Dodaj do ulubionych

[o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukrytych

01.07.04, 13:23
Wzajemnośc odwiedzin na forach ukrytych dowodzi wzajemnego zaufania. Świadczy
też o braku uprzedzeń obu stron prowadzących wirtualne kontakty. Zdarzyło Wam
się, że mimo kontaktów z adminem ukrytego forum na terenie neutralnym nie
otrzymaliscie akcesu na moderowane przez niego forum?
Obserwuj wątek
    • geograf Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 01.07.04, 13:28
      nie jestem "wytrawnym Forumowiczem", zatem doświadczenie me jest nikłe, ale na pytanie odpowiem:
      nie.

czemu pytasZ?
      • sloggi Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 01.07.04, 13:49
        Otóż mam wrażenie, że na jednym z moich forów mam doczynienia z powtórką ze
        starego salonu. Ponieważ lubię być na swoich forach pępkiem świata, zatem
        pomijanie mnie totalnie mnie wkurza. Podsycone to zostało odmową przyjęcia do
        pewnego forum prowadzonego przez jedną z uczestniczek. Mam dziwne wrażenie, że
        panna skutecznie mnie omija. Czy bywałbyś na forum kogoś, kto Cię mierzi?
        • geograf Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 01.07.04, 13:50
          że tez sparafrazuję słowa Pewnej Osoby:
          a bywasz na Forum dla Kogoś, czy dla innych osób, tematów, dyskusji ?
          • sloggi Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 01.07.04, 13:53
            geograf napisał:

> że tez sparafrazuję słowa Pewnej Osoby:
            > a bywasz na Forum dla Kogoś, czy dla innych osób, tematów, dyskusji ?
            >
            Dla całości.
        • leniwa_baba Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 01.07.04, 14:59
          sloggi napisał:
          Podsycone to zostało odmową przyjęcia do
          > pewnego forum prowadzonego przez jedną z uczestniczek. Mam dziwne wrażenie,
          że
          > panna skutecznie mnie omija.

Sloggi, my tez lubimy być na swoim forum pępkiem świata. Przecież wiesz
          dlaczego zostało ono założone.
          • sloggi Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 01.07.04, 15:07
            Uderz w stół tongue_out
            Ale nie o Fotelu [elektrycznym] mowa.
            • leniwa_baba Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 01.07.04, 15:12
              gdybym Cię nie znała, pomyślałabym, że mówisz prawdę
              • gacus2 Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 01.07.04, 15:14
                jestem poza podejrzeniami. nei mam włąsnego forum!smile
              • sloggi Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 01.07.04, 15:18
                leniwa_baba napisała:

> gdybym Cię nie znała, pomyślałabym, że mówisz prawdę

Lubię Doti gdy wiesz więcej niż ja, niestety tym razem to nie chodzi o Ciebie.
                Na forum, które wspomiałem, nie bywasz, swojego forum nie masz - zatem
                zapewniam Cię, nie mam na myśli odrzucenia akcesu (na Fotel składałem go dawno
                temu i dawno temu w imię dłuższej wirtualnej znajomości został on odrzucony).
                A poza tym odkąd Ty mnie tak dobrze znasz?
                ps. pozdrów Cinnamon, to mądra kobieta smile
                ps2. loguj się na siebie smile
                • leniwa_baba Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 01.07.04, 15:22
                  sloggi napisał:

swojego forum nie masz
                  oj mylisz się i to bardzo, Fotel jest mój
                  na Twoje nieszczęście

- zatem
                  > zapewniam Cię, nie mam na myśli odrzucenia akcesu (na Fotel składałem go
                  dawno
                  > temu i dawno temu w imię dłuższej wirtualnej znajomości został on odrzucony).
                  przeze mnie

> ps. pozdrów Cinnamon, to mądra kobieta smile
                  dziękuję pozdrowię

> ps2. loguj się na siebie smile
                  jestem zalogowana jak widać
                  • sloggi Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 01.07.04, 15:25
                    Nie jestem na bieżąco z tym, która z Was operuje tym nickiem.
                    • leniwa_baba Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 01.07.04, 15:28
                      sloggi napisał:

> Nie jestem na bieżąco z tym, która z Was operuje tym nickiem.

wielka strata, prawda?
                    • kris01 Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 01.07.04, 15:29
                      Kieruj się godziną. Jedna leniwa już jest out.
                      • sloggi Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 01.07.04, 15:31
                        kris01 napisał:

> Kieruj się godziną. Jedna leniwa już jest out.

Mądrze gadasz smile)))
                      • kolczatka Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 01.07.04, 16:01
                        kris01 napisał:

> Kieruj się godziną. Jedna leniwa już jest out.

Dla Ciebie Misiu zostałam po godzinach kiss
                        • kris01 Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 01.07.04, 16:03
                          Wzruszyłem się misiu. W ramach odwdzięczenia się, też zostanę troszeczkę dłużej.
                          Pozdrowionka dla misiaczka.
                          • sloggi Re: [o forum] pytanie numer 2 01.07.04, 16:04
                            Czy dostęp do forum za zgodą admina jest nie fair?
                            • kris01 Re: [o forum] pytanie numer 2 01.07.04, 16:06
                              Skoro jest zgoda, to jak może być nie fair?
                              • sloggi Re: [o forum] pytanie numer 2 01.07.04, 16:10
                                kris01 napisał:

> Skoro jest zgoda, to jak może być nie fair?

To właśnie próbuję ustalić. Czy nietaktem jest bywanie gdzieś za zgodą admina?
                                • kris01 Re: [o forum] pytanie numer 2 01.07.04, 16:14
                                  Czyżby jedna leniwa pozwalała a druga nie smile)))
                                  Może nie ustaliły zeznań, albo nawet między sobą działają w konspiracji.
                                  • sloggi Re: [o forum] pytanie numer 2 01.07.04, 16:16
                                    To byłby totalny brak lojalności.
                                    Dobrze, że czytam zza winkla - czułbym się jak podglądacz.
                                    • jeremy27 Re: [o forum] pytanie numer 2 01.07.04, 16:19
                                      powiem tak to co robisz jest dla mnie NIEZROZUMIAŁE
                                      FAJNIE ŻE SIĘ DOBRZE BAWISZ...
                                      • sloggi Re: [o forum] pytanie numer 2 01.07.04, 16:24
                                        jeremy27 napisał:

> powiem tak to co robisz jest dla mnie NIEZROZUMIAŁE
                                        > FAJNIE ŻE SIĘ DOBRZE BAWISZ...
                                        >
                                        Dlaczego nie rozumiesz?
                                        Mam gdzieś akces, admin o tym wie, co w tym jest nie tak?
                                        • jeremy27 Re: [o forum] pytanie numer 2 01.07.04, 16:25
                                          nie no nic zupełnie...gratuluję dobrego samopoczucia.
                                          • sloggi Re: [o forum] pytanie numer 2 01.07.04, 16:29
                                            jeremy27 napisał:

> nie no nic zupełnie...gratuluję dobrego samopoczucia.

Jeremy, ale o co masz żal?
                                            Rozumiem, ze nie o wszystkim muszę wiedzieć, nie wszędzie muszę bywać - ale to
                                            powinniście uzgodnić z adminami (nota bebe nalepiej mieć jednego admina).
                                            Przecież na każde forum może wejść ktoś, kogo wpuści admin - zatem jedyna forma
                                            pełnej konspiracji to mail. Co na tym forum jest takiego, co chciałbyś ukryć
                                            przed światem? (mozesz nie odpowiadać).
                                            • jeremy27 Re: [o forum] pytanie numer 2 01.07.04, 16:33
                                              Co na tym forum jest takiego, co chciałbyś ukryć przed światem? (mozesz nie
                                              odpowiadać).
                                              Dziekuję za możliwość. nie odpowiem.
                                              • sloggi Re: [o forum] pytanie numer 2 01.07.04, 16:36
                                                W sumie to nie jest dobra zabawa tylko satysfakcja - wszyscy poza 3 osobami,
                                                poznaliście się u sloggiego w salonie smile))))
                                            • jeremy27 P.S. 02.07.04, 12:10
                                              powiem tylko jeszcze jedną rzecz - dla mnie jest nie fair ukrywanie się pod
                                              różnymi nickami, jeśli wiesz, że np forum jest zamknięte(masz odmowę dostępu) i
                                              wchodzisz na nie na inny nick, żeby własnie móc sobie poczytac lub popisac to
                                              dla mnie nie jest czyta gra...a jak jest według Ciebie???
                                              rozumiem że w internecie każdy może byc każdym - ale ja zastanawiam się czy Ty
                                              naprawdę zupelnie nie masz sobie nic do zarzucenia???
                                              • sloggi Re: P.S. 02.07.04, 12:44
                                                Jak to określiła pewna zacna osoba - pan z lodówki kiedyś Ci to wyjaśni w 4
                                                oczy. Czy jest to dla Ciebie wystarczająca odpowiedź?
                                                • jeremy27 Re: P.S. 02.07.04, 12:57
                                                  sloggi napisał:

> Jak to określiła pewna zacna osoba - pan z lodówki kiedyś Ci to wyjaśni w 4
                                                  > oczy. Czy jest to dla Ciebie wystarczająca odpowiedź?

powiedzmy że tak
                                                  • sloggi Re: P.S. 02.07.04, 12:58
                                                    Powiedzmy, że mnie to bardzo raduje.
                                                    ps. jakie plany na weekend?
                                                  • jeremy27 Re: P.S. 02.07.04, 13:02
                                                    sloggi napisał:

> Powiedzmy, że mnie to bardzo raduje.
                                                    > ps. jakie plany na weekend?
                                                    wyjeżdzam z Warszawy
                                                  • sloggi Re: P.S. 02.07.04, 13:07
                                                    Rodzinnie?
                                                    ps. być może będę w L.
                • cinnamon Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 01.07.04, 15:27
                  No popatrz, odrzucono Ci akces, ale i tak bywasz na Fotelu, skoro znasz mój
                  nick. Medżik wink
                  Pozdrawiam.
                  • sloggi Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 01.07.04, 15:34
                    Medżik jak medżik - leniwa niejedno ma imię.
                    Miło mi, że zajrzałaś - podejrzewam, że nie zechesz tu bywać. [tzw. lojalność]sad
                    pozdrawiam wzajemnie smile
                    • cinnamon Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 09:47
                      Nie chodzi o lojalność, dobrze o tym wiesz. Na salonie właściwie nie ma już
                      osób, z którymi chciałabym pogadać. Mam w ciągu dnia troszkę czasu i chcę go,
                      nie rozdrabniając się, spędzić w towarzystwie osób, które znam, które lubię, a
                      niektóre uważam za przyjaciół.
                      Pozdrawiam.
                      • sloggi Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 10:06
                        Rozumiem, że krąg znajomości netowych uważasz za sztywno zamknięty, w sumie to
                        też jest jakiś tam sposób na odsosikowanie się od pospólstwa. Miło mi, że mimo
                        wszystko tu zajrzałaś do lodówki - a swoją drogą skąd takie określenie?
                        • kolczatka Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 10:15
                          Krąg znajomości netowych to ja poszerzam na forach otwartych. Fotel z założenia
                          miał być TWA. Nie rozumiem tylko dlaczego z takim uporem starasz się go
                          zniszczyć.
                          • sloggi Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 10:19
                            Nie niszczę TWA, nawet nie mam takiego zamiaru.
                            ps. jak po burzy?
                            • kolczatka Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 10:26
                              sloggi napisał:

> Nie niszczę TWA, nawet nie mam takiego zamiaru.

Efekt strusia??

> ps. jak po burzy?

Na ten temat tylko rozmowa w cztery oczy.
                              • sloggi Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 12:46
                                Wieczorne pioruny musiały bardzo Tobą wstrząsnąć.
                                ps. w 6 oczu, bo bez okularów mogę nie ujrzeć chochlików w oczach Twoich o
                                Kolczatko.
                                • kolczatka Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 12:54
                                  Burza piękną była, jak to w naturze swej mają burze. Jednak brak snu od trzech
                                  dni daje mi się we znaki.
                                  p.s. Specjalnie dla Ciebie, o szlachetny Sloggi, wyjmę szkła kontaktowe, żeby
                                  chochliki były lepiej widoczne.
                                  • sloggi Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 12:57
                                    Burza była zarąbczysta, lubię takie klimaty. Masz dobrze dopasowane szkła,
                                    które chronią chochliki przed ucieczką - i możesz nie dojrzeć blasku moich
                                    świeżo wybielonych zębów. Nieprawdaż?
                                    • kolczatka Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:04
                                      To może faktycznie zrezygujmy ze spotkania, blask Twych świeżo odrestaurowanych
                                      kłów mógłby być dla mnie zabójczy.
                                      • sloggi Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:08
                                        No wiesz, białe to one nie są i do tego spiłowane.
                                        Czułabyś się bezpieczniej gdybym miał kły?
                                        • kolczatka Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:11
                                          Zdecydowanie. Przynajmniej wiedziałabym, że chcesz mnie ugryźć...
                                          • sloggi Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:11
                                            kolczatka napisała:

> Zdecydowanie. Przynajmniej wiedziałabym, że chcesz mnie ugryźć...
                                            Przecież to lubisz tongue_out
                                            • kolczatka Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:15
                                              Wiesz więcej ode mnie?
                                              • sloggi Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:16
                                                kolczatka napisała:

> Wiesz więcej ode mnie?

Czasami czytam w Twoich myślach. Zdziwiona?
                                                • kolczatka Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:24
                                                  sloggi napisał:

> kolczatka napisała:
                                                  >
                                                  > > Wiesz więcej ode mnie?
                                                  >
                                                  > Czasami czytam w Twoich myślach. Zdziwiona?

Pochlebiasz sobie ;P
                                                  • sloggi Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:25
                                                    kolczatka napisała:

>
                                                    > Pochlebiasz sobie ;P

Tak sądzisz? [to chyba nie to].
                                                  • kolczatka Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:31
                                                    sloggi napisał:

> kolczatka napisała:
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > Pochlebiasz sobie ;P
                                                    >
                                                    > Tak sądzisz? [to chyba nie to].

Jesteś pewnien?
                                                  • sloggi Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:34
                                                    W tym wypadku wiem co piszę tongue_out
                                                  • kolczatka Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:39
                                                    sloggi napisał:

> W tym wypadku wiem co piszę tongue_out

Raczej tylko Ci się tak wydaje.
                                                  • sloggi Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:47
                                                    kolczatka napisała:

> sloggi napisał:
                                                    >
                                                    > > W tym wypadku wiem co piszę tongue_out
                                                    >
                                                    > Raczej tylko Ci się tak wydaje.

Jesteś kobietą, zatem niech Ci będzie.
                        • cinnamon Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 10:26
                          Marcin, proszę, nie tak oschle.
                          Nie, to nie jest krąg znajomych sztywno zamknięty, a tym bardziej nie
                          chęć "odsosikowania się od pospólstwa", bo nie znam osób, które teraz bywają na
                          salonie, więc nie mogę ich oceniać.
                          Nie będę się tłumaczyła dlaczego nie bywam na SSO. Najpewniej dlatego, że nie
                          widzę tu dla siebie tematów, a i atmosfera nie ta co kiedyś.
                          Ale wiesz, cieszę się, że mimo wszystko, mimo tych wszystkich spraw, które
                          kiedys tam się zadziały nadal możemy spotkać się poza netem i normalnie
                          pogadać wink
                          Co do lodówki. Moja mama kiedyś po powrocie do domu rzuciła: niedługo otworzę
                          lodówkę i znajdę tam X. Odnosi się do osoby, którą bardzo często spotyka się w
                          najmniej oczekiwanych miejscach. Nie jest pejoratywne, spieszę uspokoić. I jak
                          ulał pasuje do Ciebie. Jesteś na każdym forum, na które bym nie weszła wink
                          • sloggi Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 12:48
                            Nie ta atmosfera co kiedyś? Chodzi o ilość ludzi? A mnie cieszy, że to już nie
                            jest zupełnie TWA smile
                            Do Ciebie oschle pisywać nie będę, bo nie mam powodu, za mylne wrażenie
                            przepraszam.
                            • cinnamon Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 12:52
                              Tak, o ilość ludzi też. Jak tu się poznać?? Jak pogadać o tym co ważne, co
                              boli, co cieszy przed audytorium na 300 osób. Nie, dzięki, to już nie dla mnie.
                              Poza tym jak wspomnę salon sprzed paru miesięcy to ten wydaje mi się bardzo,
                              bardzo bladziutki. I nie chce mi się pisać, bo wiem, ze to juz nie będzie TO.
                              Taka jestem sentymentalna, o smile
                              • sloggi Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 12:56
                                Duża ilość ludzi sprzyja odrealnieniu, a brak znajomości w realu pomaga w
                                szczerości. Im więcej ludzi, tym więcej opinii. Nie wnikam w przyczynę zmiany
                                nicka, bo to nie moja sprawa, ale czy wiesz że nowa glamour knajpa na
                                pl.Piłsudskiego nazywa się Cinnamon?
                                • cinnamon Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:03
                                  Wiesz, mnie zaczynają wystarczać Ci znajomi z netu, których mam, przestałam
                                  czuć potrzebę zawierania nowych znajomości w ten sposób. Mogę sobie pogadać z
                                  kimś obcym o dupie maryni, ale o swoich sprawach porozmawiam z przyjaciółmi.
                                  Wolę poznawać ludzi w realu, a stare znajomości forumowe podtrzymywać i
                                  pielęgnować. Wolę tez wywewnętrzniać się przed gronem ludzi, których znam.

Wiem Sloggi, wiem o tej knajpie sad((( Dowiedziałam się po fakcie sad
                                  • sloggi Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:10
                                    Knajpa miała być trendy, a brykając na rowerku o 2 w nocy widziałem
                                    metroseksualnego jak sikał na witrynę po butku Arkadiusa - chyba tam się nie
                                    zjawię. Ty powinnaś wystąpić o prawa autorskie do nazwy i zniżkę na asortyment.
                                    • cinnamon Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:12
                                      Zniżka jest zbędną, jak spojrzałam sobie na knajpę (idąc nawiasem mówiąc
                                      poogladać artystyczną fontannę) odpadłam zobaczywszy towarzystwo.
                                      No cóż, może wrócę do starego nicka. I tak już obtrąbiłeś, ze ja, to ja, na
                                      forum publicznym, to po cholerę mi ta cynamonowa teraz?????
                                      • sloggi Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:15
                                        A czemu nie? Mało osób poznaje Cię po sposobie pisania tongue_out
                                        • cinnamon Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:22
                                          I dobrze, ze mało. Tak miało być. Miałam być w ogóle full anonim. Mój misterny
                                          plan upadł.
                                          • sloggi Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:25
                                            Wykasuję te posty o denuncjacji?
                                            • cinnamon Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:34
                                              Po co? Bywam i tak na jednym forum, zamkniętym, więc te osoby, które mają nie
                                              czytać co u mnie słychać, i tak nie przeczytają.
                                              • sloggi Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:36
                                                cinnamon napisała:

> Po co? Bywam i tak na jednym forum, zamkniętym, więc te osoby, które mają nie
                                                > czytać co u mnie słychać, i tak nie przeczytają.

To prawda.
                                                • cinnamon Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:37
                                                  Tym bardziej, ze po ostatnich akcjach, na owym forum zapanuje jak sądzę ostra
                                                  dor selekszyn.
                                                  • jeremy27 Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:39
                                                    cinnamon napisała:

> Tym bardziej, ze po ostatnich akcjach, na owym forum zapanuje jak sądzę ostra
                                                    > dor selekszyn.
                                                    no w końcu jakieś dor selkszyn udało mi się przejśćsmile
                                                  • cinnamon Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:44
                                                    Bez trendi różów smile))
                                                  • jeremy27 Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:46
                                                    róże podkreślają opaleniznęsmile...muszę nabyć wink
                                                  • cinnamon Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:47
                                                    Koniecznie smile mała palemka to zdecydowanie za mało. A do tego torba z
                                                    zary...bleeee smile
                                                  • sloggi Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:48
                                                    I bluzka lub t-shirt bez przodu!!!
                                                  • cinnamon Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:49
                                                    e tam, bez przodu...siateczkowy, a co! smile
                                                  • jeremy27 Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:49
                                                    cinnamon napisała:

> Koniecznie smile mała palemka to zdecydowanie za mało. A do tego torba z
                                                    > zary...bleeee smile

widziałem ja na żywaca w WOLA PARKU, nie jest wcale bleee...na wyjazd spoko;-
                                                    )...ale nie kupie sobie bo Tobie się nie podoba, a różowiutkie polo
                                                    oczywiście!!!Koniecznie musimy wtedy razem gdzieś się przejść.
                                                  • cinnamon Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:54
                                                    Koniecznie, ja też założę coś super trendi, jakieś żarówiaste kolorki i
                                                    skarpetki kabaretki i idziemy w miasto na podryw smile)
                                                    Z torbą ustąpię, jeżeli Ci się tak straaaasznie podoba. Tylko nie targaj jej na
                                                    imprezy w wiadome miejsce wink
                                                  • jeremy27 Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:56
                                                    cinnamon napisała:

> Koniecznie, ja też założę coś super trendi, jakieś żarówiaste kolorki i
                                                    > skarpetki kabaretki i idziemy w miasto na podryw smile)
                                                    > Z torbą ustąpię, jeżeli Ci się tak straaaasznie podoba. Tylko nie targaj jej
                                                    na
                                                    >
                                                    > imprezy w wiadome miejsce wink

torbe podróżną na imprezy???!!!!Kobieto nie widziałaś jej gabarytów...no chyba
                                                    że będziesz chciała jakieś podręczne kosmetyki zabraćsmile**
                                                    P.S. Sloggi Twoja torba cały czas leży u mnie - pamiętam, pamiętam.
                                                  • sloggi Jeremy 02.07.04, 13:57
                                                    Matka mnie zwyzywała, że jej torbę zgubiłem - a ja zapomniałem, że jest u
                                                    Ciebie.
                                                    Czy mogę ją jakoś po niedzieli odebrać?
                                                  • jeremy27 Re: Jeremy 02.07.04, 13:59
                                                    TAK MOŻESZ
                                                  • sloggi Re: Jeremy 02.07.04, 14:00
                                                    jeremy27 napisał:

> TAK MOŻESZ

Teraz tylko muszę wymyśleć bajkę o cudownym znalezieniu.
                                                    Co do odbioru to się zdzwonimy, wstępnie środa?
                                                  • jeremy27 Re: Jeremy 02.07.04, 14:01
                                                    sloggi napisał:

> jeremy27 napisał:
                                                    >
                                                    > > TAK MOŻESZ
                                                    >
                                                    > Teraz tylko muszę wymyśleć bajkę o cudownym znalezieniu.
                                                    > Co do odbioru to się zdzwonimy, wstępnie środa?

wstępnie może być
                                                  • sloggi Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:56
                                                    Tylko czy istnieją taksówki bez dachu?
                            • gacus2 Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:03
                              sloggi napisał:

> Nie ta atmosfera co kiedyś? Chodzi o ilość ludzi? A mnie cieszy, że to już
                              nie
                              > jest zupełnie TWA smile
                              > Do Ciebie oschle pisywać nie będę, bo nie mam powodu, za mylne wrażenie
                              > przepraszam.

Owszem Sloggi jest cetrum (bo jakże mógłby nie być) ale warto też czasem
                              spojrzeć na peryferie- a te peryferie salonowe sa o wiele rozleglejsze niz
                              wtedy kiedy tu wchodziłem (za tzw pierwszym garniturem gości)
        • edzioszka Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 12:30
          sloggi napisał:

> Otóż mam wrażenie, że na jednym z moich forów mam doczynienia z powtórką ze
          > starego salonu. Ponieważ lubię być na swoich forach pępkiem świata, zatem
          > pomijanie mnie totalnie mnie wkurza. Podsycone to zostało odmową przyjęcia do
          > pewnego forum prowadzonego przez jedną z uczestniczek. Mam dziwne wrażenie,
          że
          > panna skutecznie mnie omija. Czy bywałbyś na forum kogoś, kto Cię mierzi?

o, widzę Sloggi, iż mamy cechę wspólną - również uważam się za jedyny w swoim
          rodzaju egzemplarz smile
          • edzioszka Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 12:32
            aha, uważam tyż, iż jestem niedośćsławiona wink

błogowstawiona Edycja ds. netoholizmu
    • d.z Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 01.07.04, 13:44
      sloggi napisał:

> Zdarzyło Wam
      > się, że mimo kontaktów z adminem ukrytego forum na terenie neutralnym nie
      > otrzymaliscie akcesu na moderowane przez niego forum?

Tak.
    • e_wok Re: [o forum] Wzajemność odwiedzin na forach ukry 01.07.04, 20:18
      Kiedys czekalam dosc dlugo i juz zaczelam sie zastanawiac, ale okazalo sie, ze
      byly problemy techniczne i to dlatego.
      • d.z Re: [o forum] czy warto? 02.07.04, 12:48
        ej chyba ta dyskusja zachodzi za daleko i idzie w niewłaściwym już kierunku
        (jeśli mogę swoje zdanie wypowiedzieć).
        Czy warto?
      • d.z Re: [o forum] ZAWZIĘTOŚĆ odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:07
        chyba lepszy tytuł na ten wąteksmile
        • sloggi Re: [o forum] ZAWZIĘTOŚĆ odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:11
          No cóż, taki jest świat widziany moimi oczami, a co potem bywa mało istotne.
          • szkodnik Re: [o forum] ZAWZIĘTOŚĆ odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:15
            ....nie wiedziałem że szkodnik ma akces - dzięki...smile)))
            • sloggi Re: [o forum] ZAWZIĘTOŚĆ odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:16
              szkodnik napisał:

> ....nie wiedziałem że szkodnik ma akces - dzięki...smile)))

Prącie bardzo.
          • d.z Re: [o forum] ZAWZIĘTOŚĆ odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:20
            sloggi napisał:

> No cóż, taki jest świat widziany moimi oczami, a co potem bywa mało istotne.

Z daleko idącej troski sugeruję wizytę u okulisty.
            Potem może być za późnosmile
            • sloggi Re: [o forum] ZAWZIĘTOŚĆ odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:22
              Zawsze straszysz tym za późno - a sam wiesz, że owoc zakazany smakuje
              najlepiej - nie polecam gruszek albertynek, wyjątkowo kwaśne irzygasz po nich
              jak stąd e-manilem do San Fransisco.
              • d.z Re: [o forum] ZAWZIĘTOŚĆ odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:27
                sloggi napisał:

> Zawsze straszysz tym za późno - a sam wiesz, że owoc zakazany smakuje
                > najlepiej - nie polecam gruszek albertynek, wyjątkowo kwaśne irzygasz po nich
                > jak stąd e-manilem do San Fransisco.

Wiesz ja gruszek albertynek osobiście nie "jadałem" więc irzygać nie musiałem
                potem ale za ostrzeżenie dzięki choć okazji do spróbowania nie przewiduję już w
                moim życiu smile
                • sloggi Re: [o forum] ZAWZIĘTOŚĆ odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:30
                  Dżuma i inne zarazy pojawiają się bez zapowiedzi tongue_out
                  • d.z Re: [o forum] ZAWZIĘTOŚĆ odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:31
                    sloggi napisał:

> Dżuma i inne zarazy pojawiają się bez zapowiedzi tongue_out

i dotykają zarówno tych uczciwych jak i nieuczciwych.
                    Cóż za niesprawiedliwość. tongue_out
                    • sloggi Re: [o forum] ZAWZIĘTOŚĆ odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:35
                      Dobrze, że niektórzy czasami niechcący przewidują bieg wypadków - a inni i tak
                      im nie wierzą.
                      • d.z Re: [o forum] ZAWZIĘTOŚĆ odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:39
                        sloggi napisał:

> Dobrze, że niektórzy czasami niechcący przewidują bieg wypadków - a inni i
                        tak im nie wierzą.

Wiara czyni cuda ale wszak nie każdy jest szeroko uznanym prorokiem wobec tego
                        wypadki chodzą po ludziach (jako i "wpadki" również też). wink
                        • sloggi Re: [o forum] ZAWZIĘTOŚĆ odwiedzin na forach ukry 02.07.04, 13:58
                          Człek uczy się na błędach.
                          Szkoda.
                          • marcotills Re: [o forum] ZAWZIĘTOŚĆ odwiedzin na forach ukry 18.07.04, 19:12
                            sloggi napisał:

> Człek uczy się na błędach.
                            > Szkoda.
                            --
                            Również wielce żałuję...
                            --
                            marco smutnysad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka