23.02.12, 18:29
wiadomosci.onet.pl/raporty/katastrofa-smolenska/skarga-jadwigi-gosiewskiej-tusk-przegral-w-sadzie,1,5035694,wiadomosc.html
Na co dzień się z tym spotykam. Piszesz jedno a udrzędnik odpisuje jakieś duperele zupełnie nie temacie. Dobrze, że zostało to "docenione" przez WSA!!
Obserwuj wątek
    • marcin_rz Re: Wstyd!! 23.02.12, 20:02
      ja się zastanawiam, dlaczego mamy do czynienia z takim mataczeniem w sprawie katastrofy smoleńskiej
      • piotr_57 Re: Wstyd!! 23.02.12, 20:10
        To jest zupełnie osobne zagadnienie, oczywiście nie mniej ważne.
        Ale kompromitacją jest, że kancelaria premiera nie potrafi odpowiedzieć na pytanie obywatela, w sposób, który nie dawał by powodu do upomnienia przez Sąd Administracyjny.
    • sibeliuss To jest dopiero wstyd 24.02.12, 08:07
      media.wp.pl/kat,1022941,wid,14276720,wiadomosc.html?ticaid=1dfa1
      • piotr_57 Re: To jest dopiero wstyd 24.02.12, 08:59
        sibeliuss napisał:

Nie jestem wielkim admiratorem Rostowskiego, ale nie jest to też baran.
        A tylko baran może wierzyć w ZUS. Wszyscy inni którzy twierdzą, że wierzą, po prostu kłamią.
        To nie jest kwestia wiary, tylko zwykłej wiedzy, na poziomie arytmetycznym.
        System będzie działał dotąd aż dzisiejsze pokolenie 30latkow nie tupnie nogą.
        Oni są w sposób haniebny okradani! Zmusza ich się do pokrywania kosztów dwóch systemów emerytalnych na raz, w zamian za głodową emeryturę z systemu który nie dość, że niewydolny, to jeszcze co i raz okradany przez matołów. Dziwi mnie tylko jedno. A mianowicie to, że młode pokolenie, podobno najlepiej wykształcone ze wszystkich pokoleń powojennych, pozwala się tak dymać. Ale to nie mój problem.
    • beata_z_rudy Re: Wstyd!! 24.02.12, 08:51
      myślałam, że o to chodzi: www.filmweb.pl/film/Wstyd-2011-601499

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka