bartoszcze 28.03.05, 19:36 "Dzień bez marnotrawienia czasu w kawiarni przy gazecie to dzień stracony", powiedział we wczorajszym swoim programie Robert Makłowicz Podzielamy taki pogląd? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba Re: o marnotrawieniu czasu 28.03.05, 19:38 Jesli nie rozumiec tego bardzo doslownie to popieram))) Cazs spedzony w kawiarni przy rozmyslaniu nad roznymi rzeczami to tak naparwde bardzo cennie spedzony czas naszego zycia.... Odpowiedz Link
zettrzy Re: o marnotrawieniu czasu 28.03.05, 19:55 ja bym powiedziala "Dzień bez marnotrawienia czasu na forum to dzień stracony" Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: o marnotrawieniu czasu 28.03.05, 20:03 Moja praca polega na myśleniu. Trudno jest więc określić, w którym gdzie jest granica między życiem zawodowym, prywatnym i marnotrawieniem czasu. Najlepsze pomysły przychodzą w najdziwniejszych sytuacjach. Ostatnio spłynęło na mnie olśnienie w trakcie obserwacji pracowej koleżanki sprzatającej rozlaną herbatę. Miejsce przy kawiarnianym stoliku na wrocławskim Rynku też jest pomysłotwórcze Odpowiedz Link
carrramba Re: o marnotrawieniu czasu 28.03.05, 20:59 nie do końca ) nie codziennie mamy prasówkę w kawiarni. jeski potraktowac to powiedzenie jako przenośnię, to ok. powiem tak : dzień bez małych codziennych przyjemnosci, jest dniem straconym ) Odpowiedz Link
sloggi Re: o marnotrawieniu czasu 29.03.05, 02:25 Czasami trzeba się poobijać, a że to czasami jest często - to nie moja wina. Odpowiedz Link
monk82 Re: o marnotrawieniu czasu 29.03.05, 12:06 To są najpękniejsze chwile w życiu... Odpowiedz Link
groha Re: o właściwym wykorzystaniu czasu 29.03.05, 13:35 Sformułowałabym to tak: poświęcenie czasu na sprawy przyjemne i dające mnóstwo zadowolenia jest jego najwłaściwszym wykorzystaniem Po co sobie dokopywać wyrzutami sumienia, że marnotrawimy czas? My go po prostu w ł a ś c i w i e wykorzystujemy! ) Odpowiedz Link
grazia.eni Re: o marnotrawieniu czasu 29.03.05, 13:40 Ostatnio nie mam głowy do poważnych spraw, więc najlepiej mi się myśli i obija przy tym: www.ianai.net/jokes/bubble.swf Odpowiedz Link
grazia.eni Re: o marnotrawieniu czasu 29.03.05, 13:42 Mam nadzieję, że uwas nie wyskakuje z moimi "ulubionymi", jak tak, to trudno Tak to jest, jak się blondynki dobierają do internetu. Odpowiedz Link