sloggi 04.06.06, 12:10 Czy macie czasami wrażenie, że wszystko Wam "lata" i wielu ludzi z otoczenia macie w przysłowiowej dupie? Zdarzyło Wam się im o tym powiedzieć? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anxiety3 Re: Wulgarne myśli 04.06.06, 12:14 Nie musze im literalni mowic , ze mam ich w przyslowiowej d***, ale kiedy mam `przesyt ` tego ,co dzieje sie wokol mnie, to widac, bo `wycofuje sie do swojego swiata ` Widac po spadku humoru, entuzjazmu, kiedy cos mnie gryzie. MAm takie jedno konkretne wrazenie, mi wszystko wokol jednego tematu mi teraz `lata` i dobrze mi z tym. Jakby to powiedziec, `wrzucilam na looz` i na prawde mnie nie obchodzi tak, jak kiedys . Ale zamiast o tym opowiadac, raczej przejawia sie to w moim zachowaniu, choc jesli ktos zapyta, to mowie, ze juz mi nie zalezy, jest mi to obojetne Odpowiedz Link
dimanche Re: Wulgarne myśli 04.06.06, 12:39 Czemu te myśli są wulgarne, Sloggi? Co w nich wulgarnego - chodzi o to, że się ma w de...? Odpowiedz Link
login_niedostepny Re: Wulgarne myśli 04.06.06, 12:43 ja nie musze nic werbalizowac, podobno wszystko widac w moich oczach.... nawet tego nie kontroluje Odpowiedz Link
dimanche Re: Wulgarne myśli 04.06.06, 12:47 login_niedostepny napisała: > ja nie musze nic werbalizowac, podobno wszystko widac w moich oczach.... nawet > tego nie kontroluje To co TY masz w tych oczach? W końcu oczy to zwierciadło duszy...Ale musisz mieć szczególny wzrok... Odpowiedz Link
sloggi Re: Wulgarne myśli 04.06.06, 12:53 dimanche napisała: > login_niedostepny napisała: > > > ja nie musze nic werbalizowac, podobno wszystko widac w moich oczach.... > nawet > > tego nie kontroluje > > To co TY masz w tych oczach? Kurwiki? Odpowiedz Link
dimanche Re: Wulgarne myśli 04.06.06, 12:55 sloggi napisał: > dimanche napisała: > > > login_niedostepny napisała: > > > > > ja nie musze nic werbalizowac, podobno wszystko widac w moich oczac > h.... > > nawet > > > tego nie kontroluje > > > > To co TY masz w tych oczach? > > Kurwiki? Może po prostu charyzmę ma dziewczyna? Odpowiedz Link
nadinka_nadinka Re: Wulgarne myśli 04.06.06, 12:43 sloggi napisał: > Czy macie czasami wrażenie, że wszystko Wam "lata" i wielu ludzi z otoczenia > macie w przysłowiowej dupie? Zdarzyło Wam się im o tym powiedzieć? mam i zdarza mi sie powiedziec. i zgadzam sie z pytaniem dimanche: dlaczego sa wulgarne? imho nie sa. Odpowiedz Link
sloggi Re: Wulgarne myśli 04.06.06, 19:57 nadinka_nadinka napisała: > i zgadzam sie z pytaniem dimanche: dlaczego sa wulgarne? imho nie sa. > Co zatem uważasz za wulgarne? Odpowiedz Link
rene8 Re: Wulgarne myśli 04.06.06, 19:55 Chyba nigdy wprost nie powiedziałam "mam Cię w dupie" i olała kogoś ,kogo przeciez lubię. Moja wola bycia samej dla siebie albo tylko z kimś jednym, nie posuwa sie aż tak daleko. Jak ktos zna moje poczucie humoru , to w żartobliwy sposób moge powiedziec,ze ma ochote się "zaślimakowac " we własnej skorupce. I najlepiej to rozumie moja przyjaciółka Ania. Odpowiedz Link
dimanche Re: Wulgarne myśli 04.06.06, 20:00 Wprost też nie mówię, bo nie w tym rzecz, że mam kogoś gdzieś, tylko raczej o to, że albo mam chęć pobyć przez jakiś czas sama, albo coś się takiego dzieje, że robię sobie przerwę z ludźmi, albo nie mam ochoty kontynuować jakiejś znajomości po prostu... Odpowiedz Link
sloggi Re: Wulgarne myśli 03.09.06, 12:56 Odetkało mnie i zaczynam mówić, trochę subtelniej, ale jednak Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Wulgarne myśli 04.06.06, 21:14 No wlasnie, jak brzmi definicja najwyzszego stopnia asertywnosci? *"Spierdalac wszyscy" ))) Przyznam, ze miewam czasem ochote, zeby zalozyc koszulke z takim napisem. Ale zamiast tego znikam z ludzkich oczu i czekam az mi przejdzie. * a kto pamieta, ze to cytat z "Dziennika Bridget Jones"? Odpowiedz Link
tooo-tiki Re: Wulgarne myśli 04.06.06, 21:20 Oj, ja mam takie dni, że mam dokumentnie wszystkich w doopie. Raczej tego nie werbalizuje. Ale to, co czasem dzieje się w mojej głowie... Wulgaryzmy to łagodne określenie tego, jak czasem nazywam ludzi w myślach. Odpowiedz Link
srubka_87 Re: Wulgarne myśli 04.09.06, 15:29 ehm, ja nie dosc ze mysle to jeszce mówie,oj nieładne, kurde,nieładnie Odpowiedz Link
skiela1 Re: Wulgarne myśli 04.09.06, 16:46 sloggi napisał: Zdarzyło Wam się im o tym powiedzieć? Nie. Ja jestem kobieta 'z klasa'... ale chyba musze sie zapiasac na jakies warsztaty.."chamstwa na codzien" Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Wulgarne myśli 04.09.06, 23:45 Zdarza mi sie czasem czuć podobnie, ale... Słowa dupa nie uzywam zbyt czesto. Na wszystkich to ona zbyt mało pojemna. A poza tym są osoby których nigdy w to w sumie całkiem ładne miejsce nigdy nie miałam ochoty wysłać. Więc w tym sondażu musze powiedziec "nie". Odpowiedz Link