nicola261 07.03.06, 18:56 mam ochotę krzyczeć nie potrafię , mam ochotę płakać nie umiem zawsze musze się uśmiechać i udawać ze jest o.Dzis jest mi tak cholernie żle.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bio.mum Re: :( 07.03.06, 18:57 nicola261 napisała: > mam ochotę krzyczeć nie potrafię , mam ochotę płakać nie umiem zawsze musze > się uśmiechać i udawać ze jest o.Dzis jest mi tak cholernie żle.. szczerze współczuję..wolałabym umrzeć niż nie móc krzyczeć... Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: :( 07.03.06, 19:23 Nicola, zamykałam się w łazience i wgryzałam w ręczniki. Pomagało. Odpowiedz Link
bio.mum Re: :( 07.03.06, 19:33 fedorczyk4 napisała: > Nicola, zamykałam się w łazience i wgryzałam w ręczniki. Pomagało. Co to za metody?? wgryzać sie w ręcznik?? chcesz ją mieć na sumieniu??? Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: :( 07.03.06, 21:02 No co Ty, nie ją a raczej ręczniki. Przemioty martwe a cierpliwe Odpowiedz Link
bio.mum Re: :( 07.03.06, 21:07 fedorczyk4 napisała: > No co Ty, nie ją a raczej ręczniki. Przemioty martwe a cierpliwe Bądź jej ręcznikiem Odpowiedz Link
fedorczyk4 Za stara 07.03.06, 21:12 jestem. Ręczniki zaprane i sztywne ze starosci to ja Odpowiedz Link
bio.mum Re: Za stara 07.03.06, 21:19 fedorczyk4 napisała: > jestem. Ręczniki zaprane i sztywne ze starosci to ja Krochmal to zwykła wymówka..od wieków Odpowiedz Link
nicola261 :( 08.03.06, 20:03 Mimo życzeń i tylipanów, mimo szczerych uśmiechów i gestów nadal czuję samotność, która mnie oplata.Kiedyś czytałam książkę, coś o samotności w tłumie, dziś wiem chyba to o mnie było.Niby cały czas z ludzmi dla ludzi, mało czasu, jeszcze mniej snu a jednak gdzieś, w tym wszystkim pojawia się tęsknota za kimś kochanym i swoim.Wiem nie można mieć wszystkiego, ale marzenia chyba jednak tak. Odpowiedz Link