dimanche 19.04.06, 22:32 zaczynamy od lewej, bo co to za problem powymachiwać sobie kończynami, a co Wy najchętniej tańcujecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: tańczymy kankana 19.04.06, 22:41 ostatnio..to tylko nogami pociagamy...hi hi.. jakos tak trudno od ziemi oderwac...)) Odpowiedz Link
dimanche Re: tańczymy kankana 19.04.06, 22:42 skiela1 napisała: > ostatnio..to tylko nogami pociagamy...hi hi.. > jakos tak trudno od ziemi oderwac...)) No, to tym bardziej potrenujmy, może być i od prawej w ostateczności... Odpowiedz Link
rene8 Re: tańczymy kankana 20.04.06, 00:11 Mogę tańczyć co sobie życzysz. Uwielbiam tańczyć. Sama...W parze... Tylko do "tanga trzeba dwojga" Odpowiedz Link
dimanche Re: tańczymy kankana 20.04.06, 00:13 rene8 napisała: > Mogę tańczyć co sobie życzysz. > Uwielbiam tańczyć. > Sama...W parze... > Tylko do "tanga trzeba dwojga" To, co sobie zyczę nawet, łał, nie zawiodłas mnie, wiedziałam, że kankan przyciągnie własnie Ciebie... Odpowiedz Link