Dodaj do ulubionych

Babskie judo

27.06.13, 08:14
Do bójki z udziałem dwóch prokuratorek ze Słupska doszło na parkingu przed szkołą podstawową. Kobiety biły się na oczach dzieci, rodziców i nauczycieli. Jedna z nich doznała wstrząśnienia mózgu i ma złamany obojczyk.

Cały tekst: trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,14170499,Prokuratorki_pobily_sie_przed_szkola__Poszlo_o_dziecko.html
Obserwuj wątek
    • loczek62 Re: Babskie judo 27.06.13, 10:03
      Moim zdaniem to było raczej MMA niż Judo...
      • skiela1 Re: Babskie judo 27.06.13, 13:54
        co to jest MMA?
        • gazeta_mi_placi Re: Babskie judo 27.06.13, 14:27
          Tłuką się w klatkach i chyba nie ma żadnych zasad jak np. w boksie czyli możesz lać jak chcesz.
          • loczek62 Re: Babskie judo 27.06.13, 14:50
            gazeta_mi_placi napisała:

> Tłuką się w klatkach i chyba nie ma żadnych zasad jak np. w boksie czyli możesz
            > lać jak chcesz.

"Chyba" ???
            "Mieszane sztuki walki (MMA, Mixed Martial Arts) – dyscyplina sportowa, w której zawodnicy sztuk i sportów walki walczą wręcz przy dużym zakresie dozwolonych technik (w zasadzie dopuszcza się wszystkie techniki dozwolone w innych sportach walki bez broni). Mieszane sztuki walki wyrażają jeden ze współczesnych kierunków rozwoju sztuk walki – zapewnienie widowiska sportowego, w którym walka toczy się przy jak najmniejszych ograniczeniach, ale jednoczesnym zminimalizowaniu ryzyka śmierci i poważnych, trwałych obrażeń ciała."
            • skiela1 Re: Babskie judo 27.06.13, 15:01
              Dziekuje loczku smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka