agnie_szka9 27.07.05, 09:08 z którego uszło powietrze... wszystko mnie drażni, męczy, denerwuje. pssssss Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafi.raf Re: jestem jak balonik 27.07.05, 09:15 no to cos musi Ciebie nadmuchac pozytywna energia... moze zblizajace sie upaly? Odpowiedz Link
agnie_szka9 Re: jestem jak balonik 27.07.05, 09:29 myślę, że prędzej urlop... ale na to muszę poczekać do sierpnia... Odpowiedz Link
rembert Re: jestem jak balonik 27.07.05, 09:32 kochanie nie wiedziałem, że Ty również pisujesz na tym forum Przecież w domu nie mamy internetu. Jak Ty to robisz? Odpowiedz Link
f.l.y Re: jestem jak balonik 27.07.05, 09:38 oj, rembert - bo żona to jeszcze przeczyta i dopiero będziesz miał aguś.... a może czas tylko dla siebie? wielkie tortowe ciacho, kąpiel 2 godzinna w pianie...albo 3 godzinny masaż u kosmetyczki? ) potem lekka lektura....muzyczka....chodzenie boso po trawie gdzieś w lesie... Odpowiedz Link
towita Re: jestem jak balonik 27.07.05, 09:55 Ja też potrzebuję, szczególnie kąpieli i chodzenia boso po lesie, jak powietrza! Odpowiedz Link
agnie_szka9 Re: jestem jak balonik 27.07.05, 10:01 wielkie tortowe ciacho... to wtedy dopiero bym była balonik jestem po lekturze galerii potraw na FK Odpowiedz Link
lady.oracle Re: jestem jak balonik 27.07.05, 10:15 Ja też mam wszystkiego dosyć. Nie wiem czy 7 dni wakacji mi pomoże. Odpowiedz Link
kris01 Re: jestem jak balonik 27.07.05, 10:16 Ja niebawem zaczynam 10 dniowe wakacje - musi pomóc Odpowiedz Link
lady.oracle Re: jestem jak balonik 27.07.05, 10:19 Wczoraj zasnęłam chyba o 19tej i obudziłam się dziś o 7mej. Odpowiedz Link
agnie_szka9 Re: jestem jak balonik 27.07.05, 10:28 O! w zetce właśnie powiedzieli, że dzisiaj wszystko może wydawać się długie i męczące! czy prowadzący czyta nasze forum? ) Odpowiedz Link
lady.oracle Re: jestem jak balonik 27.07.05, 10:39 >O! >w zetce właśnie powiedzieli, że dzisiaj wszystko może >wydawać się długie i męczące! Wszystko czyli seks też? Dobrze, że jestem starą panną... Odpowiedz Link
f.l.y Re: jestem jak balonik 27.07.05, 11:39 Aga...poleciałam sugestywnie do galerii Forum Kuchnia i co? a to, że chodzą teraz za mną placki ziemniaczane z zieloną sałatką ) i se zrobie dzisiaj.... Odpowiedz Link
agnie_szka9 Re: jestem jak balonik 27.07.05, 11:42 )) ale numer! a myślisz, że o czym od rana marzę?? o plackach ziemniaczanych!! i właśnie dziś będę je jadła na obiad, a co! Odpowiedz Link
grudniowe.slonko Re: jestem jak balonik 27.07.05, 20:42 O qrcze przypomniałyście mi o smaku placków ziemniaczanych, chyba jutro zrobię, tylko aby nie było upału ,który zapowiadają. No bo jak wtedy stać przy tej patelni...? Odpowiedz Link
f.l.y Re: jestem jak balonik 27.07.05, 22:15 jak stać przy patelni? ano...z zimnym piwkiem albo napojem z kostką lodu on Ci może tą kostką lodu po ramieniu przesuwać i.... Odpowiedz Link
grudniowe.slonko Re: jestem jak balonik 27.07.05, 22:18 Jak będzie tak po tym ramieniu...to nici z placków ; Odpowiedz Link
f.l.y Re: jestem jak balonik 27.07.05, 22:24 ) myśmy tak kiedys nóżki robili.... i wiesz co? wyszły przepyszne jak nigdy póżńiej na Wielkanoc były.... wszyscy jedli i chwalili a myśy się tylko do siebie uśmiechali Odpowiedz Link
agnie_szka9 Re: jestem jak balonik 27.07.05, 10:29 stanowczo za długo spałaś! będziesz ospała i zmęczona. Odpowiedz Link
rembert Re: jestem jak balonik 28.07.05, 09:31 i jak balonik? Moja Misia wczoraj trochę doszła do siebie. Zwłaszcza jak fanka Ratzingera zażądała, aby położyć ją wcześniej spać. Dziś natomiast rankiem przywitały nas odgłosy koparek z placu obok. No cóż Panny ewakuowały się do drugiego pokoju, a ja musiałem isć do pracy. Odpowiedz Link
agnie_szka9 Re: jestem jak balonik 28.07.05, 10:17 dziś znacznie lepiej. praca jest dobra na wszystko. od rana latanie i mnóstwo roboty) jak widzę w tv naszego nowego papieża...to myślę o Twoje córci) i się uśmiecham pod nosem. Odpowiedz Link