very_famous 15.03.05, 12:50 online.sector.sk/play.aspx?id=997 Miłej zabawy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narysuj.mi.baranka Re: Na nudę w pracy 15.03.05, 14:17 Przepraszam, alle tam sie nic nie dzieje. Zolwik otwiera oko, jaszczurka czmycha, ludziki podnosza raczki i tyle. Nie ma mowy o zadnym poprowadzeniu ich gdziekolwiek Poza tym sa tylko dwa ludziki a nie trzy. Odpowiedz Link
f.l.y Re: Na nudę w pracy 15.03.05, 14:36 ależ dzieje się.... zajrzałam, chociaż dzisiaj się nie nudzę kliknij tam, gdzie strzałka myszy zamienia się na łapkę... np na kolec kaktusa...zakwitnie kwiat..potem jeszcze raz...nakarm żówia itd... Odpowiedz Link
koczisss Re: Na nudę w pracy 15.03.05, 14:56 Prościuchne, tylko troszkę pomyśleć trzeba)) Przeszedłem w kilka minut całość)) Odpowiedz Link
mary.austin Re: Na nudę w pracy 15.03.05, 16:38 Byłam, klkałam w te wajhy ale guzik... Odpowiedz Link
koczisss Re: Na nudę w pracy 15.03.05, 16:42 Najpierw środkową, później ostatnią, a następnie tą pierwszą co widać Chyba dobrze zapamiętałem nie jestem pewien Odpowiedz Link
very_famous Re: Na nudę w pracy 15.03.05, 16:52 Najpierw trzeba nakarmić ośmiornicę rybkami z powietrzem. Później w łodzi najpierw uruchomić silnik, podnieść łódź i odpłynąć. Tylko wystarczy klikać w wajchy w odp. kolejnosci. Odpowiedz Link
mary.austin Re: Na nudę w pracy 15.03.05, 19:47 koczisss napisał: > Najpierw środkową, później ostatnią, a następnie tą pierwszą co widać > Chyba dobrze zapamiętałem nie jestem pewien > Udało się Odpowiedz Link
grazia.eni Re: Na nudę w pracy 15.03.05, 17:00 Dzięki za podpowiedź. Super uspokajająca gra (muzyka ekstra). Odpowiedz Link
magoo_king Re: Na nudę w pracy 15.03.05, 20:04 Gierka spoko, ale jeśli mogę spytać ?? Czym ona się kończy, bo 4 plansza : wysiadają z łodzi podwodnej, na brzegu stoii 15 typów, kiwają się jak Radiomaryjni i ... w tym momencie taki message "Nie można otworzyć strony" ehhh Odpowiedz Link