sloggi 05.06.06, 23:32 Jaki to mądry człowiek wymyślił miękkie łóżka i pościel Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anxiety3 Re: Kołderkowo 05.06.06, 23:36 czekam, az pojawią się takie, ktore same będą sie rozscielac...bo zawsze cierpię, kiedy muszę to zrobic, a juz zmeczona jestem i bardzo mi się spać chce. Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Kołderkowo 05.06.06, 23:58 mnie sie niewygodnie spi na zbyt miekkich. tak samo jak pod glowa nie moge miec za puchatej poduszki > wlasciwie uzywam `jaskow` pod głowę Odpowiedz Link
skiela1 Re: Kołderkowo 06.06.06, 04:10 wadera3 napisała: > twarde łóżko, to przedsmak czyśćca > wcale mnie to nie martwi Odpowiedz Link
very_famous Re: Kołderkowo 05.06.06, 23:47 Miękkie są fatalne dla kręgosłupa. Za to ciepłe są najlepsze pod słońcem zwłaszcza w takie chłodne wieczory i poranki. Odpowiedz Link
wadera3 Re: Kołderkowo 06.06.06, 00:35 między miękkimi a twardymi bywają średnie ja preferuję elastyczne ale sztywne(ładnie brzmi co? ) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Kołderkowo 06.06.06, 04:14 wadera3 napisała: > między miękkimi a twardymi bywają średnie > ja preferuję elastyczne ale sztywne(ładnie brzmi co? ) ja mam tak z przescieradlem moze nie ..sztywne ale na gumce bardzo naciagniete.. jest jak sprezynka,nie ma prawa sie pomarszczyc Odpowiedz Link
towita Re: Kołderkowo 06.06.06, 08:42 Oooo ja też nie znoszę pomarszczonych prześcieradeł. Zawsze kupuje te z gumką z takiej delikatnej frotki. Kołdrę muszę mieć puchową, u mamusi śpię pod pierzyną nawet w upały. No i bez poduszki. Bardzo ważne jest moje łóżeczko: Hej, Ciut za mało jest Tego życia Żeby żyć Bo pstryk i nie ma nic Hej, Zawęziłam więc Do rozmiarów łóżka świat Własnego, jasna rzecz... Hej, W cudzym łóżku zejść Toż to żaden komfort jest To prawdę mówiąc - wstyd Hej, Może być, że dziś... Nader Estetyczna więc Udrapowana wręcz Leżę tu Leżę tu W pościeli własnej tkwię Gotowa przenieść się W półcieni wymiar - dziś Lub choćby jutro... Leżę tu Leżeć chcę Aż zredukuje się Do ostatniego z tchnień Aż grawitacja mnie Wypuści z objęć... Fajna pioseneczka, prawda? Odpowiedz Link
sloggi Re: Kołderkowo 24.06.06, 12:07 K. ma teraz sesję więc przypadło mi spanie w stołowym - budzę się jak w szklarni. Musże szybko zamówić rolety. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Kołderkowo 24.06.06, 22:03 oj, chyba się dziś wcześniej położę... Ale ja łóżko mam twarde, mała rozkładana sofa, która ma bardzo cienki materac z gąbki na deskach a ja w dodatku kładę tam jeszcze materac z gorczycy. W Zakopcu w hotelu nie byłam w stanie zasnąć na tym miękkim łóżku co się ruszyłam, to się aż trzęsło, brrr. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Kołderkowo 26.06.06, 00:20 uwielbiam łóżeczko z kołderką to i zaraz tam znikam ))))) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Kołderkowo 26.06.06, 08:23 Dla mnie zaczyna być za cieplo na kołderkę jeszcze parę takich upalnych nocy i zacznę rozważać spanie pod samą powłoczką, ewentualnie z cienkim polarowym kocykiem na wierzchu choć kołderką fajnie się otulić A jak wrócę z pracy, to Wam tu wpiszę tekst jednej z piosenek mojego prywatnego guru pt. "Kołderka" właśnie))) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Kołderkowo 24.11.06, 00:01 frida2 napisała: > Odebrałam dziś kołdrę z puchu. > Dziś wypróbuję Skad odebralas? Odpowiedz Link
frida2 Re: Kołderkowo 24.11.06, 00:06 Jest u nas taki zakład, który się tym zajmuje od bardzo dawna. Zrobiono dla Babci, dla Olki i dla mnie Odpowiedz Link
frida2 Re: Kołderkowo 25.11.06, 00:11 frida2 napisała: > Dziś wypróbuję Śpi się fantastycznie Odpowiedz Link
skiela1 Re: Kołderkowo 25.11.06, 00:13 kolderka na zamowienie...no_no) rozpieszczaja Cie Odpowiedz Link
frida2 Re: Kołderkowo 25.11.06, 00:15 skiela1 napisała: > kolderka na zamowienie...no_no) > > rozpieszczaja Cie Ktoś musi ))) Odpowiedz Link