zettrzy 26.04.05, 04:04 niby od trzech tygodni wiosna, gorac i ten tego, az tu dzisiaj normalnie zrobilo sie zzzzzimno... wywloklam szlafrok z polarku bo mi zzzzeby szczszczekaja a jutro to chyba cieply plaszcz to trzesssie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muraszka1 Re: ale zzzziab... 26.04.05, 08:15 to wskakuj pod kolderke,nie lataj po nocy Odpowiedz Link
zettrzy Re: ale zzzziab... 26.04.05, 21:21 w nocy to ja sie ostatnio trzese z zimna pod kolderka I kocykiem Odpowiedz Link
skiela1 Re: ale zzzziab... 26.04.05, 21:24 zettrzy napisała: > w nocy to ja sie ostatnio trzese z zimna pod kolderka I kocykiem A Ty przypadkiem w Detroit nie mieszkasz?tam im dowalilo sniegu Odpowiedz Link
zettrzy Re: ale zzzziab... 26.04.05, 23:28 napisalam przeciez ze wiosna i fokle, co za snieg, tyle ze zimno ze az brrrr (o Detroit to slyszalam ze maja tam dwie pory roku - zime i prawie zime) Odpowiedz Link
groha Re: ale zzzziab... 26.04.05, 23:35 Pewnie będzie to słaba pociecha, gdy Ci powiem, że u nas też ziąb i leje? No to dodam, że w dodatku ciemno jest, jak w... nie powiem w czym i u kogo) Odpowiedz Link
zettrzy Re: ale zzzziab... 27.04.05, 00:34 fakt jako pociecha to moze nie dziala, ale przynajmniej zyczliwa mysl sie liczy pozdrawiam (szczekajac zebami) Odpowiedz Link
zettrzy Re: ale zzzziab... 27.04.05, 03:28 skiela1 napisała: > A moze by tak ogrzewanie podkrecic) lo jezu, podkrecic ogrzewanie ktorego nie ma od miesiaca z uwagi na temperature na zewnatrz? no fakt, moge sobie krecic tym pokretlem przy termostacie do listopada, bo wtedy pewnie znowu bedzie Odpowiedz Link
skiela1 Re: ale zzzziab... 27.04.05, 04:19 (myslalam ze mozesz sobie pokrecic,mnie jak jest zimno to sobie krece i jest fajnie Odpowiedz Link
zettrzy Re: ale zzzziab... 27.04.05, 21:52 skiela1 napisała: > (myslalam ze mozesz sobie pokrecic,mnie jak jest zimno to sobie krece i jest > fajnie w naszej strefie klimatycznej ogrzewanie stosuje sie okresowo, gdzies tak listopad-marzec, a i to zalezy od temperatury (czasem to bywa nie ma go az do grudnia, jak jesien ciepla) Odpowiedz Link
frida2 Re: ale zzzziab... 27.04.05, 08:46 Kwiecień - plecień. U mnie też dziś chłodno i sino na niebie, pewnie będzie kapać Odpowiedz Link