arabeska5 17.05.05, 22:42 Czy ktoś zna dobry i szybki sposób na odkochanie się ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zo_h Re: jak się odkochać ? 17.05.05, 22:43 Zakochać się ponownie ... w kimś innym ... najlepszy sposób pod słońcem. SPRAWDZONE Odpowiedz Link
arabeska5 Re: jak się odkochać ? 17.05.05, 22:45 a gdy nie ma nikogo pod ręką to co wtedy ? ) Odpowiedz Link
adhamah Re: jak się odkochać ? 17.05.05, 22:48 probuje od dwóch lat i chyba jeszcze mi nie przeszło Odpowiedz Link
arabeska5 Re: jak się odkochać ? 17.05.05, 22:49 chyba nie wytrzymam tak długo w tym stanie ( Odpowiedz Link
adhamah Re: jak się odkochać ? 17.05.05, 22:50 moze ta druga strona Ciebie pokocha i nie bedzie problemu Odpowiedz Link
arabeska5 Re: jak się odkochać ? 17.05.05, 22:52 ta druga strona mnie kocha ale mimo to zostawiła, tzn. on. Odpowiedz Link
adhamah Re: jak się odkochać ? 17.05.05, 22:53 Ty go kochasz i on Ciebie, tak? więc w czym problem? Odpowiedz Link
adhamah Re: jak się odkochać ? 17.05.05, 22:57 aha, no to faktycznie sprawa ciężka za mało znam sparwę, żeby coś doradzić ale tzrymam kciuki Odpowiedz Link
skiela1 Re: jak się odkochać ? 18.05.05, 02:36 sloggi napisał: > Czyli męża nie kochasz? Inaczej nie byloby pytania. Odpowiedz Link
sloggi Re: jak się odkochać ? 18.05.05, 02:38 skiela1 napisała: > sloggi napisał: > > > Czyli męża nie kochasz? > Inaczej nie byloby pytania. Może zatem spróbować pokochać mężą na nowo? Odpowiedz Link
tomek854 Re: jak się odkochać ? 18.05.05, 02:42 Same problemy z tego małżeństwa - w życiu się nie ożenię Odpowiedz Link
skiela1 Re: jak się odkochać ? 18.05.05, 02:43 tomek854 napisał: > Same problemy z tego małżeństwa - w życiu się nie ożenię > Ja sobie chwale.Same pozytywy. Odpowiedz Link
sloggi Re: jak się odkochać ? 18.05.05, 02:48 tomek854 napisał: > Same problemy z tego małżeństwa - w życiu się nie ożenię > Mi też to nie grozi, ale ........ (csiiiiiii) Odpowiedz Link
skiela1 Re: jak się odkochać ? 18.05.05, 02:55 sloggi napisał: > tomek854 napisał: > > > Same problemy z tego małżeństwa - w życiu się nie ożenię > > > Mi też to nie grozi, ale ........ (csiiiiiii) > ..ale co?? Odpowiedz Link
sloggi Re: jak się odkochać ? 18.05.05, 02:57 U mnie to raczej jest inaczej (ale mi się rymło) Odpowiedz Link
skiela1 Re: jak się odkochać ? 18.05.05, 02:59 sloggi napisał: > U mnie to raczej jest inaczej > (ale mi się rymło) Chociaz na koniec dnia wszystko sie zgadza...i rymuje) Odpowiedz Link
f.l.y Re: jak się odkochać ? 18.05.05, 13:22 i dwa słowa ode mnie: zostawił Cię - to sobie daruj, pobecz w kącie i przejdzie, skoro ma żonę i nie mógł się zdecydować to się nie zdecyduje, bo już dawno by to zrobił.. skoro ty masz męża, a oczami (i nie tylko) latasz za innym - daj mężowi spokój - nie oszukuj go...uważasz, że jesteś ok? zachowaj się jak trzeba - skoro nie jesteś najlepszą żoną - daj szansę mężowi na ułożenie sobie życia z inną... a widzisz! nie bardzo ci sie pewnie ten pomysł podoba? no bo skoro tamten zostawil, to zupę bedziesz nadal podawać mężowi? /pewnie do czasu jak pojawi się następny?/ miałam podobnie - i odwagę, żeby mężowi powiedzieć i rozstac się z nim... nie ciągnij niczego na siłę - ani swojego małzeństwa, ani związku, którego de facto już nie ma...ciach! albo skruszona trzymaj się męża i módl się, żeby się nie dowiedział, bo go tym zranisz (juz w jakis sposob zraniłaś) no to sobie pogadałam... Odpowiedz Link
arabeska5 Re: jak się odkochać ? 20.05.05, 12:34 Akurat mąż o wszystkim wie, bo cała ta sytuacja trwa już ponad rok. Mój przyjaciel bardzo chciał być ze mną, ale ja nie potrafiłam zdecydować sie na odejście od męża, czekał prawie pół roku, aż wreszcie stwierdził, że dłuzej już nie wytrzyma. Gdy powiedział, że to koniec ja wtedy nie chciałam rozstawać sie z nim, ale on już nie chciał o tym słyszeć. Nie kocha żona, a ja nie kocham swojego męża. Sparwa jest trochę zagmatwana, ponieważ on został z żoną wyłącznie ze względów religijnych. Trudno to wszystko ogranąć... Odpowiedz Link
agniicha Re: jak się odkochać ? 18.05.05, 13:26 Nie pocieszasz mnie... ja dopiero probje od niedzieli (( Odpowiedz Link
f.l.y Re: jak się odkochać ? 18.05.05, 13:38 i nie będę pocieszać kochana... życie jest życie... uszy do góry... wiem, że ciężko - bo był i go nie ma...po co Ci taki, co odszedł bo cośtam...cokolwiek... a co z życiem męża - naprawdę jest wart tego, żeby mu je marnować? nikt nie jest... przemyśl sobie wszystko na spokojnie... pomyśl jak chciałabyś żyć, z kim być, z kim się starzeć, radować, chować dzieci, pić kawę, rozmawiać... jeśli to mąż - zostań, zamknij oczy na innych... jeśli to ten, co odszedł - odejdź od męża...i żyj póki co sama.... trudno...ale cóż.... Odpowiedz Link