejmu big_grin big_grin
                  • skiela1 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 20:08
                    No patrzcie panstwo-jeden gej w sejmie i od razu ogladalnosc wzrastabig_grinbig_grin
                    • piotr_57 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 20:12
                      skiela1 napisała:

> No patrzcie panstwo-jeden gej w sejmie

Sam znam pięciu smile (a statystycznie jest ich około 50!).

i od razu ogladalnosc wzrastabig_grinbig_grin

On będzie oglądał ze względu na posła-durnia, a nie geja smile (przynajmniej ja go tak zrozumiałem).
                    • czarek_777 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 20:13
                      No mamy jeszcze transwestytę smile może klub albo koło parlamentarne założą big_grin big_grin
                      • jedzoslaw Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 20:15
                        To transseksualista, Czarku smile Może i lesbijki by się tam znalazły smile
                        • czarek_777 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 20:22
                          Lesbijki jak najbardziej , im więcej odmienności tym lepiej smile więc póki co bawmy się - Titanic jeszcze nie zatonął a orkiestra gra smile
                          • matt.j Re: Ot i caly Biedroń. 11.11.11, 23:33
                            czarek_777 napisał:
                            > Lesbijki jak najbardziej , im więcej odmienności tym lepiej smile więc póki co ba
                            > wmy się - Titanic jeszcze nie zatonął a orkiestra gra smile

Z dziwaków Czarku to kilku "katoli" chorych z nienawiści do bliźniego znalazłoby się, również kilku ksenofobów, rasistów czy narodowców. Mamy też obłąkanego rządzą władzy ideowca. Masz rację, istny cyrk, w którym prym wiedzie prawica.
                        • piotr_57 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 20:27
                          jedzoslaw napisał:

> To transseksualista, ...

Po pierwsze to niegłupia osoba, bez względu na to co nosi w rozporku. Przynajmniej takie robi wrażenie. Jak na razie jest jedyną osoba w tym klubie, która pokazała, że ma (nomen omen) jaja!!
                      • skiela1 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 20:17
                        Ojj bedzie sie dzialosuspicious
                        • irena0503 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 20:22
                          Oj będzie....a i gapiów przybędzie.
                          • piotr_57 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 20:30
                            irena0503 napisała:

> Oj będzie....a i gapiów przybędzie.

Szybko się znudzą.
                            • irena0503 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 20:34
                              Mam nadzieję ,i zaczną go traktować jak człowieka,a nie zjawisko.
                              • czarek_777 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 20:45
                                Chciałbym by tak było ale nie sądzę by tak się stało. Bo gość nie ma zbyt wiele do powiedzenia poza jednym big_grin big_grin
                                • piotr_57 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 20:53
                                  czarek_777 napisał:

> Chciałbym by tak było ale nie sądzę by tak się stało.

Ja jestem pewien, że tak się nie stanie smile

Bo gość nie ma zbyt wiele
                                  > do powiedzenia

On nie ma kompletnie nic do powiedzenia.

poza jednym big_grin big_grin

W tym jednym też nie ma nic do powiedzenia.
                                  >
                                • skiela1 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 21:08
                                  czarek_777 napisał:

Bo gość nie ma zbyt wiele
                                  > do powiedzenia poza jednym big_grin big_grin
                                  >

bardzo smieszne
                                  • piotr_57 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 21:17
                                    skiela1 napisała:
                                    >
                                    > bardzo smieszne

Też tak uważam big_grinbig_grin
                                    Coraz częściej się zgadzamy big_grin
                              • piotr_57 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 20:51
                                irena0503 napisała:

> Mam nadzieję ,i zaczną go traktować jak człowieka,a nie zjawisko.

Nie o tym mówiłem!
                                Znudzą się tacy jak Czarek, oglądający.
                                Biedronia nigdy nie będą traktowali poważnie. To tylko lanser, nic więcej. Jednych będzie śmieszył innych wku.wiał, ale nikt nie będzie się z nim liczył.
                                • czarek_777 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 20:59
                                  Ja powiem więcej Piotr, ja nie tylko Biedronia ale tego całego Sejmu nie będę traktował poważnie ,bo niby za co mam toto szanować, za nieróbstwo ? ponad miesiąc po wyborach a nic nie robią za to po kapustę, po moją kapustą do sejmowej kasy żwawo truchtają smile
                              • skiela1 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 20:53
                                irena0503 napisała:

> Mam nadzieję ,i zaczną go traktować jak człowieka,a nie zjawisko.

Ten smiech na sali to taki ogolny zarys polskiej tolerancji.Ludzie sie tak szybko nie zmieniaja, a wlasnie w tym momencie wylazla sloma z butow.Wczesniej lub pozniej wylazi,nie da sie ukryc .
                                Obrazamy sie jak sie o nas mowi,ze jestesmy narodem hipokrytow, a czy nie jestesmy?
                                Na palcach mozna bylo policzyc kto sie na tej sali nie smial.
                                • piotr_57 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 21:07
                                  skiela1 napisała:
                                  >
                                  > Ten smiech na sali to taki ogolny zarys polskiej tolerancji.

Ale tolerancji dla czego ? ? Dla lanserstwa? dla głupoty? dla gówniarstwa?

Ludzie sie tak szyb
                                  > ko nie zmieniaja, a wlasnie w tym momencie wylazla sloma z butow.Wczesniej lub
                                  > pozniej wylazi,nie da sie ukryc .

Znam wielu homo i żadne nie budzi tego typu reakcji.

> Obrazamy sie jak sie o nas mowi,ze jestesmy narodem hipokrytow, a czy nie jest
                                  > esmy?

A cóż to ma wspólnego z hipokryzją?? Bo nie bardzo łapię.

> Na palcach mozna bylo policzyc kto sie na tej sali nie smial.

Nie śmiali się ponuracy big_grin
                                • czarek_777 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 21:08
                                  Wspomnij Skiela że i Biedroń wyszydzał.

www.wiadomosci24.pl/artykul/biedron_w_sejmie_za_kolege_nie_mozna_glosowac_tego_nam_nie_216107.html
                                  Będzie uczył się cztery lata i kasował za to niezły szmal smile
                                  • skiela1 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 21:11
                                    czarek_777 napisał:

> Wspomnij Skiela że i Biedroń wyszydzał.

/Prose pani a on udezyl mnie pierwsy./
                                    • czarek_777 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 21:15
                                      Więc Mu oddałem smile
                                  • matt.j Re: Ot i caly Biedroń. 11.11.11, 23:39
                                    czarek_777 napisał:
                                    > Będzie uczył się cztery lata i kasował za to niezły szmal smile

Ale w końcu się wyrobi i nauczy. Nie to co oszalały Jarek biorący znacznie większy szmal dla siebie i swojej partii za to, że są nieistniejącą opozycją a wendettą rodzinną Jarka.
                                    • czarek_777 Re: Ot i caly Biedroń. 12.11.11, 05:57
                                      Chciałbyś żeby PiS został zdelegalizowany albo się rozpadł ,bardzo byś tego chciał Matt smile i co po tym ? PRL w pełnej krasie, hulaj dusza piekła, znaczy jakiejkolwiek kontroli nad władzą nie ma. Tego to ja nie chcę. Wolę rewolucję, aby obalić antypolską i anty obywatelską PO smile miłego dnia Matt ,na mnie czas.
                          • skiela1 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 21:00
                            Zeby tylko z tego podniecenia na msze nie zapomnieli pojsc.
                            • czarek_777 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 21:28
                              Z forum.
                              A co z procesem o napasc na policjanta? Ktoś sie orientuje jak sprawy wygladaja na te chwile ?
                              Ciekawe ile razy dziennie by mu mydlo upadalo w wiezieniu?

big_grin big_grin big_grin rechot big_grin big_grin
                              • skiela1 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 23:07
                                > Z forum.
                                > A co z procesem o napasc na policjanta? Ktoś sie orientuje jak sprawy wygladaja
                                > na te chwile ?
                                > Ciekawe ile razy dziennie by mu mydlo upadalo w wiezieniu?
                                >
                                > big_grin big_grin big_grin rechot big_grin big_grin

Rece i gacie opadaja.
                                • jedzoslaw Re: Ot i caly Biedroń. 11.11.11, 22:53
                                  >
                                  > Rece i gacie opadaja.

Znowu sugestia "poniżej pasa"? smile

To mnie denerwuje najbardziej w politpoprawności: rozpaczliwa asekuracja. Nawet pośmiać się nie można.
                                  • czarek_777 Re: Ot i caly Biedroń. 11.11.11, 23:01
                                    To i śmiech podobnie jak małżeństwo czyli związek kobiety i mężczyzny może być niepoprawny bo jest coś ważniejszego niż to, np rechot z Polaków i z Polskości ? smile chłe chłe chłe smile wink
                                  • skiela1 Re: Ot i caly Biedroń. 11.11.11, 23:15
                                    To nie jest rozpaczliwa asekuracja, tylko podstwowe zasady kultury i taktu.
                                    • jedzoslaw Re: Ot i caly Biedroń. 12.11.11, 19:47
                                      skiela1 napisała:

> To nie jest rozpaczliwa asekuracja, tylko podstwowe zasady kultury i taktu.

OK, dowcip Czarka był dosadny, ale schemat dowcipu pt. "Geje pod prysznicem" raczej nie jest oznaką homofobii i nie jest tylko polską specjalnością. Dowcipkowanie z tych sfer życia, także z życia mniejszości seksualnych jest znane nie od dziś. Poza tym, jeśli już mówimy o takcie to nie widzę, by np. Sib poczuł się urażony smile
                                      • skiela1 Re: Ot i caly Biedroń. 12.11.11, 22:11
                                        Moze ja dziwna jestem ale jak slysze takie dowcipy opowiadane przez osoby hetero, to wcale mi sie smiac nie chce.Co innego gdy robi to osoba homoseksualna,jemu wolno.
                                        Tak samo jest z Zydami,wcale mnie nie smiesza zarty na ich temat.
                                        Skad wiesz,ze Sib nie jest urazony?
                                        • matt.j Re: Ot i caly Biedroń. 12.11.11, 23:18
                                          Naprawdę z wielu rzeczy można sobie żartować. Nie ruszają mnie w negatywny sposób dowcipy o żadnych mniejszościach, tylko niech faktycznie to będą dowcipy, czyli coś żartobliwego, no i na poziomie intelektualnym nieco wyższym niż rozmowy pod budką z piwem. A to co napisał Czarek to jakiś prymitywny tekst a nie żaden dowcip. Co w tym śmiesznego niby miało być?
                                          • skiela1 Re: Ot i caly Biedroń. 12.11.11, 23:49
                                            Widocznie slabo u mnie z poczuciem humoru, bo dawno nic 'na poziomie'nie slyszalam.
                                            Tu u mnie to ludzie czesciej sie z siebie smieja niz z innych.
                                            • matt.j Re: Ot i caly Biedroń. 13.11.11, 00:22
                                              I nie ma problemu, z siebie też powinniśmy się potrafić śmiać.

Tylko litości niech to nie będą dowcipy typu „żenujący żart prowadzącego” lub spod budki z piwem, gdzie w śmiech wprawia albo dupa Maryny albo wywracająca się Jadźka z zakupami.
                                              • skiela1 Re: Ot i caly Biedroń. 13.11.11, 00:43
                                                matt.j napisał:

> I nie ma problemu, z siebie też powinniśmy się potrafić śmiać.

A to sztuka.Ktos kto nie potrafi zartowac z siebie nie powinien zartowac z innych.
                                                Gdyby te wszystkie zarty przypisac mezczyznom hetero to jestem pewna ,ze wcale nie byloby im do smiechu.
                                                • matt.j Re: Ot i caly Biedroń. 13.11.11, 11:05
                                                  skiela1 napisała:
                                                  > Gdyby te wszystkie zarty przypisac mezczyznom hetero to jestem pewna ,ze wcale
                                                  > nie byloby im do smiechu.

Myślę, że część z tych "żartów" służy pokazaniu i podniesieniu własnej męskości. Jak ktoś wewnętrznie odczuwa jej deficyt to na siłę stara się takie poczucie w sobie wzmocnić często kosztem pokazania, że inni są mniej męscy od niego.

Nie jestem królem opowiadania dowcipów ale znam wiele osób które świetnie opowiadają żarciki czy anegdoty. Słyszałem różne śmieszne o Żydach, o Szkotach, Ślązakach, gejach, blondynach i blondynkach, różnych grupach zawodowych itd. Ale grunt to zachowanie pewnego poziomu, wtedy w nikogo się nie bije a z przerysowanych przywar czy też zdarzeń faktycznie można się pośmiać.
                                          • jedzoslaw Re: Ot i caly Biedroń. 13.11.11, 15:41
                                            matt.j napisał:

> Naprawdę z wielu rzeczy można sobie żartować. Nie ruszają mnie w negatywny spos
                                            > ób dowcipy o żadnych mniejszościach, tylko niech faktycznie to będą dowcipy, cz
                                            > yli coś żartobliwego, no i na poziomie intelektualnym nieco wyższym niż rozmowy
                                            > pod budką z piwem.

A, to już inna rzecz. Nie oceniam wysokości lotu tego dowcipu, bo za bardzo nie ma czego oceniać.
                                        • jedzoslaw Re: Ot i caly Biedroń. 13.11.11, 15:36
                                          Skad wiesz,ze Sib nie jest urazony?

Znając go, na pewno by zareagował smile
                                          • skiela1 Re: Ot i caly Biedroń. 13.11.11, 16:06
                                            jedzoslaw napisał:

> Skad wiesz,ze Sib nie jest urazony?
                                            >
                                            > Znając go, na pewno by zareagował smile
                                            >

On juz dawno przestal reagowac.Szkoda slow.
                                            Ja reaguje, bo milczac daje przyzwolenie na takie glupie zarty,a w mojej obecnosci nikt nie bedzie wysmiewal moich przyjaciol.
                                            • jedzoslaw Re: Ot i caly Biedroń. 13.11.11, 16:19
                                              a w mojej obecno
                                              > sci nikt nie bedzie wysmiewal moich przyjaciol.
                                              >

Abstrahując od jakości dowcipu Czarka: Czy Czarek wyśmiewał Siba czy też Biedronia?
                                              • czarek_777 Re: Ot i caly Biedroń. 13.11.11, 18:02
                                                Sory ale nikogo nie wyśmiewałem ,nie drwiłem z Nikogo. Bo co innego śmiać się z kogoś a co innego wyśmiewać a ja nigdy nie wyśmiewam i nie drwię ,przynajmniej nie jest to moim zamiarem !! qrcze ,czy w tym kraju śmianie się dowcipkowanie z kogoś dozwolone jest tylko w zależności od przynależności partyjnej, światopoglądowej itp ? bo jeśli o ubliżanie chodzi to wiadomo, kto komu mógł i może bezkarnie grozić /także śmiercią/ i ubliżać a komu za to samo ale drugiej stronie jak orzekł TK już grozi ul i to bez zawiasów smile
                                              • skiela1 Re: Ot i caly Biedroń. 13.11.11, 18:29
                                                jedzoslaw napisał:

> a w mojej obecno
                                                > > sci nikt nie bedzie wysmiewal moich przyjaciol.
                                                > >
                                                >
                                                > Abstrahując od jakości dowcipu Czarka: Czy Czarek wyśmiewał Siba czy też Biedro
                                                > nia?
                                                >

Rechocze z Biedronia.
                                                • jedzoslaw Re: Ot i caly Biedroń. 13.11.11, 18:51
                                                  Rechocze z Biedronia.
                                                  >

Ale czy Biedroń jest dla Ciebie kimś ważnym?
                                                  • skiela1 Re: Ot i caly Biedroń. 13.11.11, 21:36
                                                    Moja odpowiedz byla raczej ogolna i nie dotyczyla konkretnej osoby.
                                                  • czarek_777 Re: Ot i caly Biedroń. 13.11.11, 21:49
                                                    skiela1 napisała:

> Moja odpowiedz byla raczej ogolna i nie dotyczyla konkretnej osoby.

Piękna, dyplomatyczna i nie pozbawiona kobiecego sprytu oraz wdzięku odpowiedź big_grin big_grin smile
    • matt.j Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 22:05
      Jakoś nie szczególnie przepadam za osobą p. Biedronia ale w moich oczach facet wypadł świetnie. Jego pierwsze przemówienie w Sejmie, zdenerwowany i wyszydzony śmiechem przez bandę prymitywów, którzy nie są w stanie myśleć o człowieku homoseksualnym inaczej jak przez pryzmat seksu. A co na to Biedroń? Nie speszył się, nie zwiał z mównicy tylko jeszcze powiedział zdanie na temat kultury państw posłów i ich podejścia do ludzi.

Zachowanie posłów było żenujące. Ale wisienką w torciku było zachowanie Pitery u Moniki Olejnik. Dobrze, że gadała z monitora inaczej pewnie z pazurami i zębami rzuciłaby się na Biedronia. Hipokrytka obleśna. Praktycznie w każdym telefonie do wczorajszego szkła kontaktowego ludzie wyrażali swoją dezaprobatę dla jej zachowania. Myślę, że wizerunkowo w tej małej aferze, p. Pitera bardzo dużo straciła przez swoją agresję, idiotyczne zacietrzewienie i absurdalne zarzuty.

I proszę, dzisiejsze szkło, pierwszy telefon i już lecą gromy od jakiegoś dziadka na chamskie zachowanie posłów. Myślę, że naprawdę sporej części ludzi nie podobało się ani niczym nieuzasadniony rechot w sejmie ani dziwna agresja Pitery.
      • czarek_777 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 22:18
        W Sejmie zasiadają reprezentanci polskiego społeczeństwa, wybrani przez NAS. Więc to my jesteśmy tymi prymitywami Matt ,bo Oni są z nas - krew z krwi kość z kości smile
        • marcin_rz Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 22:56
          Ot i smutna prawda.
          Ale taka jest niestety demokracja, jeśli głosuje jeden profesor i trzech meneli spod budki z piwem, to większość głosów mają ci trzej.
          • czarek_777 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 23:06
            Póki co, po dokonaniach oceniając, więcej głosujących meneli /i sprzedawczyków/ u nas niż 'profesorów' smile w końcu wymrą dranie i tendencja się odwróci ? tylko czy za mojego życia to się jeszcze wydarzy, tego nie wiem. Jutro marsz Niepodległości. D końca roku media trąbić będą o nim by przykryć nieróbstwo rządu którego mimo że ponad miesiąc po wyborach jeszcze nie ma oraz by przykryć tym co wydarzy się podczas tego marszu drastyczny wzrost obciążeń podatkowych jaki w przyszłym roku i w następnych poniesie polskie społeczeństwo smile dobranoc.
            • marcin_rz Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 23:18
              tak się zastanawiam, dlaczego przed wyborami nikt nie wspominał o podwyżkach podatków, ale każdy używał argumentów o niezrównoważonym przewodniczącym opozycyjnej partii, krzyżach, mniejszym złu i innych równie istotnych argumentach
      • skiela1 Re: Ot i caly Biedroń. 10.11.11, 23:16
        > Jakoś nie szczególnie przepadam za osobą p. Biedronia ale w moich oczach facet
        > wypadł świetnie.

Tez tak uwazam i to ze tak zareagowal, a nie inaczej bedzie tylko na jego korzysc .(jak widac po opiniach roznych ludzi) , /oczywiscie nie forumowiczow/
        • maria_3 Re: Ot i caly Biedroń. 13.11.11, 14:50
          Popieram.
    • sagittarius954 Re: Ot i caly Biedroń. 11.11.11, 07:07
      A ja myslę ,że taki nowy poseł Biedroń do czasu kiedy będzie bardziej rozpoznawalny( poprzez pracę w Sejmie) , nie z powodu swej seksualności, nie powinien na mównicy używać skrótów myslowych mogacych wywołać zupełnie inne skojarzenia . Na powagę i charyzmę też trzeba zapracować .
      Czy posłowie zachowali sie źle śmiejąc się ?Chyba tak . Wydaje mi się, że jęśli już rozgraniczać wpadki wiekszą wykazali sie posłowie śmiejący się a przecież Biedroń też się smiał , bo zapewne w przebłysku świadomości myslał, że szorstcy posłowie nie przyspawaja jego słów do połowy ciała ukrytej za mównicą .
      • matt.j Re: Ot i caly Biedroń. 11.11.11, 10:24
        sagittarius954 napisał:
        > A ja myslę ,że taki nowy poseł Biedroń do czasu kiedy będzie bardziej rozpoznaw
        > alny( poprzez pracę w Sejmie) , nie z powodu swej seksualności, nie powinien na
        > mównicy używać skrótów myslowych mogacych wywołać zupełnie inne skojarzenia .

Chyba sobie jaja prowokacyjne robisz, ponieważ niczym innym tego nazwać nie można co napisane powyżej. Od kiedy komukolwiek tak wyświechtane powiedzenie kojarzy się seksualnie? Chyba od ostatniej środy. Wcześniej jakoś nikomu się nie kojarzyło.

> Na powagę i charyzmę też trzeba zapracować .

Z tego co wiem to ten człowiek wiele swojego prywatnego czasu poświecił charytatywnie na działanie w organizacjach społecznych. Tego czasu zapewne było znacznie więcej niż u większość naszych posłów. Chociażby przez to należny mu się szacunek.

Może ze względu na fakt, że sam sporo działam społecznie to bardziej doceniam ludzi działających w różnych fundacjach, stowarzyszeniach. Ludzi którzy patrzą trochę dalej niż koniec własnego nosa i dobre usadzenie tyłka na wygodnym stołku.

> a przecież Biedroń też się smiał

A co miał płakać?
        • anoagata Re: Ot i caly Biedroń. 11.11.11, 13:43
          Mnie jego seksualność nie interesuje w sensie parlamentarnej pracy i takie zwody nie kojarzą się mi z seksem i to nie było do śmiechu a raczej do smutku.Do swojej argumentacji mógł użyć bardziej parlamentarnych wyrażeń.Mogłabym powiedzieć; ale wiocha,ale tego nie powiem bo obrażę swoją wioskę na której ludzie posiadają o wiele większą wiedzę na temat Sejmu i głosowania w Sejmie,bo Biedroń jeszcze nie wie,że za kolegę np nie wolno glosować.
          • piotr_57 Re: Ot i caly Biedroń. 11.11.11, 21:14
            anoagata napisała:

bo obrażę swoją wioskę na której ludzie posia
            > dają o wiele większą wiedzę na temat Sejmu i głosowania w Sejmie,bo Biedroń jes
            > zcze nie wie,że za kolegę np nie wolno glosować.

Prof. Andrzej Bartnicki (założyciel AH) przewraca się grobie. To hańba dla uczelni, że taki dyletant jest doktorantem na Wydziale Nauk Politycznych.
            Swego czasu dziekanem tego Wydziału był prof. K.A. Wojtaszczyk, jeden za najmądrzejszych ludzi jakich miałem w życiu okazje poznać. Dobrze, że już nie jest, nie musi wstydu łykać za takiego doktoranta.
            • matt.j Re: Ot i caly Biedroń. 11.11.11, 22:44
              piotr_57 napisał:
              > Prof. Andrzej Bartnicki (założyciel AH) przewraca się grobie. To hańba dla ucze
              > lni, że taki dyletant jest doktorantem na Wydziale Nauk Politycznych.

O, Piotrze, przypisujesz sobie nadprzyrodzone zdolności czytania w myślach denatów czy tylko cytujesz po kimś?

Aż wygooglałem co to za elitarna szkoła, w której robi doktorat nowy poseł. Niestety skrót AH precyzyjnie nie określa, o którą akademię chodzi. I wyszło, że ta elitarna jednostka, o którą tak się martwisz to Akademia Humanistyczna im. Aleksandra Gieysztora w Pułtusku. A gdzie to jest i co to jest. Szkoła z wyjątkową historią gdyż ledwo rozpoczętą. Działa od 1994 z uprawnieniami do studiów licencjackich, od 1996 do magisterskich a przez ostatnie 10 lat ma uprawnienia do nadawania stopnia naukowego doktora nauk humanistycznych w dyscyplinie historia. Od kiedy mają uprawnienia do nadawania stopnia doktora nauk humanistycznych w zakresie nauk o polityce nie chwalą się ale pewnie niewiele później gdyż pierwszy doktorat został obroniony w 2005r. Swoją drogą tematyka doktoratów z nauk humanistycznych nigdy mnie nie powalała, w większości przypadków tematów bronionych na tej uczelni wygląda to na jakieś zwykłe przeglądówki. Nic dziwnego, że na zrobienie i obronę takiej pracy przewiduje się zaledwie 2-3 lata.
              Piotrze oto ta wyjątkowa Alma Mater, o której skażenie przez jednego posła-doktoranta tak się martwisz. Śmiem podejrzewać, że jako początkująca uczelnia miewała znaczenie wielu gorszych wychowanków wink Także powątpiewam czy masz rzeczywisty powód do drżenia nad jej losem.
          • super.222 Re: Ot i caly Biedroń. 12.11.11, 09:00
            >....mogłabym powiedzieć ale wiocha, ale tego nie powiem
            bo obrazę swoją wioskę na której ludzie posiadają ... itd < - napisała anoagata.

Na oświatę ludności wiejskiej ogromny wpływ ma kultura osobista
            i wykształcenie pełniących obowiązki sołtysów. Sołtys sołtysowi nierówny.

A skąd Ty dziecinko wiesz, że bohater tego wątku nie potrafi głosować?
            Tak czasami rzucisz ni w pięć ni w dziewięć, a tym razem rzut nie jest
            najwyższego lotu.

Mnie historyczne już powiedzenie posła Biedronia kojarzy się od kilku dni
            z powiedzeniem innym. Słyszałam wielokrotnie od sympatycznego kierowcy
            naszego służbowego Fiata: >szefowa, wyżej .... nie podskoczym ...<
            To powiedzenie zawsze mnie wprawiało w dobry nastrój, bo wyobraźnia
            działała... Pomyśl anoagatko, co by to było gdyby wszyscy posłowie zaczęli
            w tej kadencji używać ... porównań. Z pozdrowieniami big_grin

• piotr_57 Re: Ot i caly Biedroń. 12.11.11, 09:10
              super.222 napisała:
              >
              > A skąd Ty dziecinko wiesz, że bohater tego wątku nie potrafi głosować?

A stąd super gało smile :
              www.wiadomosci24.pl/artykul/biedron_w_sejmie_za_kolege_nie_mozna_glosowac_tego_nam_nie_216107.html
              > Tak czasami rzucisz ni w pięć ni w dziewięć, a tym razem rzut nie jest
              > najwyższego lotu.

Lekarzu lecz się sam.
              >

>
              • super.222 Re: Ot i caly Biedroń. 12.11.11, 09:24
                Posiłkując się jakimś artykułem anoagata powinna podać źródło.
                Nie czytałam ... przykro mi ... nie nadąża się za każdym dziennikiem,
                o ile nie jest się zainteresowanym konkretnym bohaterem.

Tym powiedzeniem poseł Biedroń zakpił ze społeczeństwa i Sejmu.
                Czy Wy nie czujecie, że specjalnie prowokuje żeby o nim pisać?
                Boję się, że może zostać pierwszym albo którymś w kolejności... marszałkiem.
                Mnie poseł Biedroń nie interesuje w sensie orientacji seksualnej,
                przynależności partyjnej i intelektualnej. Zabrałam jedynie głos w obronie
                wiosek. Określenie *moja wioska* użyte przez autorkę posta
                mówiło mi, że albo jest właścicielką wioski, albo sołtysem w niej...
                ---
                PS. A skąd ten napastliwy ton? Za *papugę* tutaj robisz?
                • piotr_57 Re: Ot i caly Biedroń. 12.11.11, 09:31
                  super.222 napisała:

> Tym powiedzeniem poseł Biedroń zakpił ze społeczeństwa i Sejmu.

Poseł nie może drwić ze społeczeństwa i ponieważ jest reprezentantem całego narodu, a nie ruchu Palikota, ani swoim własnym. smile
                  Problem jest w tym, że on tego nie rozumie! Nie rozumie jakie i po co zajął stanowisko, jaka jest jego funkcja.

> Czy Wy nie czujecie, że specjalnie prowokuje żeby o nim pisać?

To jest dobre u gówniarza, celebryckiego lansera, ale nie posła!
                  A co do nas to my doskonale to rozumiemy!! My przeciwko temu protestujemy smile

> PS. A skąd ten napastliwy ton? Za *papugę* tutaj robisz?

eee tam, napastliwy smile
                  Była smile, to znaczy, że forma jest żartobliwa. Nie mam (na forumie) innych środków wyrazu poza werbalnego.
                  Pozdrawiam.
                • skiela1 Re: Ot i caly Biedroń. 13.11.11, 22:32
                  > Tym powiedzeniem poseł Biedroń zakpił ze społeczeństwa i Sejmu.

Az zarchotalismile

> Boję się, że może zostać pierwszym albo którymś w kolejności... marszałkiem.

Boisz sie?smileczego?

> Czy Wy nie czujecie, że specjalnie prowokuje żeby o nim pisać?

Tragedia,ale ja i tak nie czuje(m)
    • maria_3 Re: Ot i caly Biedroń. 13.11.11, 14:55
      "Już do końca kadencji będzie postrzegany jako pajac."

No to jednak macie cos wspolnegobig_grin
    • skiela1 Rechot zaścianka 14.11.11, 14:41
      /Wprost/

Gdybyśmy nie mieli tego rechotu, gdybyśmy nie byli symbolem zaścianka, ksenofobii, nietolerancji, to pewnie nie byłbym żadnym symbolem. Byłbym zwykłym posłem i nie budził żadnego zdziwienia – mówi Robert Biedroń, poseł Ruchu Palikota.

TOMASZ MACHAŁA: W sejmowym stenogramie jest „wesołość na sali". To był życzliwy śmiech czy pogardliwy rechot?

ROBERT BIEDROŃ: To był jednoznacznie pogardliwy rechot. Proszę zobaczyć, jakie były komentarze osób, które rechotały. Im się to wszystko jednoznacznie skojarzyło. Poseł Niesiołowski, posłanka Pitera, poseł Górski. Oni mówią jednoznacznie, jak im się to kojarzy.

Pan patrzył na jakąś szczególną osobę, kiedy sala rechotała?

Jak się stoi na mównicy, to się patrzy na wprost. A wie pan, kto siedzi na wprost.

Platforma: Tusk, Schetyna, Grupiński, Nowak…

Widziałem premiera Donalda Tuska. Śmiejącego się, rechoczącego premiera Donalda Tuska.

W momencie gdy powiedział pan, że zarzuty wobec Wandy Nowickiej są „poniżej pasa"?

Niestety tak. To smutne i szczerze mówiąc, dla mnie trudne, bo premier demokratycznego kraju w środku Europy rechotał wspólnie z Jarosławem Kaczyńskim, Antonim Macierewiczem, Anną Sobecką, Arturem Górskim. To był taki solidarny rechot PO i PiS.
      • super.222 Re: Rechot zaścianka 14.11.11, 14:57
        Czy ja też mam *zarechotać* ... big_grinbig_grinbig_grinbig_grin

Tak to BiedroŃ połączył PO i PIS, czyli dokonał wyczynu,
        o jakim te dwie partie nawet marzyć nie mogły.

---
        PS. Co nam miernotom ma powiedzieć załączony wywiad
        z samego serca działalności Lisa? ze WPROST?
        • skiela1 Re: Rechot zaścianka 14.11.11, 15:45
          super.222 napisała:

> PS. Co nam miernotom ma powiedzieć załączony wywiad
          > z samego serca działalności Lisa? ze WPROST?

Nie wiem co Tobie ma powiedziec zalaczony wywiad,ale ja sie zgadzam z tym:

-"Gdybyśmy nie mieli tego rechotu, gdybyśmy nie byli symbolem zaścianka, ksenofobii, nietolerancji, to pewnie nie byłbym żadnym symbolem. Byłbym zwykłym posłem i nie budził żadnego zdziwienia – mówi Robert Biedroń, poseł Ruchu Palikota. "
          • piotr_57 Re: Rechot zaścianka 14.11.11, 16:45
            skiela1 napisała:
            >
            > Nie wiem co Tobie ma powiedziec zalaczony wywiad,ale ja sie zgadzam z tym:
            >
            > -"Gdybyśmy nie mieli tego rechotu, gdybyśmy nie byli symbolem zaścianka, ksenof
            > obii, nietolerancji, to pewnie nie byłbym żadnym symbolem. Byłbym zwykłym posłe
            > m i nie budził żadnego zdziwienia – mówi Robert Biedroń, poseł Ruchu Pali
            > kota. "

A ja się z tym nie zgadzam!
            Znam pięciu posłów gejów i nikt z nich nie rechocze chociaż nie kryją się ze swoimi preferencjami. Z Biedronia śmieją się nie dlatego, że jest gejem tylko dlatego, że jest żałosny i jako człowiek i jako poseł. Mnie on nie śmieszy tylko nudzi, ale z gustami się nie dyskutuje.
            • matt.j Re: Rechot zaścianka 14.11.11, 22:50
              piotr_57 napisał:
              > Z Biedronia śmieją się nie dlatego, że jest gejem tylko dlatego, że jest żałosny i jako człowiek i jako poseł.

Czy naprawdę tak bardzo łatwo jest oceniać kogoś kogo się nie zna, szczególnie tak definitywnie?
              O ile mógłbym w jakiś sposób wypowiedzieć się, ocenić, jego zachowanie w sejmie o tyle jego osoby raczej nie, gdyż nie znam tego faceta.
    • sibeliuss Re: Ot i caly Biedroń. 15.11.11, 13:18
      wiadomosci.onet.pl/kraj/siwiec-biedron-sam-pisze-kolejne-rozdzialy-mydlane,1,4906848,wiadomosc.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka