Dodaj do ulubionych

Koleje Śląskie

13.12.12, 13:20
Z seminarium odszedł tuż przed święceniami kapłańskimi z powodu załamania nerwowego. Od zapłacenia do ZUS zaległych składek wymigiwał się, twierdząc m.in., że cierpi na chorobę psychiczną. Prokuratura zarzuca mu także, że kierując inną spółką za 1,5 mln zł kupił sprzęt o wartości 144 tys. zł. Wszystko to Marek Worach zataił przed marszałkiem województwa, który mianował go prezesem Kolei Śląskich. Sylwetka odwołanego prezesa Kolei Śląskich, których debiut na wszystkich regionalnych liniach kolejowych w regionie zakończył się totalnym blamażem.
katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,13042787,Prezes_Kolei_Slaskich__Czlowiek_bez_swiadomosci.html#MT
Obserwuj wątek
    • loczek62 Re: Koleje Śląskie 13.12.12, 13:54
      Mam wrażenie że za "słupa" robił....
      • sibeliuss Re: Koleje Śląskie 13.12.12, 14:43
        Świr ewidentny, tylko po co taki cyrk?
        • ewa9717 Re: Koleje Śląskie 13.12.12, 15:13
          To jak nazwać marszałka? I jakimiż to kwalifikacjami kandydata się kierował powołując go na takie stanowsko?
          • sibeliuss Re: Koleje Śląskie 13.12.12, 15:30
            No właśnie, po nitce do kłębka, o ile ktoś tego dopilnuje.
            • 1zorro-bis Re: Koleje Śląskie 13.12.12, 15:35
              no prosze.....smirk
              Jaki...."profesjonalista"!big_grinbig_grinsmirk
              • jedzoslaw Re: Koleje Śląskie 13.12.12, 16:46
                Jeżdżę prawie codziennie Kolejami Śląskimi i jeśli idzie o ich modernizację to nie mam zastrzeżeń. Nowoczesne pojazdy i wyjątkowo miła obsługa. Jednak nie wiem, na jakiej zasadzie takie kreatury dostają takowe synekury, choć w tuskowym burdelu wszystko jest możliwe.
                • sibeliuss Re: Koleje Śląskie 13.12.12, 16:52
                  Jeśli smok zaczyna zjadać swój koniec to znaczy, że nie jest dobrze. Ale zamiast się żołądkować tym co jest czas się porządnie przygotować do wyborów, a to dlatego że dwie partie wiodące są siebie warte. Czas wykreować coś nowego.
                  • jedzoslaw Re: Koleje Śląskie 13.12.12, 16:59
                    Ja już chyba nie mam pomysłu na coś nowego.
                    • sibeliuss Re: Koleje Śląskie 13.12.12, 17:00
                      Są od tego spin doktorzy, niestety mający parcie na prezydenturę Palikutas nie znajduje u mnie poklasku.
    • sibeliuss Marszałek śląskiego leciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 13.12.12, 16:54
      nakolei.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1024:koleje-lskie-przelay-czar-goryczy&catid=36:kat-kadry&Itemid=79&lang=pl
      • 1zorro-bis Re: Marszałek śląskiego leciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 13.12.12, 17:09
        jeden z nielicznych z kregoslupem.....smirk
    • morfeusz_1 Re: Koleje Śląskie 13.12.12, 21:52

Nareszcie jakaś reakcja - Nosił Wilk razy kilka aż posunęli i Wilka
      W sumie Nowak ot tak niekcący też mógłby się sam wziąć i odstrzelić , dla przyzwoitości i w imię zasad... ale cóż,w dzisiejszych chorych czasach to można tylko kupić sobie rewolwer i strzelić sobie w ... policzek
      • sibeliuss Re: Koleje Śląskie 13.12.12, 22:01
        Chyba w półdupek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka