sloggi Re: moherowe podziemie 13.12.05, 22:34 Myslisz, że włosek mógłby się skocudłać? Nie kupiłaś w TV-markecie "Trwam" cochradełka do beretu? Odpowiedz Link
frida2 Re: moherowe podziemie 13.12.05, 22:38 sloggi napisał: > Nie kupiłaś w TV-markecie "Trwam" cochradełka do beretu? Za dużo za nie chcieli, niech się gonią. Odpowiedz Link
frida2 Re: moherowe podziemie 14.12.05, 23:48 sloggi napisał: > Kup chciaż berecik na kubek z herbatką Spłukałam się dziś ) Odpowiedz Link
very_famous Re: moherowe podziemie 13.12.05, 22:34 Chroń rydza przez chomikiem? To znęcanie się nad zwierzątkami ))) Odpowiedz Link
barwa1 Re: moherowe podziemie 15.12.05, 14:19 Ale się ubawiłam! ))) Najlepiej jak szastałam berecikiem! ) Chyba sobie kupię taki latający berecik, bo bardzo mi sie przyda w pracy! )))) Odpowiedz Link
martolka Re: moherowe podziemie 15.12.05, 17:09 dobre )) ja mam taki ciekawy linek: www.chomiks.com Odpowiedz Link
magoo_king BIG CYC NAGRAŁ !!!!!!! 15.12.05, 21:18 Moherowe berety Załóż babciu beret Moherowy jest twój Jak w każda niedzielę Znowu dziś ruszysz w bój Już tą drogą kroczą Koleżanki i mąż Liga Rodzin różańcowy Zaciska krąg To jest szlak bojowy Więc maszeruj i giń By panował Rydzyk Ale ty razem z nim Żeby był porządek Zadbaj już o to sam Aby wszyscy oglądali Telewizję TRWAM Rydzyk- lubię tańczyć z nim Jurek - Marek lubi swing Giertych- z nim zatańczę za rok Lepper - ciągle myli krok Moherowe berety- panują nad światem Moherowe berety- zaczynają krucjatę Moherowe berety- zwycięstwo i władza W moherowym berecie, będzie lepiej na świecie Na berecim szlaku Znowu leje się krew Babcie ciągle czują Rewolucji zew Piją herbatkę I zwalczają zło Premier szybko zwęszył Moherowy trop Moher to siła Moher to władza Moherowych kapeluszy Nigdy się nie zdradza Moher daje młodość Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat stąd można drapnąć za free piosenkę ----> www.antyradio.pl/katowice/index.html?action=ShowArticle&ida=27667 POLECAM Odpowiedz Link