nasza_maggie 11.02.05, 13:08 gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,34912,2543238.html no nie źle Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nasza_maggie Re: GIDO v GW 11.02.05, 13:32 - Adresy IP nie identyfikują osób tylko dostawcę internetu i komputery, z których nastąpiło połączenie. Jeden adres IP może mieć np. instytucja, w której z komputera korzysta 50 osób. I jeśli internauta nie zaloguje się, to nie mamy o nim żadnych danych - przekonywała w środę w sądzie mecenas Marzena Wojciechowska reprezentująca Agorę. Przypomniała też o przypadku osoby, której dane ujawniono, a potem wygrywała odszkodowanie z tego tytułu.' tak, tak. A wiekszosc opów i tak wie ile masz nickow, gdzie mieszkasz i skad dokladnie klikasz)) Odpowiedz Link
carrramba Re: GIDO v GW 11.02.05, 13:47 A niby skąd wiedza? znaja tylko operatora sieci. ponadto z mojego kompa pisze 10 osób/bo mam dobre serce i czasem sąsiedzi wpadają / Odpowiedz Link
nasza_maggie Re: GIDO v GW 11.02.05, 14:45 carr! załóżmy taki klub. bo i ja pożyczam kompa sąsiadom! 'klub komputerowców z dużym serduchem' )) Odpowiedz Link
sloggi Re: GIODO v GW 12.02.05, 19:34 Anonimowość pozwala czasi ludziom na bezkarność, ale w takim przypadku jest zagwarantowana Regulaminem forum. Odpowiedz Link
nasza_maggie Re: GIODO v GW 13.02.05, 11:16 Sloggi Ja nie wierzę w anonimowość. Szczególnie jeżeli chodzi o AgoreSA Odpowiedz Link