border_zgierz 05.04.05, 03:06 Zerknij przeczytaj wszystkie odpowiedzi i skomentuj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=445&w=22382902 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek854 Re: awantura 05.04.05, 03:51 Sh4rKy (19:26) lubisz spam? Sh4rKy (19:27) to moge ci codziennie wysylac kawalek rozkladu PKS do Jeleniej Góry Ten pomysł mi się podoba Odpowiedz Link
pep-per Re: awantura 05.04.05, 15:26 tomek854 napisał: > Sh4rKy (19:26) > lubisz spam? > Sh4rKy (19:27) > to moge ci codziennie wysylac kawalek rozkladu PKS do Jeleniej Góry > > Ten pomysł mi się podoba > Dobre Jakiś czas temu trafiłem na "newsletter" kolegi. Od tego czasu jestem zasypywany codziennie gradem "śmiesznych" zdjęć, prezentacji PPS i filmików. Gdyby nie fakt, że czasem dostaję od niego poważne i ważne informacje już dawno wrzuciłbym go na spamlistę... Odpowiedz Link
sloggi Re: awantura 05.04.05, 18:00 Witam. Nie bywam na zgierskim forum, bo w Zgierzu byłem tylko jeden raz. Odpowiedz Link
calvinklain Re: awantura 05.04.05, 19:56 KONDOLENCJE DLA JANA PAWŁA || Wiele Polskich miast[m.in Katowice,Warszawa,Kraków, Płock]wystawiło pamiątkowe księgi kondolencyjne po śmierci Jana Pawła 2.Najważniejsza wyłozona jest od wczoraj w siedzibie Nuncjatury Apostolskiej przy al.Szucha w Warszawie Księga będzie udostepniona jeszcze dziś i w środe od 10 rano.Żałobe po śmierci Jana Pawła 2 widać tez w internecie. Najważniejsze portale zmieniłykolory swoich stron na czarny lub szary.W popularnych komunikatorach internetowych wiele osób zapala w intencji Jana Pawła 2 wirtualne Świece.które wygladaja tak [*]. pap.kid ------------------------------------------ art Gazety Wyborczej 5.04.2005 strona 7 ,szpalta KRAJ W ŻAŁOBIE ---------------------------------- w kontekwćie tego arykułu wynika z tej dysputy że border miał racje ---- calvi Odpowiedz Link
niuniaa11 Re: awantura 05.04.05, 21:59 mysle ze spam jest zły ale dziś mozemy zrobić wyjątek dla Papieża border ma racje ---- cze Odpowiedz Link