Dodaj do ulubionych

Państwowy kidnaping

17.03.13, 09:09
wpolityce.pl/wydarzenia/49342-warzecha-na-wppl-w-sprawie-bajkowskich-widac-patologie-ale-nie-krakowskiej-rodziny-lecz-srodowiska-sedziowskiego
'Oligarchiczny system III rp to system zamknięty. Nie da się naprawić tylko jednego elementu np.sądownictwa. Potrzeba usunąć całą antypolską klasę post stalinowców usadowionych w mediach, biurokracji, służbach i polityce. Jest to możliwe pod warunkiem aktywizacji tych ponad 50% społeczeństwa biednych wykluczonych i wściekłych lecz jednocześnie biernych wyborców. Realna opozycja i patriotyczna część społeczeństwa musi jakoś zneutralizować działanie machiny propagandowej. Ze szczujniami typu tvn g wyborcza powoli jej się to udaje. Pozostają jeszcze manipulacje sondażowni jak ta po wotum nieufności pokazujące dziwnie niewytłumaczalny przypływ miłości do Słońca Peru. Tego typu operacje zawsze przeprowadzane są po kolejnych przypadkach nieudolności, korupcji i arogancji PO-PSL i powodują spowolnienie otrzeźwienia Polaków. I tą ponad 50% grupę biernych.'
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: Państwowy kidnaping 17.03.13, 10:44
      Co u Ciebie Czarek, jakie masz plany na niedzielę?
      • czarek_sz Re: Państwowy kidnaping 17.03.13, 12:24
        Pomaleńku u mnie i chwalić Boga wszyscy zdrowi smile moje dzisiejsze plany to wieczorne spotkanie w ścisłym gronie rodzinnym. Sami Swoi że tak powiem wink
        • 1zorro-bis Re: Państwowy kidnaping 17.03.13, 12:48
          a nie na spacer z zona?smirkD
          Wiosna!big_grin
          czarek_sz napisał(a):

> Pomaleńku u mnie i chwalić Boga wszyscy zdrowi smile moje dzisiejsze plany to wie
          > czorne spotkanie w ścisłym gronie rodzinnym. Sami Swoi że tak powiem wink
          • czarek_sz Re: Państwowy kidnaping 17.03.13, 13:00
            Jeden spacer/ dwie godziny/ już był, piękna pogoda w Wawie więc warto wyjść. Zaraz obiad a po obiedzie też jeszcze na powietrze.
            • 1zorro-bis Re: Państwowy kidnaping 17.03.13, 13:00
              dzisiaj na obiat robie.....chinszczyzne.big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka