niutaki 12.01.06, 16:31 media.wp.pl/kat,35714,wid,8149330,wiadomosc.html?P%5Bpage%5D=1 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rene8 Re: brak słów:((( 12.01.06, 16:52 Czytałam. Przerażające. Wina obarczyłabym opieke, sąsiadów. O ile można tu mówić o winie. Matka upośledzona,ojciec? no a brat ? Sąsiedzi słyszeli "wycie dziecka"! Musze pozbierać myśli. Odpowiedz Link
barwa1 Re: brak słów:((( 12.01.06, 18:54 Rzeczywiście trudno pozbierać myśli po przeczytaniu tego artykułu! A do tego w kontekście "polityki demograficznej" nowego rządu nóż w kieszeni się otwiera!!! "Uwielbiam" te kretyńskie tłumaczenia nic nie widzących, nie wtrącających się sąsiadów, "prawidłowo" wykonane wywiady środowiskowe, lekarzy, którzy lekką ręką wypisują dziecko w ciężkim stanie pod opiekę upośledzonej matce i niezaradnemu ojcu!! To skandal! Znieczulica! I... ( Odpowiedz Link
f.l.y Re: brak słów:((( 12.01.06, 21:13 nie bedę czytać... z Waszych wpisów wnioskuję, że to kolejne okropieństwo.... mam dosyć.... proszę o radosne posty! Odpowiedz Link
maximilianna Re: brak słów:((( 12.01.06, 21:32 Nie doczytałam. Nie umiem, nie chcę o tym czytać, oglądać. Ja wiem, że tacy ludzie są, tak bardzo źli ... Za bardzo to przeżywam. Ale kara powinna być i dla rodziców i dla sąsiadów za znieczulicę społeczną! Odpowiedz Link
randia Re: brak słów:((( 12.01.06, 22:17 Przeczytałam i nijak tego pojąć nie umiem... nie potrafie... Odpowiedz Link
frida2 Re: brak słów:((( 12.01.06, 22:25 "Będą odpowiadać za zagłodzenie syna. Grozi im za to do pięciu lat więzienia" Tylko w Polsce możliwe są takie debilizmy. Odpowiedz Link
adhamah Re: brak słów:((( 12.01.06, 22:30 ręce mi opadają nawet nie wiem jak to skomentować Odpowiedz Link
impostor Re: brak słów:((( 12.01.06, 22:38 nie doczytalem do konca. nie dalem rady. slow brak... Odpowiedz Link