sloggi 03.08.05, 10:22 Kto jest operatorem Waszego telefonu? A może jest ktoś kto nie ma komórki? Od 8 lat Idealizuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swojadroga Re: Era, Idea czy Plus? 03.08.05, 10:26 Zaliczyłem każdego operatora...u Plusa w moim wypadku najkorzystniej jest... Odpowiedz Link
sloggi Re: Era, Idea czy Plus? 03.08.05, 10:41 szejtan napisał: > Prywatnie podobnie, sluzbowo Era. > Przepraszam, że tak rzadko do Ciebie dzwonię Odpowiedz Link
szejtan Re: Era, Idea czy Plus? 03.08.05, 10:44 > Przepraszam, że tak rzadko do Ciebie dzwonię To nie pozostaje mi nic innego jak tylko FOCH! Odpowiedz Link
frida2 Re: Era, Idea czy Plus? 03.08.05, 10:39 Idea od 4 lat, jestem b. zadowolona, pół roku podpisałam cyrograf na kolejne 2. Odpowiedz Link
adhamah Re: Era, Idea czy Plus? 03.08.05, 14:26 od 3 lat Idea, wczesniej przez 2 Era, ktora bardzo zle wspominam. Umowa w Idei konczy mi sie za miesiac i myslalem ze sie rozstaniemy, ale po tym jak ladnie rozwiazali moj problem zostane z nimi dluzej Odpowiedz Link
towita Re: Era, Idea czy Plus? 03.08.05, 14:32 Idea, od 6 lat. Ostatnio jednak zakochałam się w reklamach plusa, więc może czas na zmiany? Odpowiedz Link
rafi.raf Re: Era, Idea czy Plus? 03.08.05, 16:37 zaczynalem osiem lat temu z telefonem Idei, pozniej dwuletnia przerwa na Erę i powrót do Idei, której pozostanę wierny. Odpowiedz Link
vitalia Re: Era, Idea czy Plus? 03.08.05, 16:48 6 lat w Idei...i tak nam razem dobrze.. Odpowiedz Link
zamek Re: Era, Idea czy Plus? 03.08.05, 16:47 Idea, ale mi się nie podoba. Przedłużyłem umowę, bo nie chciałem zmieniać numeru. Za to tryb, w jakim mi tę umowę przedłużano (zwłaszcza w kontekście dostępności aparatu, który ponoć mogłem bez problemu za zlotówkę kupić, a którego w efekcie półrocznych spięć z konsultantami nie mam) uważam za urągający i skandaliczny. Ucieknę z Idei, gdy tylko wejdą przepisy wykonawcze do ustawy umożliwiającej przeniesienie numeru. Odpowiedz Link
ejno Re: Era, Idea czy Plus? 03.08.05, 19:48 Zdecydowanie Plus, choć Idea nie jest zła. Wcześniej miałam POPa a teraz abonament w Plusie i jestem bardzo zadowolona i zostanę najprawdopodobnej w Plusie Odpowiedz Link
sanszajn84 Re: Era, Idea czy Plus? 03.08.05, 20:28 Kiedys Era... Teraz Idea... A niedługo Plus Odpowiedz Link
dario05 Re: Era, Idea czy Plus? 08.08.05, 01:47 > nie mam komórki I nie odczuwasz potrzeby posiadania takowej? Odpowiedz Link
magoo_king Re: Era, Idea czy Plus? 04.08.05, 23:14 Idealizuję i ja od co najmniej 6 lat. numer zmieniałem 3 krotnie teraz od 3 lat ta sama umowa. bardzo fajną ofertę przedłuzenia mi dali ostatnio, małżowinie też zakupiłem Idee i zmiksowałem z moją razem płacimy 75 pln za miesiąc i darmowe połczenia miedzy sobą mamy. Służbowo od 2 lat w plusie i oprócz tego że służbowy to większych "plusów" nie widzę a ja nie chce być w tak taku dłuuuuuuuuuużej Odpowiedz Link
skorpioniczka Re: Era, Idea czy Plus? 05.08.05, 14:00 Była Idea, potem Plus, a teraz od 4 lat Era i tak już zostanie) Odpowiedz Link
denton76 Re: Era, Idea czy Plus? 05.08.05, 19:48 Era i uczucie, że korzystam z usług najlepszego z trzech kiepskich, kiedy czwarty operator??? Odpowiedz Link
magoo_king Re: Era, Idea czy Plus? 05.08.05, 23:21 heyah, przyszli żeby zdjąć sim locki <lol> ale to i tak ERA Odpowiedz Link
pep-per Re: Era, Idea czy Plus? 07.08.05, 15:34 Od kilku lat era. I nie mam zamiaru zmieniać. Przynajmniej na razie. Odpowiedz Link
aleksandrah Re: Era, Idea czy Plus? 07.08.05, 15:52 Prywatnie Heyah (tzn. ERA) a firmowo . . . ERA ??? (tak juz od 6 lat) Odpowiedz Link
zenta1 Re: Era, Idea czy Plus? 07.08.05, 17:22 ...nie mam żadnego. Wściekam się, kiedy muszę płaćić za telefony moich latorośli Odpowiedz Link
mrouh Re: Era, Idea czy Plus? 07.08.05, 21:12 Skomórkowana od niecałych trzech miesięcy w erze, Połówek tak mi zakupił starter. Poza tym, że mam zastrzeżenia co do funkcjonowania za granicą, to na miejscu raczej narzekam na przedpotopowy telefon (szkoda mi pieniędzy), nie na operatora. Mam wrażenie, że wszystkie trzy oferty są jednakowo niezadowalające, więc wszystko jedno w zasadzie, w której jestem. No, może lepiej byłoby byc w Plusie, bo część rodziny, z która sie najczęściej kontaktuję komórą ma Plusa. Odpowiedz Link
yoanna Re: Era, Idea czy Plus? 07.08.05, 23:06 Idea od 6 lat ...i cyrograf na następne dwa...z powodu nowego telefonu i chęci utrzymania dotychczasowego numeru. W miarę pozytywne emocje...w części technicznej. Ostatnio kiepskie rozmowy z przedstawicielami Idei. Po dłuuugich, telefonicznych zmaganiach ...mających doprowadzić do uzyskania telefonu obiecanego wcześniej przez jednego z konsultantów... 1:0 dla Idei Betonowa, mało elastyczna polityka. Odpowiedz Link
projek Re: Era, Idea czy Plus? 08.08.05, 01:39 Ja od około 3 lat jestem w Idei (już nie długo Orange) a konkretnie POP. Odpowiedz Link
dario05 Re: Era, Idea czy Plus? 08.08.05, 01:43 Na poczatku w zamierzchlych czasach, kiedy najprostrze telefony kosztowaly po kilka tysiecy zl to byla sluzboa ERA, potem tez sluzbowa IDEA, teraz sluzbowy PLUS a prywatna IDEA. Odpowiedz Link