hedonista1 08.06.04, 23:29 Mam zamiar kupić, tylko żeby wedle mowy roslin nie oznaczały, że myślę o poważniejszym zobowiązaniu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hedonista1 Re: Jakie kwiaty na pierwszą randkę? 08.06.04, 23:35 Myślałem o żółtych różach ale gdzieś słyszałem, że symbolizują zazdrość... Poza tym czy bardziej wypada wręczyć kwiat cięty czy doniczkowy? Odpowiedz Link
very_famous Re: Jakie kwiaty na pierwszą randkę? 08.06.04, 23:39 Dzizass - też mi problem. Kup mały fajny bukiet i po krzyku. Odpowiedz Link
very_famous Re: Jakie kwiaty na pierwszą randkę? 08.06.04, 23:45 Taa - lepsze niezapominajki. Odpowiedz Link
hedonista1 Re: Jakie kwiaty na pierwszą randkę? 08.06.04, 23:47 Dzięki, to jest myśl, postaram się utkwić na zawsze w jej pamięci. Odpowiedz Link
very_famous Re: Jakie kwiaty na pierwszą randkę? 08.06.04, 23:49 To lepiej kup kaktusa z ogromnymi kolcami - jak się pokłuje to na pewno nie zapomni DDD Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Jesli nie chcesz sie wiazac a... 08.06.04, 23:48 ... dziewczyna jest wrazliwa - nie kupuj zadnych kwiatow. Odpowiedz Link
very_famous Re: Jesli nie chcesz sie wiazac a... 08.06.04, 23:50 Właśnie!! Lepiej butelczynę jej sprezentuj! Wódki of korse Odpowiedz Link
geograf Re: Jesli nie chcesz sie wiazac a... 08.06.04, 23:53 a jesli nie lubi wodki, tylko na przyklad...Martini? co wtedy? totalne faux pas na wejściu... Odpowiedz Link
very_famous Re: Jesli nie chcesz sie wiazac a... 08.06.04, 23:56 Fakt - od razu może wyjść. Taka wpadka... Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Jesli nie chcesz sie wiazac a... 09.06.04, 00:03 Nie ma wiekszego faux pas niz postanowienie o niecheci do wiazania sie na wejscie. Wiec juz lepiej, ze ja zniecheci niz mialby jej zawrocic w glowie. Odpowiedz Link
aankaa stokrotki 08.06.04, 23:50 mały bukiecik - bez obietnic, bez zobowiązań, a miły gest Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: stokrotki 09.06.04, 00:04 Jesli dziewczyna jest wrazliwa moze nadac stokrotkom znaczenie! Basta! Odpowiedz Link
dorota_snooker Re: stokrotki 09.06.04, 00:09 aankaa napisała: > chyba lepsze stokrotki jak flaszka ... > że się wtrącę jesli to flaszka chanel no 5 to nie miałabym nic przeciwko, a stokrotki są ok. Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: stokrotki 09.06.04, 00:14 To znak wielkiej wrazliwosci i dziewczyna zemdleje. Jesli chcesz tylko zaciagnac dziewczyne do lozka - zabraniam polnych kwiatow! Odpowiedz Link
zaciszanin Re: stokrotki 09.06.04, 00:17 narysuj.mi.baranka napisała: > Jesli chcesz tylko zaciagnac dziewczyne do lozka Nie. Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: stokrotki 09.06.04, 00:18 A zatem mozesz jej dac i stokrotki i polne kwiaty Odpowiedz Link
zaciszanin Re: stokrotki 09.06.04, 00:19 narysuj.mi.baranka napisała: > A zatem mozesz jej dac i stokrotki i polne kwiaty Baranku, czy nie za dużo, jak na pierwszą randkę? Co będzie za pół roku w takim razie Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: stokrotki 09.06.04, 00:25 Nie, nie lącznie Po prostu mozesz jej z czystym sumieniem rzucac kwiaty do stop O to chodzi Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: stokrotki 09.06.04, 00:19 No to ja jestem inna dziewczyny od Was. Facet musi grac fair. Jesli chce tylko do lozka nie wolno mu siegac po romantyczne rekwizyty... Odpowiedz Link
zaciszanin Re: stokrotki 09.06.04, 00:21 narysuj.mi.baranka napisała: > No to ja jestem inna dziewczyny od Was. Facet musi grac fair. Jesli chce tylko > do lozka nie wolno mu siegac po romantyczne rekwizyty... Ja z marszu do łóżka nie chodze - też jestem inny Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: stokrotki 09.06.04, 00:13 Jesli nie chce sie angazowac, lepiej zeby nie zawrocil jej w glowie, lecz pokazal minusy. Odpowiedz Link
zaciszanin Re: stokrotki 09.06.04, 00:18 narysuj.mi.baranka napisała: > Jesli nie chce sie angazowac, lepiej zeby nie zawrocil jej w glowie, lecz > pokazal minusy. Właśnie chcę się zaangażować, a rozważałem to od października... teraz mam zielone światło. Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: stokrotki 09.06.04, 00:21 Ok To bylo do hedonisty Zaimponowalo mi, ze tak dlugo czekales na zielone swiatlo... Myslalam, ze juz takich facetow nie ma. Odpowiedz Link
zaciszanin Re: stokrotki 09.06.04, 00:23 narysuj.mi.baranka napisała: > Zaimponowalo mi, ze tak dlugo czekales na zielone swiatlo... Wolałem poczekać, aż będę miał większą pewność/szanse. Odpowiedz Link
very_famous Re: stokrotki 09.06.04, 00:35 narysuj.mi.baranka napisała: > Ok To bylo do hedonisty > Zaimponowalo mi, ze tak dlugo czekales na zielone swiatlo... Myslalam, ze juz > takich facetow nie ma. Bo nie ma! To podpucha na 100% Odpowiedz Link
very_famous Re: Jakie kwiaty na pierwszą randkę? 09.06.04, 00:18 To może żubrówka? Flaszka ładnie pachnąca i praktyczna a w środku badyl zamiast kwiatka. To dopiero będzie minus! He he Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Jakie kwiaty na pierwszą randkę? 09.06.04, 00:23 Niekoniecznie. Dziewczyna bedzie wiedziala, czego moze sie spodziewac. Chyba dobrze jej zyczysz? Butelka wina 50-80zl jest ok na takie podchody. Odpowiedz Link
zaciszanin Re: Jakie kwiaty na pierwszą randkę? 09.06.04, 00:27 W tym problem, że ja nie pijam alkoholi PP Odpowiedz Link
very_famous Re: Jakie kwiaty na pierwszą randkę? 09.06.04, 00:30 To zjesz badyla ze środka Odpowiedz Link
geograf Re: Jakie kwiaty na pierwszą randkę? 09.06.04, 14:14 jesteś umówiony z hedonistą na randkę i kontrolujesz co dostaniesz? :> Odpowiedz Link
very_famous Re: Jakie kwiaty na pierwszą randkę? 09.06.04, 00:28 Nie obchodzą mnie cudze przyszłe byłe dziewczyny. Ot wredny charakter )))))))))))) Odpowiedz Link
zaciszanin Re: Jakie kwiaty na pierwszą randkę? 09.06.04, 00:30 very_famous napisała: > Ot wredny charakter )))))))))))) Dokładnie )) Odpowiedz Link
very_famous Re: Jakie kwiaty na pierwszą randkę? 09.06.04, 00:39 Albo niechęć do wtrącania się między wódkę a zakąskę PP Co nieczęsto sie zdarza. Odpowiedz Link
ulalka Re: Jakie kwiaty na pierwszą randkę? 09.06.04, 17:57 very_famous napisała: > Albo niechęć do wtrącania się między wódkę a zakąskę PP > Co nieczęsto sie zdarza. sie wlasnie wtracasz, chcialam powiedziec i to ironicznie jakby jasne? Odpowiedz Link
candycandy Re: Jakie kwiaty na pierwszą randkę? 09.06.04, 10:00 Cicha woda z tego hedonisty, niby nie chce się z laską wiązać, ale remont mieszkania robi i zastanawia się nad kolorem kafelków w łazience)) Odpowiedz Link
sirilla Re: Jakie kwiaty na pierwszą randkę? 09.06.04, 16:43 Ale nie pisał jeszcze nic o łóżeczku w pokoju dziecięcym. Chyba rzeczywiście nie chce się angażować Odpowiedz Link
very_famous Re: Jakie kwiaty na pierwszą randkę? 09.06.04, 17:09 Bo może łóżeczko nie będzie potrzebne P Odpowiedz Link
ulalka Re: sezonowe jakies :) 09.06.04, 17:58 co spotkasz w kwiaciarni typu bez, stokrotki.. takie byly to kupilem, zeby Ci bylo milo co nie znaczy od razu jakiejs deklaracji pozdro hedonista1 napisał: > Mam zamiar kupić, tylko żeby wedle mowy roslin nie oznaczały, że myślę o > poważniejszym zobowiązaniu. Odpowiedz Link